מה עובר על קליבלנד?

myway23

Active member
מה עובר על קליבלנד?

הפסד שלישי ברציפות, אמנם באחד המשחקים לברון וקיירי נחו ולא שיחקו אבל עדיין ... הסגל שלהם מספיק עמוק, מיאמי (פעמיים) ודטריוט? נו באמת !

האם אתה חושבים שלבוסטון או לוושינגטון (סגל נפלא, במיוחד עם החיזוק של בוגדנוביץ וג'נינגס + לוח משחקים נוח) יש סיכוי לעבור את קליבלנד עד סיום העונה?

ד"א גם לבוסטון וגם לוושינגטון נותר משחק אחד מול קליבלנד (משחק בית לקליבלנד).

Roeiii1

New member
יש לקליבלנד מלא פצועים

קווין לאב שנותן את העונה הכי טובה שלו מאז הטרייד בחוץ עד סוף העונה
JR סמית חזר לשחק אחרי 3 חודשים והיה רע מאוד
קייל קורבר לא שיחק במשחק אתמול מול דטרויט

הם ממש לא עמוקים ויש להם בעיה חמורה בעמדת הסנטר.
עברנו 3/4 מהעונה הסדירה ועדיין לא מצאו מחליף לטריסטן תומפסון שהוא הסנטר היחידי בסגל כרגע.
הם שיחקו אתמול מול דטרויט 20 דקות בלי תומפסון וכ5 מי ששיחק היה ווילימאס או פריי שהם לא סנטרים ודראמונד פשוט אכל אותם בצבע.

קליבלנד,בדומה לגולדן , יש להם סגל כשהוא בריא הכי חזק בליגה,עם סופרסטארים אבל ספסל מאוד חלש.
אתה מדבר כאילו הם הפסידו לברוקלין או ללייקרס. מיאמי הקבוצה הכי חמה בליגה מזה כבר חודשיים, ודטרויט קבוצה ממוצעת אך מאומנת מאוד.

וושינגטון קצת רחוקים מקליבלנד,אבל בוסטון בהחלט יכולים לעבור אותם , אם כל משחק שחקן כמו שאמפרט או קורבר ישבו בחוץ

fatnoam

Active member
כמה דברים

זה מאוד לא מדויק לומר ״קליבלנד,בדומה לגולדן , יש להם סגל כשהוא בריא הכי חזק בליגה,עם סופרסטארים אבל ספסל מאוד חלש.״. לקאבס יש סגל רחב מצויין. למעשה הספסל שלהם יכול לנצח מספר קבוצות בליגה לדעתי.
&nbsp
דרון וויליאמס, קייל קורבר, איימן שאמפרט, דריק וויליאמס וצ׳אנינג פריי. הם באמת אחלה. על משבצת הזקן יש להם את ריצ׳ארד ג׳פרסון. שים לב, שלחלק מהנ״ל יש מומחיות, משהו שהוא עושה ברמה גבוהה - שאמפרט שומר נהדר, קורבר ופריי קלעי שלשות מעולים. האתלטיות של דריק ווילאמס גם ברמה הגבוהה ביותר.
&nbsp
ללוחמים לעומת זאת, מהספסל עולים ליוינגסטון, איאן קלארק, איגודלה, קוון לוני/מקאדו וג׳אבייל מקגי. על משבצת הזקן יש את דייויד ווסט, שמביא דברים דומים למה שג׳פרסון מביא לקאבס, אבל בעמדה 4 במקום 3. איגי מדהים אבל קצת מבוגר, ויש לו חסרונות (די נגר). מאט בארנס הצטרף עכשיו בגלל שדוראנט מהחמישיה נפצע, אבל גם הוא כבר בן 35. גם את ג׳אווייל אפשר להזכיר כשחקן עם אתלטיות נדירה (אבל הוא לא רים פרוטקטור כזה טוב אגב). לליוינגסטון יש משחק פוסט מצויין לגארד, מצד שני זה פחות חשוב לדעתי מהשלשות של פריי. אין להם שחקן בספסל עם רמת המומחיות של קורבר אבל. כמו כן, לספסל שלהם יש המון חסרונות. הם משחקים עם הרבה ילדים (לא הזכרתי את פטריק מקאו), ובאופן כללי, יש להם פחות כלים בספסל שיכולים לתרום כשמסתכלים על סוף הפלייאוף.
&nbsp
בקשר לקאבס עצמם שברצף הפסדים - בהפסד הראשון לברון לא שיחק, וכרגיל הם עשו במכנסיים, שזו כבר בעיה ידועה בקבוצה הזו. ההפסד השני אני לא זוכר מה היה (לברון עשה טריפל דאבל לדעתי, אבל לא זוכר נגד מי אפילו), ועכשיו הפסידו לפיסטונס כשדראמונד חוגג עליהם בצבע. מצד שני, הפיסטונס כבר ניצחו את הקאבס העונה, הם פשוט קבוצת ביג בול שמקשה מאוד על הקאבס, שיש להם סנטר אחד קטן יחסית (טריסטן) ואחד מאוד רך (פריי). אז הפיסטונס בעייתיים לקאבס בלי קשר לרצף ההפסדים.
&nbsp
צא מנקודת הנחה שלפני הרצף הקאבס ניצחו משחק שלברון וקיירי קלעו ביחד מעל 70 נקודות באחד מהמשחקים הכי טובים שלהם השנה. אז עכשיו הם קצת בירידה, זה טבעי וקורה. אני לא רואה קבוצות אחרות עוקפות אותם גם אם לאב יחזור רק בפלייאוף.

Roeiii1

New member
לא ניסחתי את עצמי נכון

זה נכון שלקליבלנד יש אחלה ספסל אחרי הטרייד שהם עשו עם קורבר וגם כשהם הביאו את דרון וויליאמס

אבל בכמה משחקים האחרונים היא עם ספסל חלש בגלל פציעות,כשכמו שציינתי גם קורבר לא שיחק במשחק מול דטרויט.
וזה נראה שבעונה הסדירה כשאחד מהביג טרי לא משחק,קליבלנד מאוד נפגעת וגם כשהיא מנצחת היא לא משכנעת

אני לא חושב שצריך להרים גבה על ההפסדים האלו של קליבלנד , יש יותר מקום לתהייה לכושר החלש של גולדן לאחרונה,עם או בלי דוראנט

דיברגנט חדש

Well-known member
יש להם פצעים שנפתחים מאז שלו נכנס לתפקידו ע"ח בלאט

בלאט כמעט (רק בשל העייפות של הסגל החסר שלו במשחקים האחרונים) לקח אליפות כאשר הם היו פצועים וזה ההבדל העצום בינו לבין הקשקשן לו.

rapgamer4ever

New member
יש סיכוי אבל אני מעריך שקליבלנד תשמור על המקום הראשון

יש הבדל של 3 הפסדים בין קליבלנד לבוסטון ווושינגטון. לסגור פער של 3 הפסדים על פני פחות מ-20 משחקים שנותרו העונה זה אפשרי אבל יצריך ריצה ממש חזקה של אחת הסגניות, כולל כמובן ניצחון על קליבלנד במפגש שנותר.
בוסטון בפיגור 2-1 במפגשים הישירים בין השתיים, וושינגטון בפיגור 2-0 כך שגם אם תסיים במאזן זהה לקליבלנד, היא תהיה רק במקום השני.
אגב הלו"ז של וושינגטון לא כזה קל כי הוא road heavy.

picki23

New member
קליבלנד היא הקבוצה הטובה ב NBA כיום

ולא משנה כמה היא מפסידה, היא נראית יותר טוב מהווריורס.

אם יש מישהו השנה ששאל את עצמו כמה משמעותי קווין דוראנט בשביל הווריורס בשבוע - שבועיים האחרונים הוא מקבל את התשובה..

ועכשיו גם לארי סנדרס חותם שם. הם הולכים לרוץ על כל המזרח 4-0 (לא בגלל לארי סנדרס)

חחח מה? לארי סנדרס?? חח

ההוא שנכנס לדכאון והחליט לפרוש מכדורסל?
ממש קרנבל מה שנהיה מקליבלנד.. מחתימים כל דבר שנושם

לארי סאנדרס לא דיגדג את התקרה ששמו לו

אני לא בקיא מה קרה מאחורי הקלעים..
&nbsp
אני כן בקיא בדיכאון קליני, ואני יכול להגיד לך, שאם נקלעת לבור שחור כזה, קשה מאוד להתמודד עם זה, זה שואב אותך, והכל מהכל מאבד ערך, כסף הראשון מבין הדברים שמאבדים את ערכם לחלוטין עבורך.
&nbsp
אני יכול להבין את סאנדרס מאוד אם הבחירה שלו הייתה ללכת להתמודד ולשקם את עצמו על חשבון (יכול להיות) הקריירה שלו בNBA.
&nbsp
הסיכוי שהוא בכושר הוא כמו הסיכוי שליברמן יעשה לילה רומנטי עם חנין זועבי

eliahu6

New member
אולי ג'פרסון שמע את הדיבורים על הכספי

וקלע ברבע השני 4 (או 5) שלשות בלי החטאה

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד הפסד לקאבס

וושינגטון רחוקים מהם רק 2 משחקים ובהחלט יכולים לתפוס את המקום הראשון במזרח עד סוף העונה.
&nbsp

למעלה