מה עדיף?

SoulDancer

New member
מה עדיף?

את הגומי בנעלי בלט לשים באיקס או פס? בכל הנעליים עד עכשיו שמתי בפס, אבל עכשיו ראיתי שמלא שמות באיקס, זה רק עיניין של נוחות נכון?

לא יודעת באמת למה..

אולי אמרו לי.. אולי לא.. אני עם איקס.. נראה לי מחזיק יותר טוב את הרגל.. לא סגורה על זה..

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif עצה שלי...

תשימי באיקס
מחזיק את הרגל הרבה יותר טוב בגלל שכביכול יש לך שני גומי שמחזיקים לך את הרגל... לדעתי יותר נוח ומחזיק מצויין אבל זה עניין של נוחות

איקס../images/Emo128.gif ואממ ניצלוש בקשר לנושא

יש בנות שתופרות סרטים של נעליי אצבע בנעלי בלט. אני מוצאת את זה ליפה מאוד,ונוח. אני לא חושבת שירשו לי לרקוד ככה,אבל תמיד שווה לבדוק אתן יודעות במה מדובר?

the mush

New member
אני מתה על זה../images/Emo70.gif

אצלינו כשיש את מופע מפצח האגוזים כל שנה, אז במופע- צריך סרטים. אצלינו בשיעור עצמו- בחיים לא יסכימו.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif כן...

אני רקדתי ככה שנה שעברה וזה לא הפריע לי...זה דווקא ממש מגניב
המטרה היא שתתחילי להתרגל לנעלי פויינט...זה אומנם מחזיק טוב את הרגל אבל מי שלא חייבת רצוי שתעשה איקס כי זה מצויין. ובלי שום קשר הסרטים מחזיקים את הרגל בצורה הרבה יותר יפה...ממש כמו נעל פויינט, אבל לדעתי אם זאת נעל ממש רגילה מבד או עור לא כדאי כי זה לא יפה לדעתי... לי היו נעלי דמי פויינט(נעלי פויינט שבורות)והיינו חייבות לתפור לזה סרטים...אבל העלים היו מסטן ולא מבד או עור אז הרבה יותר יפה!
ככה שלדתעי אם את לא חייבת לא כדאי לך...זה סתם מציק בשיעור כשהסרטים יוצאים החוצה
אבל ת'אמת?מתרגלים. הנה אני כבר רוקדת עם נעלי פויינט כל השיעורים והסרטים כבר לא כ"F מפריעים...השאלה היא מה יותר נוח לך

מרנינית

New member
*שלדתעי-שלדעתי, העלים-הנעלים

לא הבנתי למה לא מרשים לכן בשיעור...כאילו מה הסיבה? ובקיצור סרטים זה יפה אבל הם לא מתאימים לדעתי לנעלים מבד או עור...אבל שוב זה תלוי בהחלטה שלך ואם זה נוח לך
לדעתי אם את לא חייבת לא כדאי לך כי איקס מחזיק טוב וזה גם הרבה יותר נוח שאת לא צריכה להתעסק עם הסרטים...חחח למרות שמתרגלים בסופו של דבר

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif חח משטר פשיסטי..:D

אממ פעם ראשונה שנועלים את זה,זה מזההה לא נוח!חחח כי זה ממש כמו להיות עם נעלי פויינט על הרגליים כל השיעור... הרבה יותר קשה לתפוס עם זה בלאנס מאשר עם נעליים רגילות אבל בסה"כ זה אחלה! מתרגלים להרגשה של נעל פויינט, וחוץ מזה הן מזהההה יפות!(היה לי מסטן)
אז בהתחלה קצת לא נוח אבל מתרגלים!
ורק שתדעי שדווקא בגלל שקשה לתפוס איתן זה בלאנס(לא רק בפירואטים)זה מחזק את הרגל בצורה מדהימה..בקיצור-זה אחלה דבר!
והנה, עובדה שעכשיו כשאני רוקדת עם נעלי פויינט בשיעור הרבה יותר נוח וקל לי!

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif נעלי דמי פויינט

אלו נעלי פויינט ששברו להם את הגבס מקדימה והציאו להם את מה שדורכים עליו בנעל...אוף שכחתי! בקיצור את הדבר הארוך הזה שדורכים עליו בנעל, מוציאים! חחחח אני מזה גרועה בהסברים

פיפוש5

New member
אני שמה באיקס. יותר נוח

שנה שעברה הייתי עם פסים. זה לא היה לי ממש נוח. ואת מדברת על נעליים רגילות או פויינט?

SoulDancer

New member
רגילות

אמן פויינט:) כבר לפני שלוש שנים הייתי אמורה להתחיל אבל עברתי סטודיו, ובסטודיו הזה עדיין אין שיעור לפויינט
לא נורא.. יהיה טוב:) תודה לכולם:) נראה לי ננסה איקס..חח

Black Star

New member
איקס הרבה יותר טוב... (בשני המקרים)

אם תשימי לב, אצל רוב הרקדנים המנוסים יותר הגומי תפור באיקס... הסיבה היא כמובן שהנעל חובקת הרבה יותר טוב את כף הרגל בצורה הזו (4 נקודות אחיזה ולא 2). הרבה מנעלי הבלט הרכות (כלומר, לא פוינט) כבר באות עם גומי מחובר אליהן מצד אחד כשאת בעצם רק צריכה להתאים לעצמך איפה הכי נוח לך לחבר אותו ולתפור בקצה השני, ותמיד הדגמים הטובים באים עם 2 רצועות גומי משני הצדדים, שמיועדות כמובן להיתפר באיקס. גם אם הן לא באות מחוברות לנעל, מצורפות אליה הרבה פעמים 2 רצועות. אבל בשורה התחתונה... זה בעיקר עניין של נוחות, ואם יותר נוח לך עם פס, אל תתפרי את הגומי באיקס רק כי בעיקרון זה יותר טוב. זה צריך לשבת טוב *עלייך* וזה העיקר.

מרנינית

New member
../images/Emo29.gif וואי קשה להסביר...

אמממ תתפרי כל סרט בצד השני של הנעל יחסית מאחורה אבל... את הגומי צריך לתפור ממש ממש מאחורה(ממש ליד העקב והרבה אחרי הסרטים)כדי שהוא ימתח ויחזיק לך יותר טוב את הרגל
מקווה שעזרתי פחות או יותר

למעלה