מה עוד אפשר לעשות?

מה עוד אפשר לעשות?

אנחנו מנויים בספריה והולכים לשם פעם בשבוע. כרגע הספריה בשיפוצים והכניסה אליה היא ממדרגות זמניות שהקימו . רק מה, איך שפונים אחרי המדרגות, יש ארון תלוי על הקיר והוא בדיוק בגובה של הראש של הבן שלי וכל פעם הוא חוטף שם זבנג (צריך לזכור בסוף המדרגות לא לפנות ישירות אלא לעשות עיקוףכדי לא להיתקל בארון הזה שמכיל בתוכו צינוק כיבוי אש). תמיד אנחנו שוכחים...... אז בפעם הראשונה - לא ידענו, בפעם השניה שכחנו,בפעם השלישית - ניגשתי ושאלתי אם יש אפשרות לעשות שלט אזהרה או להזיז את הארון , בפעם הרביעית ביקשתי לדבר עם האחראי על השיפוצים ולא נתנו לי. מה,לכתוב מיכתב לעיריה? לצלם את הארון המדרגות, הסיבוב והראש של הבן שלי? באמת אנחנו היחידים שחוטפים שם זבנגים? זה קטנוני מידי?

תכתבו מכתב לעיריה

בנימה חביבה ומנומסת, עם העתק לעיתון המקומי. זה יזכה להתייחסות.

לאייה

New member
מתי השיפוצים אמורים להסתיים ?

תנסי לדבר עם האחראי על הספריה ואם זה לא יעזור תפני לעירייה

תודה, כתבתי מכתב, הזאטוט צייר ציור

ומחר ניתן אותו . מקווה שניזכור לא להתנגש בארון מחר.

צימעס

New member
מה זאת אומרת לא נתנו ל לדבר עם האחראי?

תגידי מילים כמו "מי החברה שמבצעת את השיפוץ?", "האם יש מפקח מטעם האחראי על השיפוץ?", האם העיריה או הסיפריה אחראית על השיפוץ?

אמרו שהקבלן לא נמצא במקום

ולפועלים אין את הטלפון שלו. העיריה אחראית על השיפוץ. מחלקת חינוך. אז יש לי שם של מנהל המחלקה שאחראי על עניין הסיפריות (זה השגתי כבר במקום אחר)אליו מופנה המכתב.

אין לי קול.....

חוץ מזה בשיחה - יענו מה שיענו ויגמר.במכתב - צריך להיות מכתב חוזר עם משהו כתוב ביד - לא?

pf26

New member
יו, את לא גומרת עם המחלה שלך, החלמה מהירה

מי אמר שתקבלי מכתב חוזר? ונניח שיבטיחו לך משהו במכתב (שאני בספק אם יגיע), למה את חושבת שהקבלן יתיחס להבטחה? למה שלא תתלי את פתק גדול, כדי להזהיר את הבאים וכדי להזכיר לכם? (ומכאן תביני ש pf לא סומכת על רשויות כאלה ו/או אחרות...)

תודה על האיחולים - וגם על

הרעיון של תליית שלט אזהרה (מותר לי בכלל לתלות שם פתק כזה, צריך לברר......) בכל מקרה, מחר אני בעיריה ממילא אז נדבר עם האדון שאליו הופנתי ונראה מה הוא יציע.

למעלה