מה עושים בלי בשרי ??? אני לא יודע מה לעשות 9 יום בלי בשרי.. אני ימות.. א
S shlomiff New member 1/8/11 #1 מה עושים בלי בשרי ??? אני לא יודע מה לעשות 9 יום בלי בשרי.. אני ימות.. א
S SOFTIS New member 1/8/11 #12 עושים מה שצריך כדי להתאבל! מה האגואיסטיות הזו?! עמ"י בגלות, הקב"ה בלי בית, יהודים רוצחים יהודים, ומה שמציק לך זה הבשר? תתאבל קצת!
עושים מה שצריך כדי להתאבל! מה האגואיסטיות הזו?! עמ"י בגלות, הקב"ה בלי בית, יהודים רוצחים יהודים, ומה שמציק לך זה הבשר? תתאבל קצת!
S SOFTIS New member 2/8/11 #15 השאלה מה המטרה שלך בדיבור כי אתה לא מתרכז בעיקר של הסיבה לאיסור אלא בהרגשה הפיזית שלך. קשה לך? תתרכז בחורבן ובגלות הקשה.
השאלה מה המטרה שלך בדיבור כי אתה לא מתרכז בעיקר של הסיבה לאיסור אלא בהרגשה הפיזית שלך. קשה לך? תתרכז בחורבן ובגלות הקשה.
S SOFTIS New member 3/8/11 #19 קודם כל יש הרבה דרכים לשבוע גם מאוכל פרווה וחלבי,אם תרצה תפריטים,אשמח לתת. זה שהתרגלת שרק תחושת כובד מבשרי משביעה אותך,זו בעיה. ושנית,גם ביום צום מרגישים רעב, ויש לזה מטרה, חשבת על זה?
קודם כל יש הרבה דרכים לשבוע גם מאוכל פרווה וחלבי,אם תרצה תפריטים,אשמח לתת. זה שהתרגלת שרק תחושת כובד מבשרי משביעה אותך,זו בעיה. ושנית,גם ביום צום מרגישים רעב, ויש לזה מטרה, חשבת על זה?