מה עדכן גפס בצהריים?.
R ronenrad New member 2/1/06 #2 אני לא בטוח שאתה רוצה לדעת ../images/Emo10.gif סיכום העדכון כמטאוגרמה למרכז
R ronenrad New member 2/1/06 #4 מדוייקת כמו גפס -כלומר אם היא לא מדוייקת - גם גפס לא מדוייק - לכל מודל יש את מידת הדיוקים שלו. נסיון לתת ציונים למודל כזה או אחר על סמך תחושות או נסיון אישי קצר טווח אינו מדוייק בעצמו
מדוייקת כמו גפס -כלומר אם היא לא מדוייקת - גם גפס לא מדוייק - לכל מודל יש את מידת הדיוקים שלו. נסיון לתת ציונים למודל כזה או אחר על סמך תחושות או נסיון אישי קצר טווח אינו מדוייק בעצמו
R ronenrad New member 2/1/06 #8 אין לי כל ויכוח איתך פרמטר המשקעים הוא הכי פחות מדוייק - ובכלל יש (לדעתי) להתיחס למשקעים כאל מגמה בלבד למטאוגרמה יתרון אחד - שהיא נותנת לך תמונה על ציר זמן ככלי לניתוח אין לה כל ערך (שוב לדעתי)
אין לי כל ויכוח איתך פרמטר המשקעים הוא הכי פחות מדוייק - ובכלל יש (לדעתי) להתיחס למשקעים כאל מגמה בלבד למטאוגרמה יתרון אחד - שהיא נותנת לך תמונה על ציר זמן ככלי לניתוח אין לה כל ערך (שוב לדעתי)
B barnea1 New member 2/1/06 #6 GFS ממשיך להיות עקבי לגבי מערכת באמצע החודש, למרות שהטווח רחוק מאוד. נקווה שהמגמה תימשך.
B barnea1 New member 2/1/06 #11 לא נכון, ברוב העדכונים שלו המערכת נשארת בסביבות ה-15-16 לחודש, כך GFS צפה גם בסוף דצמבר במשך מס' עידכונים רצופים.
לא נכון, ברוב העדכונים שלו המערכת נשארת בסביבות ה-15-16 לחודש, כך GFS צפה גם בסוף דצמבר במשך מס' עידכונים רצופים.