מה עדיף...

מה עדיף...

שלום רב, אני חדש בענייני ג'יפים ואמרו לי שכאן הכתובת לשאלות מהסוג הזה... בימים אלה אני מחפש ג'יפ לרכישה שיחליף את הרכב המשפחתי שלנו. אני מוגבל לתקציב שינוע בין 70 אלף שקל ל-85 אלף. מה שאני מחפש זה ג'יפ שישלב בין נוחות נסיעה עירונית, הוצאות שוטפות לא גבוהות ומצד שני יכולת נסיעה בשטח. בשלב זה לא נסיעה אתגרית ברמות גבוהות. אני מתלבט בשלב זה בין 2 דגמים עיקריים הונדה CRV לעומת קאיה ספורטג'. מצד אחד יש כאלה שטוענים שההונדה מאוד אמינה ותספיק למה שאני מחפש בשטח. מצד שני הקאיה יותר זולה ויש הטוענים כי ההונדה כלל אינה מתאימה לשטח. מבחינת תחזוקה אני מבין שההונדה פחות יקרה. ובקיצור, אני מבובלבל.... שבוע טוב

אור36

New member
הונדה זה לא גיפ

זה רכב 4X4 בהנעה קבועה. מין סטיישין גבוהה... עם לוק של "גיפ" הקאיה לעומת זאת, "נחשבת לגיפ" מאחר ויש לה הילוך כוח,LOW ולוק של "גיפ" אבל רכב עם אמינות לא מי יודע כמה..... (בעיקר גזירה של מערכת ההנעה הקידמית)

אור36

New member
לכביש? לשביל? לשטח טכני?

אם כביש שביל סובארו פורסטר ואכן הונדה..... אם כביש שביל + שטח גיפונים כמו סוזוקי ויטארה, רציניים יותר כמו יונדאי גאלופר מהנים יותר לכביש (וזוללי דלק) כמו איסוזו רודאו שטח טכני יותר כמו מיצובישי פאגארו בהצלחה

guri667

New member
גרנד ויטרה 5 דלתות מנוע 2000 בנזין

גיפ עם הילוך כח יהיה צורך בהגבהה ובמיגונים כדי להכנס איתו לשטח. רכב יפני אמין מאוד ואחזקה זולה.

כמה דברים על CRV

שלום. כמה דברים על ההונדה CRV. 1. רכב בטיחותי מכוון שנבנה לשוק האמריקאי בזמנו (שלדה חזקה, פח עבה, ABS, וכו'.) 2. נוח מאוד, רך לנסיעה. 3. מנוע 2000 סמ"ק, 150 כ"ס אמין מאוד של אקורד, אך אוהב דלק (1:5 בעיר, 1:9 בחוץ). 4. ההנעה היא קדמית. שילוב 4X4 נעשת אוטומטית כאשר אחד הגלגלים מאבד אחיזה ביחס ליתר. 5. מרווח פנימי גדול, נוחיות היושבים טובה מאוד, פינוקים (מדף מתקפל בין המושבים הקדמיים, שולחן פקניק בתא המטען. 6. החיסרון הגדול הוא הגיר האוטומטי שהוא עדין לשטח. 7. ישנם שלוש רמות גימור, 1,2,3 (1 ו-2 אין הרבה הבדל) ה- שלוש רכב שונה ומפנק משמעותית וגם נראה אחרת (גלגלי מגנזיום, מתיזים לפנסים וכו'. 8. לסיכום, נוח, מרווח, בטיחותי (למרות שקיבל 4 כוכבי בטיחות באירופה), לשבילים בלבד.

kfirba

New member
2 אפשרויות לפנייך

אתה יכול לבחור בסוזוקי גרנד ויטרה מנוע 2000 רק צריך מיגונים לרכב כי הגחון שלו קצת נמוך.מצויד בהילוך כוח רכב מצוין. אם יש לך עדיפות לדיזל(תלוי בך ובקילומטראז') תוכל לקנות לך ניסן טרנו 98-2000 תלוי אם קצר או ארוך ידני או אוטומט שזהו רכב מצוין טורבו דיזל מנוע שעושה את העבודה , לג'יפ נרשם נקודת זכות של משקל קל יחסית לג'יפים בקבצתו שמקנה לו עבירות טובה. או יונדאי גאלופר שעליו אני תמיד ממליץ תוכל לרכוש לך אחד מבציר 2002 שאלו הגאלופרים הכי חדשים שיש בישראל,רכב מצוין אם תהיה מעוניין בו תקבל עליו עוד פרטים בכל מקרה הוא למעשה הפג'רו הישן של שנות ה90 הרכב עצמו מאוד נוח ומרווח, אך סובל מחוסר בסוסים במנוע , זה מורגש כאשר יש צורך בזינוק מהמקום, או האצה חזקה, חוץ מזה הרכב מצוין. ואפשרות נוספת היא המיצובישי פג'רו תוכל לרכוש אחד בין 98-2000 תלוי באיזה רכב תבחר שעל הרכב הזה אין יותר מדי מה לפרט הוא פשוט מצוין ונוח למשפחה יותר מהטרנו שעומד בקבוצתו. לשיקולך, שוב אני אומר אם תבחר בקבוצת הכבישבילים( שהיא הקבוצה היותר קטנה לפי ההסבר שלך עם הספורטאז והסיארוי) לך על הגרנד ויטרה הוא הכי מוצלח.

למעלה