מה עדיף?

Mandyִ

New member
../images/Emo45.gifמותג...דהה

כי זיוף זה לא שווה את הגרושים! אין לזה שום איכות, זה מתקלקל אחרי כמה כביסות, וזה לא ממש תומך באנשים שהשקיעו בקו ייצור משלהם!

beee

New member
העתק של הודעה שכתבתי קצת יותר למטה

ה"שמות" זה הבגדים המקוריים ולא החיקוי משלמים גם לאלה שעיצבו את הגיזרה ולא רק לאלה שהעתיקו אותה.. כמו דיסקים צרובים.. יש את הדיסקים המקוריים והאכותיים שגם האומנים, היוצריים מרוויחים ממנו ויש את הדיסקים הצרובים שכן הם הרבה יותר זולים אבל הם בניגוד לחוק.. תחשבו עם אתם הייתם מייצרים משהו הייתם רוצים שמישהו יבוא ויחקה אותכם וירוויח על זה כסף הכי גרוע זה לחקות למשל את נייק שיש להם שם טוב באיכות ולתקוע על איזה זבל זול את הסמל.. לא רק שמחקים את הגזרה של הבגד/נעל/כובע וכו´ גם שמים את הסמל!! | ההודע הנ"ל לקוחה משרשור קודם | v

אני חושבת ש

בגד ודיסק זה ממש שונה , אומנם שתיהם במקורי זה האיכות אבל בגד רואים אם זה מזויף או לא לפי האיכות, אבל דיסק צרוב משמיע בדיוק אותו הדבר ולא שמים לב לאיכות של הדיסק עד שהוא מתחיל לקפוץ וזה רק כשהוא נשרט!

Katy Cat

New member
אני לא חושבת שזו צריכה להיות הסיבה

שלנו לקנות מותגים- כדי לרחם על היצרנים של המותגים. אבל בכל זאת, אני מאלה שמעדיפים מותגים, ולא בגלל השם...זה ממש לא מעניין אותי, אלא אך ורק בגלל האיכות.

beee

New member
את בתור מעצבת אופנה למשל

היית משקיעה את מלוא זמנך במחשבה ובעשייה של בגד היית רוצה שמישהו יעתיק לך אותו וירוויח על זה.. וכך לא יקנו את היצירה שלך?

Katy Cat

New member
לא, לא הייתי רוצה שזה יקרה.

אני רק אומרת שאם ההתלבטות היחידה שלי בין לקנות מותג או זיוף הייתה העובדה שהיוצר מסכן, לא הייתי חושבת פעמיים וקונה את הזיוף. אבל, וזה אבל גדול..... למותג יש יתרון איכותי ברור מאד על פני הזיוף וזו הסיבה שאני אקנה את המותג. ברגע שלשניהם תהיה את אותה האיכות, היוצר של המותג יהיה בבעיה, כי אז ליצירה שלו יש מחיר גבוה יותר, ובכלל לא בצדק. חוצמזה שלא הייתי רצה לבכות לגבי היוצרים המסכנים כי הם מרוויחים הרבה מאד על כל בגד ובגד שהם מוכרים חכאלה שקונים רק מותגים, בגלל השם.

kiticat

New member
מותג- אבל

אני דוגלת בקניות מאוחבנות. לדעת מתי- לדעת מה את מחפשת, לא להתפשר על משהו יקר (אלא אם כן זה ממש עשה לך משהו בעיניים), ויש דברים שממש לא צריך לקנות בזארה, קסטרו וכו´. כמו מה? יש בגדים לבית הספר- שלא מזיז לי באמת מה מודבק לי על תחת. או אני חושבת שבשביל שיהיה אפשר לגוון ביתר קלות- קונים המון גופיות פשוטות צבעוניות. במקום 50 שקל, אפשר לבזבז 15-20 שקל בשוק-קניון. גם טרניינגים לא תתפסו אותי קונה בפוקס...

למעלה