מה עושים אם אין לי חשק?

מה עושים אם אין לי חשק?

אנחנו נשואים 10 שנים. יש שני ילדים, יש אהבה, יש משיכה - אבל סקס פשוט לא כל כך מעניין אותי. רוב הזמן אין לי חשק. הוא מבואס מזה. מה אפשר לעשות? יש איזה כדורים, כמו שיש ויאגרה לגברים? או איזה רעיון אחר?

5halo

New member
יש בעיקרון כול מיני טיפות חשק

אפשר להשיג אותם בחנויות סקס אבל אני הייתי הולכת על משהו יותר טבעי ונחמד :) אם תרשי לי להציע לך, אני הייתי הולכת לארומתרפיסטית ומבקשת ממנה להכין לי שמן עיסוי, עם שמנים כמו ילאנג ילאנג, יסמין, ורדים, הל, כול המעוררי תאווה. (אני בעצמי ארומתרפיסטית ואלו שמנים מצויינים לקרירות מינית) ומתחילה למרוח אותו אחרי המקלחת.... או במיטה עם בן הזוג לעשות עיסוי אחד לשני. שמן הילאנג ילאנג מכולל פלאים שזה מגיע לזה.... תפנקי את עצמך בקרמים או שמנים שיש בהם אותו (יש לו ריח נפלא בלי שום קשר) את גם מוזמנת לקנות אותו יחד עם לבנדר או שמן אתרי אחר (לא עץ התה) ולשים מבער בבית בשביל הריח הטוב שלו והתכונות הנפלאות שלו. (לא לבד תמיד עם עוד שמן וממש טיפה או שניים לא יותר ממנו במבער- לא לשים את השמן האתרי ישירות על הגוף)

אחלה טיפים פרקטיים, אבל מה עוד מתחת לפני השטח

שלום וברוכה הבאה לפורום מיניות נשית, תראי, מיניות באמת מורכבת מכל החושים, זה יכול להיות הרייח והמגע כמו שהציעה לך פה בחוכמה מעלי אבל, אני מניחה שמתחת לפני השטח יושבים עוד כל מיני מורכבויות כמו עייפות, להיות אמא, שגרה וחוויה של מובנית מאליה צריך להשקיע גם במציאת זמן זוגי כמו סופשבוע או איזה בוקר שגונבים בשביל פשוט להיות יחד, ללכת לאכול ביחד, לישון טוב כמו שצריך, להתחבק, להתלטף, להנות וכוכ. אני חושבת שגם טיפול שקצת עושה סדר בכל הבלגן יכול לעזור, כלומר להכיר את עצמנו יותר טוב ולחשוב מה עושים כדי להכיר מחדש, ואחרת יש ספר מקסים שנקרא" אינטילציה אירוטית" שמדבר בדיוק על הקושי של זוגות לשמר תשוקה ומשיכה שווה לקרו.א

dovk

New member
מסכים ומבקש להדגיש -

טיפול, אין כמו טיפול זוגי, שמציף בעיות חבויות מתחת לפני השטח. כל הרעיונות הטובים (זמן איכות, בילויים משותפים, קריאת ספרים חכמים) הם טובים בפני עצמם, אבל מנסיון אישי, חוסר חשק כזה בד"כ מעיד על קושיים בזוגיות שכדאי מאוד לטפל בהם. אין מילים לתאר עד כמה ההשקעה הזו בזוגיות (או בכם באופן אישי) תקדם אתכם - או אפילו אותך לבד. חוצמזה, חסר מידע - האם את חווה צורך מיני עם עצמך? איך בן הזוג שלך מתייחס למצב, מעבר לרצונו במין? האם אתם מדברים על הקושי שאת חווה?

למעלה