מה עושים בחג

em0854

New member
מה עושים בחג

החג הזה עמוס לעיפה, חתונה חילונית מקסימה- בן של חברה עם בחורה סינית שעובדת איתו באלעל. פסטיבל הסרטים בחיפה. סרט בפסטיבל, סיור בדוכנים. פסטיבל נגיעות בחומר בכפר ורדים. מפגש על כוס קפה עם חברה. פסטיבל תיאטרון אחר בעכו. ביקור אצל הבת בירושלים. ובערב סוכות במקום לבכות שאף אחד לא הזמין אותי לארוחת החג, ארוחה במסעדה עם אחותי והבת . מקווה שיהיה לי זמן לספרים שלקחתי מהספריה.

בוקר טוב ומועדים לשמחה

בוקר עםהשכמה מוקדמת מהרגיל התעוררתי בכדי לכבות את השעון מעורר {חלומות מוזריח העירו אותי מוקדם מהרגיל ויודעת שהיום יש יום ארוך ומאד עמוס נפשית יש בנשמה הדריכות למחר , לשיבה של גלעד זה כזה סימלי שהשחרורשל גלעד בא אחרי ליל הושענא רבא והלוואי ישובהילד להוריו ולכולנו ירשם חיים טובים יותר משהו קורה בעולם שלנו , הקיץ הזה היה התחלה של שינוי בעולם החג הזה התחיל קשה עבורי גם בהרגשה וגם בתחושה הפנימית דשל הלבד אתמול היה מקצה שיפורים נאה , הבת של השכנים באה שאעזור לה במשימה שלה ואני קבלתי חיבוק של אהבה מילדה יפה ומתוקה , וכתבנו יחד מעשיה ואחר כך התקשרתי לאחי ואחרי חודשים רבים הוא הגיע אאלי בערב ובסופו של היום ישבתי להכין איור שיהיה תוספת למעשיה שכתבנו הילדה ואני ועכשיו היום בפתח של הושענא רבא אוכל להגיד חג שמח ואני בדרך לפגישה מוקדמת מצרפת לכם את הסיפור שנכתב

למעלה