מה עובר עלי ???

אבישג 1

New member
מה עובר עלי ??? ../images/Emo42.gif

הי לכם ....מזמן לא ביקרתי
טוב - אני חייבת עזרה : יום הביוץ שלי היה שישי שעבר ( STAR122 חישבה לי - בתודה) ובאמת קיימנו באותו יום - עד פה בסדר . מאז לא קיימנו עוד יחסים (סתם כי לא יצא) וביום חמישי אני אמורה לקבל ...או שלא !! מאז כל חצי שעה אני צריכה פיפי וממש לוחץ לי והיום התחיל לכאוב לי בבטן למטה -בצד יש למישהי מושג מה זה אומר ??
כי לי ממש אין מושג ו....הבעל מעדיף שנפתח סבלנות ולא נקנה בדיקה .

ori27

New member
מאחלת לך שתראי ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif- בקרוב

אבישג, אני לא ממש מבינה בנושא הביוצים אך מאחלת לך המון בהצלחה- תנסי להירגע ולא להילחץ (כמה קל להגיד וקשה לעשות).

אבישג 1

New member
האמת -

אני ממש לא לחוצה רק סקרנית זה הנסיון הראשון שלנו וגם אני בביוצים לא מבינה לכן ביקשתי עזרה

ofik

New member
לא נעים לי להגיד לך, אבל

או משהו טוב, או לא. לפעמים אין סימני הריון בשלב הזה, לפעמים יש, לפעמים זה סימנים למכשפה, לפעמים להריון. בקיצור, אין מה לעשות חוץ מסבלנות שיעבור לך מהר עופיק

אבישג 1

New member
תודה ../images/Emo20.gif

אני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מידי כדי לא להתאכזב .....

mikasphika

New member
הי אבישג../images/Emo9.gif

גם אני אחרי ניסיון ראשון (שלא הצליח) ואני מבינה מאוד את הסקרנות וההתלהבות. עשיתי 4 (!) בדיקות שיצאו שליליות וכל פעם היה לי הסבר לעצמי למה הן לא הצליחו (מוקדם מדי, מאוחר מדי, לא מתאימות...) וכבר דמיינתי איך אני מתקשרת לחברות שמייצרות את הבדיקות וזועמת על חוסר הדיוק שלהן. היו לי המוווון סימני הריון, אבל ביום שישי קיבלתי מחזור עוצמתי במיוחד שלא השאיר מקום ליותר מדי דמיון (למרות שבהתחלה הכחשתי... ). בקיצור, בחודש הבא, עם הרבה התלהבות נעשה ניסיון חדש אבל אני החלטתי לא לעשות יותר בדיקות עד שאין איחור ודאי. העצב שאחז בי כשגיליתי שאין הריון היה כל כך גדול והבנתי שעשיתי לעצמי קצת עוול עם טיפוח ציפיות בטרם עת. עצתי- להישאר בפרופורציות וכן לבדוק רק אחרי איחור (ומי כמוני יודע כמה קשה להקשיב לעצה הזאת).

למעלה