מה עובר עליו?! הוא חי בסרט!!
A aloniguy New member 3/3/06 #3 כשנתקע לך המחשב את מתחילה לצרוח בגרמנית, לבכות, לפרק ת'אמא של המקלדת ודברים בסגנון? חחחח נחמד לדעת...
כשנתקע לך המחשב את מתחילה לצרוח בגרמנית, לבכות, לפרק ת'אמא של המקלדת ודברים בסגנון? חחחח נחמד לדעת...
© ©Apollo The King© New member 3/3/06 #6 חחחח הוא נשמע כמו הדמויות האלו בסימס שצועקות כזה ומקללות בשפה שלהן... וסגרתי את זה באמצע אי אפשר לשמוע תשפה המגעילה הזאתי כל כך הרבה זמן..
חחחח הוא נשמע כמו הדמויות האלו בסימס שצועקות כזה ומקללות בשפה שלהן... וסגרתי את זה באמצע אי אפשר לשמוע תשפה המגעילה הזאתי כל כך הרבה זמן..
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 4/3/06 #13 גם אני אוהבת! אני מתה כבר ללמוד... אני לומדת לאט לאט חחח וולכן=סיגלית! חחחחחח
C cavallo New member 7/3/06 #18 גמני אוהב,אחלה שפה../images/Emo13.gif wo ist die nächste Mülleimer=איפה הפח אשפה הקרוב ביותר...חחח...
גמני אוהב,אחלה שפה../images/Emo13.gif wo ist die nächste Mülleimer=איפה הפח אשפה הקרוב ביותר...חחח...
S SNTQ New member 8/3/06 #20 חחח כל אחד ודעתו../images/Emo9.gif הייתי שומעת אותה בבית כל יום פעם,למדתי לאהוב אותה
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 3/3/06 #8 ../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifאמאלה../images/Emo12.gif
M michaltinker New member 5/3/06 #14 אני לא מצליחה להכנס=[ ואייי איזה דבר מושלםם זה!!ועוד של פוני... גררררר