מה עובר עליה??

sffsfs

New member
מה עובר עליה??

הכל היה מושלם, הבחורה התאהבה בי עד מעל לראש, התקשרה המון פעמים ביום, השקיעה והחמיאה כל הזמן ופתאום התהפכה!!! כבר שבועיים לא יוצרת קשר!! אני מתקשר כל כמה ימים היא מסננת וחוזרת אליי אחרי יום יומיים במקרה הטוב באיזה הודעה מסכנה וקרה ולא מסבירה כלום!!! אני די מתגעגע אליה... אגב (אנחנו רק חודשיים ביחד)

seeyou

New member
"הבחורה התאהבה בי עד מעל לראש"../images/Emo152.gif

ה"קסם" שלך נעלם. אני מניח שהיא מצא "אתגר" חדש. חסרים הרבה פרטים לכן כול ניחוש זוכה. יוסי

אייבורי

New member
לא תאמין

הכי פשוט לשאול אותה. אבל מאחר ואתם חודשים יחד כנראה שהחליטה שאתה לא בשבילה.

Elinori20

New member
דעתי,

או שהיא נבהלה מהמהירות של הקשר או שהיא מפחדת שהדביקות תלחיץ אותך ואתה תברח ממנה.

היא התקשרה המון פעמים ביום

ואתה מתקשר פעם בכמה ימים? לי זה היה מוציא את הרוח מהמפרשים... מצד שני, אני לא הטיפוס שמלכתחילה הייתי מתקשרת המון פעמים ביום, זה ללא ספק קצת "חונק" ולא משאיר לצד השני הרבה מקום ליוזמה. נראה שהיתה לכם בעיית מינונים. בכל מקרה אם אתה "די מתגעגע אליה" כנראה שזה לא ממש זה גם מהכיוון שלך (כי אם זה כן היה אז היית נורא מתגעגע)

misty10

New member
מה עובר עליך???

הוא בחורה שמתנהגת כמו שבחור צריך להתנהג כשהוא רוצה לחזר... כנראה שלא הבנת את המסר!!! אתה רוצה אותה??? אולי כדאי שתתחיל לחזר קצת יותר במרץ... אתה נשמע יותר עייף מדב בשנת החורף שלו!!! אם אתה רוצה עיצה שלי: (ואתה בטוח שאתה רוצה אותה חזרה), תכתוב לה מכתב... ותקווה לטוב

למעלה