מה עושים אם...

שירי ל

New member
מה עושים אם...

שכחתי יום הולדת של מישהי מאוד מאוד קרובה אלי. כלומר, לא שכחתי שיש לה יום הולדת פשוט לא שמתי לב שהתאריך הגיע, ואף עבר. התזכורת בסלולרי לא צפצפה לי. דיברתי איתה באותו היום והיא לא הזכירה אפילו במילה ואני - פשוט פישלתי. מדובר במישהי יקרה לי מאוד. איך יוצאים מהתסבוכת?

אירישה

New member
מתנצלים

אין דרך אחרת. במיוחד שהיא יקרה לך מאוד, אז בטח היא תבין. יש גם כרטיסי ברכה מצחיקים עם הנושא "שכחתי" (מודה, נאלצתי פעם לקנות לבעלי). הסתבכות זה כשאת "חייבת" להגיד למישהו מזל טוב
אני, למשל, הסתבכתי עכשיו - ינואר מתחיל אצלי משני ימי הולדת של שני אנשים אהובים שכבר נפטרו, + יום הפטירה של אחת מהם, שזה בדיוק יום ההולדת של חמותי. כל דצמבר אני זוכרת את התאריכים, כמובן שבשמונה בערב אני נזכרת שלא קניתי נרות נשמה (אצלינו בעדה מדליקים גם בימי הולדת), ואז ביום ההולדת של חמותי אני בכלל מדחיקה את התאריך. פשוט תתנצלי ותפצי אותה במשהו סמלי. בהצלחה!

misspie

New member
לי בדיוק קרה משהו דומה

כל כך התביישתי בעצמי ששלחתי סמס התנצלות. אפילו התביישתי להתקשר.

אני הייתי קונה מתנה יפה

ופשוט ניגשת אליה, נותנת לה את המתנה ואומרת סליחה ענקית על כך ששכחתי. נותנים לה נשיקה וחיבוק חזק, מבקשים שוב סליחה וזהו. הכל נסלח ונשכח.

אימם

New member
קודם כל עוברים לאאוטלוק (יומן פגישות)

וזאת במידה ואת פותחת כל יום אאוטלוק....חחח רעיון מקורי: בררי את התאריך העברי של יום ההולדת של חברתך... כמה זמן עבר מאז? מקסימום, הכי פשוט. קני לה מתנה מחר,מסרי לה בהתנצלות אבל אם תכתבי לה ברכה יפה בחרוזים נראה לי שההשקעה תכפר על השכחה, לא?!

למעלה