מה עושים אחרי הבילוי?

מה עושים אחרי הבילוי?

חזרנו מבילוי שטוף הורמונים. הסקס זרם בינינו כל הערב. שותים, צוחקים, נוגעים נגיעות אסורות, הרגליים כאילו בטעות נוגעות אחת בשניה, הידיים נפגשות במקרה בדרך לכוסות. כל הדרך חזרה חיכינו לרגע שרק נגיע כבר הביתה. היא לבשה חצאית ארוכה גרביון שחור שקוף וזוג מגפיים.

נכנסנו לבניין וכבר במעלית לא יכלנו להתאפק והתנפלו בנשיקות אחד על השנייה. שפתיים נפגשו, לשונות שיחקו וידיים החלו לחקור. נכנסו לדירה וישר ניגשנו לחדר השינה. הפעלתי מוזיקה ברקע והחלנו לרקוד. ריקוד חושני, איטי, רגלי נמצאת בין רגליה והיא מתחכחת בה. עולה ויורדת משחקת עם שיערה על פני, מטה את הראש לאחור ואני מנשק את צווארה ואת הכתפים החשופות. מסובב אותה עם גבה אלי ומפשיט אותה אט אט, פותח את הרוכסן שמחזיק את השמלה ונותן לשמלה לגלוש לאיטה. משאיר אותה לבושה בבגדים תחתונים גרביונים והמגפים כמובן. היא רוצה להוריד אותן אך אני מבקש שהיא תשאיר אותם, לפחות בינתיים....

ממשיכים בריקוד שלנו, מלטף את החזה ומרגיש את הפיטמות הזקורות דרך החזיה הדורשים את המגע המגיע להם. ישבנה ממשיך להתחכך באיבר המוחבא בתוך הג`ינס. היא מסתובבת אלי ומתחילה להפשיט אותי, מורידה את החולצה, מנשקת את חזי, נושכת את פיטמותי, וממשיכה לרדת לכיוון ביטני, מנשקת את הבטן בעוד ידיה פותחים את הג`ינס ומפשיטים אותי ממנו. דוחפת אותי קלות למיטה, ואני מתיישב והיא מתחילה ללקק את הזין הזקור דרך התחתונים. מגרה אותי בטירוף עם השפתיים שלה, ואט אט מורידה גם את התחתון. כעת הזקור נמצא מול פניה והיא מכניסה אותו לפיה, שואבת את כולו, מהקצה עד לבסיס, משחקת בלשונה במקומות הרגישים ביותר עבורי. אני מחזיק את שערה נותן קצב למהירות פיה. כאשר אני מרגיש שאני כבר על הקצה אני מושך אותה מעלה ומבקש עדיין לא. מתרומם מהמיטה והפעם אני משכיב אותה על המיטה. מרים את רגלה הימנית ופותח את הרוכסן של המגף בעוד פי מנשק את שוקה. מוריד אט אט את המגף, ומנשק את רגלה לכל אורכה. וכמה שזה מוזר מריח את רגליה ועדיין יש לה את הריח של הסבון ריח נעים, משכר. מניח את רגלה על המיטה ומרים את רגלה השמאלית וחוזר על הפעולה ושוב כמה מפתיע אותי ריח רגלה מבושם מהסבון איתו השתמשה. מנשק את רגלה את קרסוליה, השוקיים, הברכים, הירכיים לא מוותר על שום סנטימטר אפשרי. שומע את גניחותיה השקטות, רואה את החזה עולה ויורד. מגיע עד לאגן, דוחף את פי לתוך מבושיה, מרגיש את הרטיבות שלה דרך התחתונים והגרביון, ממשיך לדחוף את אפי לתוכה, נושך את בשרה דרך הגרביון ושומע את גניחותיה המתגברות.

מגלה פתח קטן שנוצר בגרביון ושואל אותה האם מותר לי? היא שואלת מה? ואני דוחף אצבע קטנה לקרע הקטן. היא מרגישה את אצבעי ומהנהנת בראשה לאות הסכמה וכך האצבע אט אט מרחיבה את החור, רואה חור מספיק גדול על מנת שאוכל לנשק את גופה ואני מתקרב לשם, נושק ונושך אך עדיין רחוק מהגן המוגן שלה. אז לוקח אצבע מכל יד וקורע את הגרביון יותר כעת אני יכול כבר להגיע למקום חפצי. מכניס את אפי מריח את הרטיבות המציפה אותה. מסיט מעט את התחתון, ומתחיל ללקק את הדגדגן הפועם. לוקח אצבע שובבה ומחדירה אט אט למערת אהבתה. לשוני משחקת מבחוץ ואצבעי משחקת בפנים. היא תופסת את ראשי, מזיזה את אגנה בקצב מתגבר. מרגיש כיצד היא עומדת לפרוץ ואז מתרומם ומחדיר את איברי. מתחיל לנוע בקצב מהיר, מרגיש את רגליה חובקות אותי, מגע הגרביון הרך מטריף את חושי, ואני מגביר את הקצב ומרגיש כיצד הפתח הופך לצר ומכווץ. גניחותיה מתרבות, ואני מגביר את הקצב עד אשר מרגיש את הפתח מתכווץ בעוצה סוחט את הזין בעוצמה רבה ואני כבר לא מחזיק מעמד וגומר בתוכה גם. שנינו מתנשפים וצוחקים.

למה צוחקים? זה קרה לקראת הסוף ברקע התנגן שירו של לני קרביץ Fly Away ובדיוק ברגע שהוא שר לפני הפזמון Oh oh oh yeah הגיע הרגע בו התפרצנו. זה הגיע ברגע הכי מתאים ומצחיק עבורנו כי זו בדיוק הייתה ההרגשה. OH YEAH!!!!!!

אתה לא ים

אתה אוקינוס של תשוקה סוחפת וכובשת
אעכשיו אני מבינה מה מחזיק אותך עירני בשעות כאילו
המילים שלך כובשות וסוחפות , אפילו עכשיו צהרים ולא לילה

על זה יש לי בדיחה טובה

השכנה מציצה על הגינת הירק של השכן המעבר למחיצה
ורואה איך העגבניות אדומות ויפות ושלה כאילו ירוקות וקטנות
היא שואלת את השכן שיוצא לטפל בגינה שלו , תגיד איך העגבניות שלך אדומות יפות
הוא אומר לה בואי התקרבי אלי , אספר לך משהו בסוד , מבטיחה שלא לספר לאף אחד
הוא לוחש אליה , בלילה שכולם ישנים , אני יורד עירום ומסתובב בין הירקות בערוגת הגינה
מלטף אותם ולוחש להם אהבה , העגבניות רואות אותי עירום אז הן גדלות ומסמיקות ,
לכן גדלות אצלי עגבניות יפות כאילו ,
השכנה מתלבטת אבל היא מתביישת, בסוף מאמצת את הרעיון ,מה יש לה להפסיד תנסה לילה אחד
ובלילה שכולם נרדמו , ירדה עירומה לגינת הירק שלה , לטייל בין הירקות שבגינה
מדברת עם העגבניות והמלפפונים ,שולחת להם אהבה ומלטפת אותם בידה הענוגה ,
למחרת שואל אותה השכן , נו איך העגבניות ? האדימו וגדלו קצת ,
לא היא עונה לו במבוכה, העבניות עדיין ירוקות , אבל המלפונים התארכו בכמה ס"מ
אז השכן מציע לשכנה טיול לילי משותף בעירום בגינות הירק
אולי זה יעזור לגידול הירקות טוב יותר ,ואז העגבניות שלה יסמיקו ויאדימו והמלפפונים שלו יתארכו ,

למעלה