מה עדיף?

יש לי שאלה... ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ככה, אני רוצה לרכוש נעלי פוינט, רקדתי ממש קצת על נעלי פוינט שנה שעברה, כי תוך שניה הם היו קטנות עלי... 1. אני צריכה למדוד עם גרביים עבות?? זה קשור לכאב או לצמיחת הרגל?? 2. יש כמה סוגים של נעלי פוינט... האלה שהאצבעות צרות ואלה הרחבות... מה עדיף לי לקנות??? כי המוכרות לא יודעות כלום מהחיים שלהן... ושל בלוך?? או לא משנה איזה חברה??? מצטערת על השאלות... מקווה שתעזרו לי...
תודה

Black Star

New member
זה ממש לא משהו שאפשר להגיד מרחוק...

כלומר, בלי לראות אותך. אין נעל פוינט "עדיפה". זה תלוי בהמון המון גורמים אישיים כמו גובה הקשת, צורת כף הרגל, צורת האצבעות, חוזק הפוינט שלך והחוזק הכללי... ובאמת שאי אפשר להגיד ככה מה מתאים ומה לא. ברוב חנויות הריקוד המקצועיות אמורות להיות מוכרות שמבינות בזה. אם את רואה שאין להן מושג אולי כדאי אפילו שתבקשי מהמורה שלך או אחת הבנות הגדולות בסטודיו להתלוות אלייך לקנייה מכיוון שצריך לדעת כיצד להתאים נעל פוינט. בכל מקרה, לשאלת המדידה - בשום פנים ואופן לא למדוד עם גרביים עבות, זה לא כמו נעליים רגילות, שקונים טיפה יותר גדולות כי המידה תשתנה. חייבים שהנעל תתאים פרפקט. כדאי למדוד עם גרביונים/גרביים דקים, כמו אלו שאת רוקדת בהם, ובנוסף הכריות בהן תשתמשי באופן קבוע (אני מתה על bunheads אבל גם פה מדובר בהעדפה אישית..). יעלי

למעלה