מה עדיף

מה עדיף

חברה מה עדיף לקחת העונה , גביע המדינה בשביל הכבוד, או אליפות בשביל לדפוק את מכבי, או יול"ב שמקנה כרטיס ליורוליג. כל אחד שיתן את דעתו, מה דעתכם ???

תשובה..

עדיף לקחת את הכל.. אבל אני מאמין שאתה מתכוון בשאלתך במקרה שיש לנו אפשרות לקחת רק משהו אחד, אז במצב כזה היתי מעדיף את היול"ב,כי ככה אנחנו נשחק ביורוליג עונה הבאה ואז יסכימו לבוא אלינו שחקנים יותר טובים מהטופ של ארופה (מבחינת כסף אין בעיה..) ונוכל להתחזק משמעותית ואז עונה הבאה תוכל להיות לנו עונה מדהימה גם להגיע לשלבים הגבוהים ביורוליג וגם אליפות וגביע

למה המחשבות האלה?

לדפוק את מכבי? חכו... ניקח יולב נגיע ליורוליג, ואז נתחזק ונגיע לרמה של מכבי. ואז ניתן להם בראש. לא?

Jordan232

New member
עדיף את היול"ב

פעם מי שהיה זוכה באליפות היה עולה ליורוליג. אבל עכשיו, אחרי שהמינהלת נתנה שיריון לשלוש שנים למכבי ביורוליג, רק זכייה ביול"ב תעלה אותנו ליורוליג. כמובן שצריך ללכת על כל התארים, אבל צריך להתרכז עכשיו במשחקים של היול"ב, כי אם לא ניזכה לא בטוח שהשחקנים הטובים שלנו יישארו.

AmiTutiT14

New member
ברור שעדיף את כולם../images/Emo13.gif

אבל.. אני לא בעניין של לדפוק את מכבי. ערכן של האליפות והיול"ב גדולות יותר בעיניי מערך הגביע כי אם נקח אליפות הפועל תהייה מאותו זמן והילך הקבוצה החזקה החדשה בליגה וזאת עלית שלב רצינית שצריך להוכיח. יול"ב, זה כדי להתמודד ביורוליג וזה לא פחות חשוב. לכן אני לא יודעת להכריע מה יותר חשוב.

למעלה