מה עושה רקדן נולד?

deen35

New member
מה עושה רקדן נולד?

בתוכניות אירוח הורגלנו שמביאים זמרים שישירו או שחקנים שיבצעו משהו, אבל רקדנים? זה ממש לא מתאים. לתוכנית עצמה יש פוטנציאל אדיר של סקסיות, ובכלל היא עוד תוכנית בטרנד ההומואי שהשתלט (בגאווה) על הטלויזיה שלנו ("ג'וני", "דייט לסטרייט", "רצים לדירה 2") שכן על פי כל הסטיגמות שהישראלים המאובנים חושבים, גבר שרוקד הוא הומו. בכל מקרה, אחרי שאלמוג עף אתמול (זה לא הוגן), נותר הבחור הזה שרקד עם הדתי שפרש, מה שמו? ארז, אני חושב. אומנם זה לא כוכב נולד, אבל השופט שם, זה עם המשקפיים, ממש רשע , ממש סיימון קאול הישראלי. בקיצור, זה אחלה.

קודם כל...

זו לא פעם ראשונה שחושבים שבנים שרוקדים הם הומואיםצ אבל אין מה לעשות בקשר למה שאנשים חושבים... דבר שני הגיע אתמול לאלמוג ללכת... דבר שלישי כזה שדוד רשע ומתנהג ככה זה רק בגלל שהוא כל כך מקצועי וחשוב לו לראות אנשים מוצלחים בתוכנית... לא כמו זה שהגיע אתמול בסוף עם הקביים!! אבל כן...גם לו לפעמים יש יציאות...כמו לכל בן אדם נורמלי אחר

Photo Fairy

New member
הוא לא ענה לך, הוא רק תיקן את עצמו.

ואני אתך בקשר לאלמוג. גם לדעתי הוא לא רקדן בשל מספיק והיה מגיע לו ללכת. מצד שני, כמה מהרקדנים שהועפו היו יותר טובים מלירן שעברה, אז זה די מכעיס. דוד דביר - ע-נ-ק! אני חולה עליו!
ובקשר לדעה הרווחת שרקדן=הומו - זה לא שווה אפילו התייחסות.

l o v e l i n

New member
ראיתם שצביקה פיק מנשק רקדניות

ראיתם אחרי זה את "המאסטרו"? איך שצביקה פיק ניגש לאחת מהרקדניות ופשוט נישק אותה! נקווה שמי שיזכה בתוכנית לא יהפוך לרקדן בהופעות שלו,,,

Photo Fairy

New member
ממש לא

כתבתי כבר במקום אחר שהייתי לטובתה לאורך כל הדרך, אבל בדיעבד, בהתחשב בכל הרקדנים האחרים שהעיפו, היא פשוט לא לעניין. העיפו רקדנים שהיו טובים ממנה בהרבה. בהרבה.

ואת אומרת את זה בגלל....?

יש לה את הטכינקה הכי בעולם!!! היא זורמת עם המוזיקה ורואים שהיא נהנת מזה!!!! את מי את רוצה שיחזירו בדיוק?

Photo Fairy

New member
איזה טכניקה ואיזה צנצנות

אפילו אלה שצידדו בה (כמו עידו ואונה) אמרו שאין לה שמץ טכניקה, ואפילו היא בעצמה אמרה את זה. ברצינות, אם את אומרת שיש לה טכניקה אז את לא יודעת מה זה טכניקה. טכניקה זה לא כישרון. טכניקה לומדים. נקודה. היא לא למדה אף פעם ולכן לא יכולה להיות לה טכניקה. הסיבה היחידה שהשאירו אותה הייתה ההתלהבות שלה, השואו שהיא נותנת, העוצמה שלה. אבל אין לה אפילו שביב של טכניקה, ויותר מזה, גם לא תהיה לה. כל מה שדוד אמר עליה נכון - תנועות קצרות, קפיצות מרעידות במה, הרמות רגליים ל-20 ס"מ בקושי. פשוט בדיחה. ושוב, היה נחמד שהעלו אותה והכל, אבל לאור כל אלה שהועפו לפניה ואחריה - העובדה שהיא עדיין בפנים פשוט מגוחכת. כמעט כל מי שהועף היה יותר טוב ממנה. הסינית ובן זוגה (ויקטור), היפהפיה הבלונדה ההיא, אלמוג, אפילו חזקי. כולם היו יותר טובים ממנה.

סופרגל

New member
סתמי!!

מה את מבינה בכלל בואי נראה אותך עלאק בקושי 20 ס''מ גם אם את רקדנית וגם אם לא היא לוקחת אותך 360 מעלות אז תרגעי היא למדה לרקוד במחולה אבל לא בבצפר ממש למחול והיא רקדנית מעולה אתם תיראו בהמשך העונה איך היא תחרפן את המדינה היא רקדנית מעולה כולם :הצביעו ללירן הטובה מכולן!!!

Photo Fairy

New member
זה שאתה בן 13

לא אומר שאתה צריך לדבר כמו בהמה. אפשר להתווכח ולהביע דעות שונות גם בלי לרדת לרמה כזאת. קצת תרבות דיבור. ואני לא רקדנית. אם כבר, אז אני רקדן.

הרבהה יותר מחמווד!

מדהים חתיך כוסון מהממם רוקדדד כמו שרק רקדניים סופר יודעים בן 17 (מה שאומר שיש היתרון) צעירררר וסופרררר מתווווק! וזה עוד כלום למה שיש לי לומר עליוו הוא פשוט כזהה מתווק ומוושלם!

סיטגמה נוראית

בנים שרוקדים הם לא הומואים דווקא אני חושבת שזה דבר יפה ואף מדהים לראות בנים רוקדים ומראים את הכישרון הגופני שלהם לא רק בכדורגל וכדורסל ואכן חבל שאלמוג עף אתמול הוא ממש חמוד ודווקא רקד די טוב גם אני חשבתי ללכת לנולד לרקוד אבל בסופו של דבר לא הלכתי ועכשיו כל החברים שלי יושבים לי על הווריד

למעלה