מה עומד מאחורי השיר "יש לי סיכוי"?

sarlula

New member
מה עומד מאחורי השיר "יש לי סיכוי"?

אני אולי טיפש בגלל שלא חשבתי על זה לבד, אבל אני פשוט חייב לדעת...

טוב לא נראה לי יותר מדי מסובך

אני תמיד פירשתי את זה כיציאה מדיכאון, או אחרי פרידה כלשהי... ("כבר עכשיו אני פחות כועס, וגל שקט של רגש מתפקע") אביתר אמר שפעם העצבות היתה עושה לו טוב, חח ופעם ידידה שלי הלכה להופעה שלו ואמרה לו שיש לה ידיד שמזכיר לה אותו בקטע של העצב, אז הוא אמר לה 'שיהנה עם זה, רק שלא יכנס לזה יותר מדי לעומק כי אחרכך קשה מאוד לצאת' בקיצור, יש בשיר גם קצת על היכולת לאהוב מחדש, אני מניח שאם מישהו פה עבר פרידה קשה כלשהי, אז הוא מבין על מה אני מדבר... "אני מרגיש שמשהו משתנה, העייפות תחלוף, האור יעלה, ואז אכיר אותך יקירתי, ומיד תכירי את אותי" "תמיד פחדתי להשתגע, שהלב יקפא ויתרוקן, אבל עכשיו כמו שאני יושב, יש לי סיכוי להנצל אני חושב."

clevelandrocks

New member
זה שיר טוב מידי לתת לו משמעות אחת

מסויימת. אני מוצא בו צדדים חדשים כל פעם.

../images/Emo45.gif זה נורא תלוי במצב רוח..

זה מה שיפה

אממ

אני מניח שהוא יותר התכוון בקטע של 'למה אביתר התכוון?', לא 'מה אתם מרגישים כשאתם שומעים את השיר'. כמו שאם הייתי שואל 'מה עומד מאחורי תיאטרון רוסי?', וכולם היו רושמים על מה השיר מדבר כי זה די ידוע.

כנראה ש"ידוע" זה עניין יחסי ../images/Emo3.gif

סתם, יכול להיות, לא יודעת
אני אישית מוצאת בשיר הזה כל פעם משהו אחר

MikeY fReAk

New member
יש לי משו להגיד:O../images/Emo79.gif

לא שאני לא רוצה לענות לך, פשוט שאין לי מושג. סתם משו שחשבתי עליו לאחרונה ונראה לי מתאין להעלות אותו פה:p תמיד ניסיתי לחפור ולהבין מה המשמעות של כל שיר ולמה האמן התכוון...אבל מצאתי שיותר כיף ליצור לזה משמעות משלך:)

אני גם מסכים, אבל..

אותי תמיד סיקרן הצד של האמן.. ז"א.. תמיד מסקרן אותי לראות איך השיר נכתב במקור, ואיזה שורות הוא הוסיף, ואיזה הוא לא הוסיף, והאם הוא נכתב עם פזמון או שהוא לקח את הפזמון ממשהו אחר שהוא כתב.. ולמה בדיוק הוא התכוון ומה הוא הרגיש כשהוא כתב.. זה תמיד מעניין אותי אני גם ממש אוהב שלפעמים אמנים שמים בחוברת שירים סוג של צילום כזה של המילים, עם המחיקות וזה.. זה מרגיש יותר אינטימי כזה...

למעלה