מישהו פשוט חייב לומר את זה...../images/Emo31.gif
התגובות פה הולכות ונהיות יותר גרועות מאחת לשניה. באמת שאני לא קובע את זה מתוך רצון להכעיס, אני פשוט מאיר את עיניכם לדברים שאתם אומרים. "אם זה מקרה חד-פעמי (לא סביר), תוציא אותו עם אזהרה. אם אתה חושד שזה ימשיך (יותר סביר)"... מאיפה הקביעת סבירות הזאת? באמת שמעניין אותי. כמה זמן ואיך אתה מכיר את השחקן...? ההשערה שלי היא בסביבות החצי שעה, ודרך ההודעה הראשונה. תקן אותי אם אני טועה. "...ותגיד לו בנפרד שאתם מצטערים אבל הוא לא כל כך מתאים לסוג המשחק שלכם, אבל אם בא לו לצאת לסרט יותר מאוחר (או משהו בסגנון)..." באמת היית אומר את זה לבן אדם בעיניים? זאת פשוט דרך נחמדה לומר שאתם טובים ממנו (או "לא מתאימים לו"), ושלא בא לכם לצאת בהפסד של חבר אז תפייסו אותו עם סרט... מצטער אם לגמרי פספסתי את הכוונה, אבל כך זה נראה לי. "יש כאן שתי הפרות מרחיקות לכת. קודם כל יש יציאה חצופה לאוף-פליי- דבר שהוא בלתי נסבל. בנוסף יש כאן הבעה נמרצת של זלזול במנחה. " לא מעט נוקשה מדי? "הפרעות מרחיקות לכת", "יציאה חצופה לאוף-פליי", "הבעה נמרצת של זלזול במנחה". כן מר שה"מיותך! אסור לפגוע במשחק הקדוש! אל תפרו את הדממה! אל תפגעו ב
כבוד השה"ם הנעלה. טייק אית איזי. חוסר רצון למות היא לא הבעה נמרצת של חוסר כבוד לשה"ם ויציאה לאוף פליי היא לא הפרעה בלתי נסבלת (אף כי די מעצבנת, אני מודה, שהתופעה חוזרת על עצמה הרבה) זה לא בית מקדש. זה משחק. אלו ההודעות שהפריעו לי. נראה לי שיש עוד כמה הערות שוליות על העובדה שצריך להוציא אותו מהמשחק (תתבישו
), אבל הן לא כל כך גרועות. מצטער אם ההודעה ממש פגעה במישהו, אבל אני מוצא תגובות כאלו ממש מרתיחות. אני מאוד נגד קביעות לא מבוססות על אנשים שלא מכירים, ועוד יותר נגד פגיעות בבן אדם בשביל שהמשחק יצליח. אסור לשכוח שהמשחק נוצר במקור לשם ההנאה. כן יש את הקטע הזה של "שלא יהרוס לכולם...". נראה לי שההנאה הכוללת של כולם מהמשחק לאחר שהוא יעוף לא תגיע לסבל שהוסב לו. אין טעם להגיב לי פה תגובות נזעמות וכו'(ולמה יש לי הרגשה שהולכות להיות הרבה...) כי אני פשוט לא הולך לענות. אני אגיב רק על תגובות שיסבירו לי למה אני טועה בהנחות שלי כאן ושהכוונה שלכם שונה ממה שחשבתי (ואולי אם ההודעה ממש תרגיז\תעליב אותי ואני ממש יהיה חייב לענות)