מה עדיף?

מה עדיף?

עדיף להשכין שלום בעולם אבל שאנשים ישנאו אותך או להישאר עם האנשים שלך אבל שלום לעולם לא יגיע עדיף להיות צודק לרגע ולוותר על חברות יפה או להישאר עם חבריך ולוותר על דעותייך עדיף לדעת ש"ככה זה בחיים" או לגלות מה מונע אנשים מסוימים עדיף להישאר בלי חברים, ולהיתווכח עם כולם או לסלוח ולהתפשר בשביל כמה חברים, או יותר עדיף לריב עם חברה שלך, על דבר דיי שטותי ולתת לחברות ככה להיעלם או להיתפשר ולסלוח רק בשביל החברות שלכם? -לחברה שלי, שכנראה לא יודעת שאני מעריכה אותה, וגם עם כול מסר שבעולם היא לא תבין את זה, טוב- החברויות הכי גדולות נופלות בגללדברים שטותיים, אני כבר לא יודעת מה לחשוב/ לעשות-אני הולכת לפי המחשבה שלי וזהו, אבל כשאתה מנסה להיות הוגם ופייר וזה חד סטרי, זו בעיה. טוב אני מקווה שהחברות שלנו לא תלך ככה סתם.

זו לא אירוניה- אבל כן, בדיוק עכשיו

סיימתי את הויכוח ביני לבין חברה שלי, הבנתי כמה דברים, גם היא אני מקווה בסוף, לכולנו יצא טוב. זהו, עכשיו באמת-אושר אמיתי. אחד הדברים שגורמים לי לשמוח- זה חברים, חברות טובה, לדעת שיש אנשים שאתה יכול לסמוך עליהם, גם תקשורת בין אנשים, בין חברים, גורמת לי מאוד לסמוח- מה אתם רוצים , מזל תאומים! *אהמ* עוד 5 ימים יומולדת! חחח

count on me

New member
גאה בך ! :)

כל הכבוד על האומץ לעמוד מול כולם ולהגיד : "אני טעיתי "...אני מאוד מעריכה אותך על כך...אני שמחה שחזרתן להיות חברות טובות...ואני יודעת שככה זה גם ימשך...אתן צריכות לדעת שתמיד יש עליות וירידות..וכל מה שקורה ..קורה לטובה..!...תמשיכי להנות מהחיים,לצחוק ולעולםם לא להפסיק לחייךך!... תזכרי תמיד את המשפט : "אם תבכה בגלל שהכוכבים הסתלקו מחייך,הדמעות שלך יפריעו לך לראות את הכוכבים".

ת'אמת...וכנסי שנייה

אני לא ממש אמרתי את זה, כאילו הצטערתי על זה שדיברתי מאחורי הגב של חברה שלי-אבל אני יצאתי ממש סולחת, היא הייתה אמורה להיות זאת שתתנצל יותר- באמת. ואני אגיד בקצרה- ממש בקצרה כדיי שתביני/תבינו: יש לנו יומולדת בהבדל של יום. וקבענו ממזמן כבר באיזה שישי כול אחת תעשה. לפני כמה זמן היא אמרה לי שהיא לא יכולה בתאריך הזה ושהיא תעשה בשלי, והיא לא יכולה כי בשבוע שלה יש לה יומולדת של חברה, עכשיו בתור מיכא"לית ציפיתי שהיא תיקח עליה אחריות כי היא הבטיחה לי- והיא אמורה לקיים. אבל לא, היא אמרה שהיא לא ממש הבטיחה, שאין אשמים, ושהיא לא תעשה ביומולדת של החברה כי החברים של החברה ושלה הם יותר אותו הדבר- בזה היא צודקת ואז כאילו יוצא שיותר חברים התלבטו למי לבוא. אבל זה לא היה אמור לעניין אותי-היא הבטיחה. ואני סמכתי עליה- עכשיו עד שהיא התנצלה בכלל על זה לקח שנים...והיא כעסה עליה שדיברתי מאחורי הגב-בזה איכזבתי אותה, עכשיו שמעי/שמעו אני כן דיברתי עליה מאחורי הגב, כי אני מספרת לחברים שלי מה עובר עליי-עכשיו ידיד שלי לא היה אמור להגיד לה ובאותו רגע הייתי עצבנית כי חשבתי שהיא חוצפנית והיא גם אמרה לי דברים שפגעו בי-לא בכוונה, אבל היא לא מבינה שהחברות שלנו חשובה לי, ולעומתה החברות שלנו לא הכי חשובה לה-היא אמרה לי את זה ואמרה שמעדיפה להגיד ת'אמת-אבל יש דרך להגיד אמת-בקיצור היה קצת סיפור מאחורי הדבר הזה-בסוף השלמנו אני קצת יותר סלחתי וויתרתי לה-העיקר שאני עושה בתאריך שלי והיא בתאריך אחר-בזה אני כן שמחה ש"ניצחתי" אותה. סליחה שזה היה ארוך-כזו אני.

count on me

New member
כנסי שניה..

דבר ראשון אני שמחה שהשלמתן...וכפי שאני רואה זה היה סיפור לא קטן ולא פשוט...אבל אני שמחה שהשלמתן ומיכא"ל כן עשה לך שינוי לטובה ! :)...שתיכן למדתן את הלקח שלכן...ואני מקווה שתהנו במסיבות יומלדתת שלכן..תחייכו ואל תפסיקו לצחוק!...מצתערת שלא הבנתי אותך בהתחלה..אבל העיקרון שלהבין שעשית משהו לא בסדר הופך אותך לילדה גדולה יותר ! (באותו מטבע גם לצד השני לא חסר...) ואין בעיה שמה שכתבת ארוך..סולחת..גם אני ככה ! :p

חחח כן בסוף הכול לטובה!

גם בסוף 2 חברות של מערים אחרות באות-והן ישנות אצלי! ^^ והיום היה לי בגרות! היה קל-אני לא אקבל 100-כי גיליתי שטעיתי אבל בין 90-85 אני מקווה!

noagdfan

New member
גררר לא הכניס לי את הההודעה

"ותהני במסיבת יום ההולדת שלך

noagdfan

New member
איך את עושה בגרות

במחשבים אם את לא במגמה? זה לא מקצוע חובה.

זהו-שנדמה לי שכן-אצלנו הרוב עושים

אין לי ממש מושג-פשוט עושים שטויות זה יחידה וזה הכי קל אהה אולי כדיי לתת היזדמנות לתגבר מי שרוצה-כי יש אחד שיעבור מגמה מאצלנו-אז אולי בגלל זה

למעלה