מה עושים בחופש?

ממממור

New member
מה עושים בחופש?

לאחר 12 שנים של שיעבוד הרגע עומד להגיע- הרגע שבו יהיה חופש אבל זה לא החופש הגדול, זה כבר החופש שבין הלימודים לצבא.... לחלקנו הוא קצרצר (מתגייסי יולי) לחלקנו ארוך יותר אבל העיקר שהוא כבר כאן. אז מה התוכניות שלכם לחופש שעד הגיוס? מה לעשות? עם מי? מתי ולמה? (וכל פרט רלוונטי אחר...חחח) אני אתחיל: אני מתחילה קד"צ רק באוקטובר ככה שיש לי שלושה חודשים במהלכם התיכנון הוא: מיד בסוף הבגרויות לנסוע לאילת ולעשות דייב מאסטר, אח"כ להישאר שם עם חברות עוד איזה שבוע. אחורי זה אני עושה קורס ברמנים. אז אני מקווה להשיג עבודה (כל עבודה... ). בספטמבר אני וכמה חברות רוצות לטוס לאירופה. אגב, בהקשר של הטיסה- מישהו מכיר איזה חברה שמארגנת טיסות לקבוצות? כי אנחנו עצלניות מכדי לתכנן.... חוצמיזה המון ים, הופעות, מסיבות וכל דרך אחרת בה ניתן לשרוף את הזמן.

צליל88

New member
די כבר.השרשורים האלו מתחילים להציק.

הלכתי לאכול קוסקוס

צליל88

New member
זה לא שאני נגד.../images/Emo179.gif

זה שהשרשורים האלה חוזרים על עצמם בכל מיני צורות ומילים מגוונות כאלו או אחרות [איזה משפט של מורות
]

K e R e N18

New member
בעיקרון יש לי איזה שנה עד הגיוס...

אז בתחילת החופש הולכים לאילת.. ואח"כ לעבוד..כנראה בבית קפה... ובאמצע, מן הסתם, ים, הופעות ובילויים אחרים..
סופסוף החיים יהיו יותר מהנים

בלעעע! אמאל'ה../images/Emo5.gif

כל כך מפחיד.... עוד לא סיימתי ואני כבר מרגישה אבודה בתוך כל החופש.. (לא שהייתי מעדיפה להמשיך..).. בינתיים נראה שאני לא אתגייס, ושנת השירות שאליה תכננתי לצאת, כנראה מתבטלת גם היא
...! בכל אופן, ביולי אני בחו"ל אצל המשפחה.. אוגוסט נראה לי שכדאי להתחיל לעבוד.. ו.. אממ..אחרי כן.. בספטמבר אולי לטוס לאירופה לעשות טיול קטן עם חברים ולהשתדל לבלות איתם כמה שיותר עד שיתגייסו, אחרי זה.. i'm on my own! אה אה! כמובן שאין לשכוח את סיני..חובה להיזרק שם שבועיים לפחות
... חופש גדול ניצחי.. אני לא בטוחה שאני אסתדר איתו

DreamS_HunteR

New member
מחודש לחודש התוכנית הולכות../images/Emo121.gif

ומתגבשות יותר ויותר. אני מתגייס במרץ, ככה שיש לי המון זמן. ביולי אני נוסע עם ירדן להונגריה (הופעה של רובי וויליאמס).. ויהיה נחמד
בין לבין אני אעבוד, אולי אסע עם חברים ליוון או כל מיני מקומות כאלה כמו שכולם נוסעים
. אני מתכנן וזה מאוד רציני, לנסוע בדצמבר (26/12) לניו יורק, לחגוג את היום הולדת שלי שם + סילבסטר
ולעשות טיול ענק בארה"ב איזה חודש.. לחזור, לעבוד עוד.. בין לבין ללכת לכל מיני הופעות [דפש מוד באוגוסט גם..] ולטייל כמה שיותר
יהיה חופש כיף!!!

s h u g i t

New member
חופש חופש חופש חופש חופש חופש../images/Emo15.gif

עוד לא
יכול להיות שאני נוסעת לחצי שנה לקליפורניה, בחלק מהזמן לטייל להסתובב בארה"ב. בשאר הזמן ללמוד אנגלית (כבר הזמנתי כל מיני חוברות לבתי ספר מיוחדים לאנגלית כשפה שניה), לעבוד. אני רוצה לנסוע לניו-יורק בחג המולד עם כל השלג- כבר המון שנים שאני רוצה ואף פעם לא יצא לי בגלל בית ספר. אדם, נתראה שם?
אם אני לא נוסעת לחצי שנה אולי עם כמה חברות לספרד. בעיקרון התיכנון הוא ארה"ב ואולי חברה הכי טובה שלי תבוא אליי לכמה שבועות ונטייל רק שתינו ביחד *מחזיקה אצבעות* כל כך רחוק ממני עכשיו...

a 90s Noah

New member
חופש שכרגע נראה כמו חודש ו-4 ימים

. אבל..יש לי תוכניות חדשות לגבי הצבא עכשיו. לא בדיוק מה שרציתי לעשות (בעצם..בדיוק ההפך), אבל אם זה יצליח גם יהיה לי מעניין וגם השירות שלי יידחה, לא יודע בדיוק למתי. ואם זה יקרה (
) אני מתחנן לעבוד עוד קצת ולטוס לתאילנד לחודש+.

s h u g i t

New member
למה כל הזמן מופיעה לי פרסומת:../images/Emo15.gif

"s h u g i t, בא לך לטוס?" רוע לב.

s h u g i t

New member
אה גם לך? חשבתי שרק לי רומזים../images/Emo15.gif

שאני צריכה להשיג עבודה

למעלה