מה עושים, אם

טל קר

New member
ממש לא הבנתי את הקשר בין הקטע

הראשון לשני, בקשר לקטע השני, ודאי שהתנצלותך מתקבלת, ואשמח לחיות עימך בשלום. בקשר לקטע הראשון, אין לי מושג למה בא לך להקיא, ומה במה שכתבתי גורם לך לחוש שרמתו של הפורום ירודה ועליך לומר שלום. אני מקווה שאתה מתבדח, אבל למקרה שלא, הבטיחו לשלוח לי בפורום אחר שקיות הקאה בדואר רשום, ואני מוכנה לתרום לך שקית. הכוונה בכותב יפה זה לא שאתה כותב רק דברים נחמדים חביבים ומתקתקים, אלא שאתה כותב דברים עם תוכן. וממה שהתרשמתי, אתה אכן כותב דברים עם תוכן. ואני לא מסתובבת בפורומים מחוץ לתפוז, אלא אם כן אני מקבלת קישור באי סי קיו, כפי שקורה לעיתים להודעות מוצלחות בפורומים אחרים מחברות מהאי סי קיו שגולשות ו/או מנהלות בפורומים בפורטלים אחרים. אז צר לי שצר לך, אבל אין לי מושג למה צר לך.

אם תשאירי לי מייל אני אפרט ../images/Emo13.gif

לגבי הקטע הראשון. זה לא ממש קשור אליך.

אלדד26

New member
סליחה, רק ללחוץ -

אולי עכשיו אתה מבין איך הגעתי למצב של ההתנצחות הזו עם מיס קר. אבל מכאן ועד "כנראה שטעיתי בהערכת הפורום הזה" יש מרחק רב. כותבים פה אנשים מוכשרים, אינטליגנטים, שנונים, ושיודעים לעמוד על דעתם, ולא אציין שמות כדי לא לפספס אף אחד. הפורום הוא פורום מצוין, גם אם יש בו את טל קר ואנשים כמוני שלא יכולים להחזיק את עצמם מלהגיב לסגנון הדיבור המנוכר והמתנשא שלה, בייחוד כשהיא מוציאה דברים מהקשרם. ואותך אישית אני מעריך על כתיבתך ואשמח אם לא תיתן לזוטות מעין אלו לקלקל לך את חוויית הפורום.

טל קר

New member
אל תתן לזה שהוא ציין במפורש שזה לא

קשור אלי להפריע לך בהסקת המסקנות המבוססת שלך. לאור כך, אני חושבת שאפשר להבין איך הגעתי להתנצחות עם מר 26 בעל סגנון הדיבור המתנשא, שמוציא דברים מהקשרם...

טל קר

New member
וכפראפרזה, רק ללחוץ, אני אשמח מאוד

אם תשאר!. הפורום הוא בעל פוטנציאל רב עם כותבים מוכשרים אינטלגנטים שנונים ושיודעים לעמוד את דעתם, למרות שהוא כולל את אלדד26 עם סגנון הדיבור המתנשא שלו, ביחוד שהוא מוציא דברים מהקשרם. אני אישית מעריכה אותך על כתיבתך ואשמח אם לא תיתן לזוטות מעין אלו לקלקל לך את חוויית הפורום.

אלדד26

New member
אוח, טל, לו רק היית מסוגלת

לעשות עוד משהו חוץ מלהעתיק ולעמוד על שלך בלי לזוז, העולם היה הרבה יותר יפה. אבל, מה לעשות, כנראה שמוחך המקובע אינו מאפשר לך לעשות זאת. חבל.

voguemaster

New member
טל, רק דבר אחד

להעתיק הודעות של אחרים ולשנות את השמות כדי להציג אותם באור לא יפה ? בכלל, לחקות את מה שמישהו אחר כתב בצורה משמיצה ? נראה לי ילדותי למדי, וזה לא הרושם שקיבלתי ממך (רוב הזמן).. אני בטוח שיכולת להסתפק בלהגיד לאלדד: "אל תתן לזה שהוא אמר לך שזה לא קשור אליי להפריע לך בהסקת המסקנות..ץ", או משהו דומה. זה בהחלט הספיק. אני מקווה שאת רואה למה אני מתכוון. זה דומה למישהו שחוזר על דברים של מישהו אחר בקול מזלזל, רק כדי לרדת עליו וללעוג לו, ולהוציא אותך צודק יותר בגלל שאתה לא קטנוני, כשבעצם זה שאמרת את זה יצאת קטנוני. אלי

orit74

New member
התשובה ברורה

אולי בהתחלה אתה לא חש אהבה , אבל יש התאהבות שיכולה לקרות בפגישה הראשונה ובכלל אם היו לך שבועיים מדהימים ואתה מרגיש שזה זה , הייתי אורזת מזוודה ונוסעת בלי לחשוב הרבה .......... כמבון שלצד השני יש חשיבות רבה , יכול להיות שאתה מוכן לעשות את הצעד , אבל הצד השני לא חושב שזה נכון ....... לי זה קרה

טל קר

New member
באמת בלי לחשוב הרבה... הלו?

את מכירה אותו רק שבועים. מה גורם לך לעזוב משפחה, חברות, ידידים, מכרים, מקום מגורים, מקום עבודה, סביבה, שפה, בשביל גבר שאת לא מכירה טוב? נראה לי שכל הסטריאוטיפים והמיתוסים שדחפו לנו בילדות על ה"אביר על הסוס הלבן" ו"אהבת האמת האחת והיחידה" שורפים לנו חלקים נכבדים בשיקול הדעת. אפילו לא גרתם ביחד עוד. עוד לא למדת להכיר אותו, אז להפוך אותו למרכז עולמך במקום זר? תגידי לי, התחרפנת ?

orit74

New member
התחרפנתי ?

לא , אני לא חושבת , אני חושבת שדברים כאלו יכולים לקרות , את לא קמה והולכת , אבל זו אפשרות שהייתי שוקלת ברצי ות אם ככה הייתי מרגישה . הכי הרבה אם טעיתי תמיד אני יכולה לחזור . אם הייתי מרגישה את התחושה הזו , לא הייתי חושבת פעמיים , וזה לא שייך לשום סטריוטיפים , אני לא חושבת שיש דבר כזה אביר , אבירים יש באגדות , אבל אני בהחלט מאמינה שיש מישהו שאת תרגישי איתו הכי טוב בעולם , לפחות בשביל אחד כזה הייתי מוכנה לקום ולנסוע

deyulia

New member
את לא חושבת ש

לו היית היחידה בשבילו, אולי הוא לא היה קם ונוסע, אני חושבת ששני הצדדים צריכים לחשוב על האופציה על מנת לא לוותר לגמרי על הכל.

orit74

New member
זו גם אפשרות

אבל קחי מנקודת הנחה שתוכניות נעשו כבר , ונלקחו החלטות ? אם הוא היה מרגיש כמוני , הוא היה מציע לי להצטרף אליו ........ מי כמוך יודעת שזה קרה לי כבר יקירתי ?.. זוכרת ?.

deyulia

New member
איך אפשר לשכוח, אבל

אם את זוכרת, שהבחור בסוף העדיף לוותר, בגלל מרחק ובגלל שהוא עובר, כי כנראה שלא הרגיש כמוך.

orit74

New member
נכון

ולכן אני אומרת , שזה הכל עיניין של שניים , אם הבחור היה מציע , אני הייתי מצטרפת , במקרה שלי הוא העדיף שזה לא צעד נכון

מיי פוינט אקזאקטלי...

סימן ראשון של ספק, והכל מתפורר... ועל זה את רוצה להשעין החלטה גדולה ומשמעותית כל כך? הכל כאן נורא תמים, נורא פזיז... וזה קצת לא מסתדר עם ניסיון חיים וגיל כזה. אתם מסכנים יותר מדי... לא חבל?

deyulia

New member
חבל ועוד איך, אבל

לא בוכים על חלב שנשפך, ובפעם הבאה פשוט הופכים ליותר רציונאליים, אורית את לא לומדת מטעויות?

orit74

New member
את נחמדה אליי הבוקר

אז ככה , קודם כל אני חושבת שצריך ללכת עם מה שמרגישים , ככה הרגשתי שאני מוכנה לעשות צעד כזה , אבל אני בהחלט מבינה שזו לא החלטה שלי בלבד , יש גם את הצד השני שצריך להסכים איתי , במקרה שלי הצד השני היה רציונלי ולא רצה לקחת סיכון כזה גדול , מה גם שאנחנו לא היינו יחד שבועיים אלא הרבה פחות מזה . גם היום אם הייתי פוגשתת מישהו שהיה גורם לי להרגיש ככה , הייתי חושבת לעשות צעד כזה , וכאמור יחד עם ההסכמה שלו , זה אמנם לוקח קצת זמן לבימוע , אבל בתור מחשבה , הייתי חושבת על זה ועד שזה היה מתממש הייתי חושבת שוב על הדברים , אם גם אז הייתי חושבת שזה צעד נכון הייתי הולכת על זה . ויקירתי , את יודעת שזה היה ונגמר , ואני לא בטוחה שדבר כזה יחזור , אז הסירי דאגה מליבך

voguemaster

New member
מי מסכן מה ?

מה אתה מסכן בדיוק כשאתה קם ועוזב את החיים שלך ? המשפחה שלך תישאר תמיד המשפחה שלך (לא משנה איפה אתה). החברים שלך אולי יאבדו איתך קשר (וזה לא רצוי, ואולי פה יש את המידה היחידה של סיכון בהחלטה), אבל יש אפשרות לטפל במצב הזה. מה עוד אתה מסכן ? עבודה ? לימודים ? מה ? מה כבר את מסכן שלא יכול להיות לך במקום אחר ? לדעתי, לא יותר מדי. ואתה יודע, כמו שאפשר לנסוע למקום אחר, גם אפשר לנסוע בחזרה ממקום אחר לנקודת ההתחלה, ושום דבר לא קרה, רק טיפה זמן עבר בדרך
באמת, מה הקשר לגיל, ניסיון חיים וסיכון ? המצב קיים, הבחירה קיימת ולא ניתן להתעלם ממנה. לא כולם פה בפורום יידעו בוודאות שהם יבחרו באופציה הרציונלית. אני מאוד רציונלי באופי ובכל זאת אני לא בא ואומר בוודאות שאני לא אעזוב. אין לי שום מושג! וזה לא נובע בגלל חוסר ניסיון או חוסר בגרות או חוסר ידע של על מה אתה סגור. זה לא קשור למקרה שתהיתם. זאת פשוט סיטואציה קשה שתוצאותיה לא ידועות מראש. נקודה. אלי

למעלה