מה עדיף: xda 2 או iPAQ h6315 ?

tzafrirs

New member
מה עדיף: xda 2 או iPAQ h6315 ?

- הנה מה שאני מצאתי! * אני קונה אותו בחו"ל! ואני קראתי את הכתבה על ה- xda 2 פה! XDA 2 יתרונות: תמיכה ישירה של סלקום. חסרונות: עולה עוד 50$. iPAQ h6315 יתרונות: זול ב- 50$. כולל wi fi. חסרונות: אין תמיכה של סלקום. מה לפי דעתכם עדיף (כאנשים שמבינים בתחום) ? אההההה, ועוד כמה דברים: 1) כמה עולה העברית למכשירים האלה, והאם היא מכסה הכל (לי יש zire 71, וזה מכסה מספיק!)? 2) אני מתלבט בין כמה אוזניות: BT400 G3 (יותר טובה מה- g2, נכון?) - 67$, אבל היא מכוערת! elkin Bluetooth Hands-Free Headset - Wireless - F8T061 - 64$ - נראית ממש טוב, ונראית נוחה! Bluetrek G2 Bluetooth Headset- Titanium - 65$ - נראה ממש נוח, וקל, אבל האם ה- G3 יותר טוב ממנו? M3000 Bluetooth Headset - 69$ - נראה נוח וטוב, שמעתי שהוא טוב, אבל הוא באמת כחה?

castroman

New member
נא לשרשר את השאלות שלך ולא לפתוח

שרשורים חדשים, תודה
ועכשיו לתשובה. בקשר לתמיכה של סלקום - על איזה תמיכה אתה מדבר ? עברית אני חושב שתוכל לרכוש ל2 המכשירים דרך PDAC או איירון (מומלץ שתבדוק איתם לפני), ובקשר לביטוח אני לא בטוח כל כך שסלקום יתנו לך לבטח אותו, ככה שתמיכה היא לא כזאת חשובה, כמו כן אם תקנה את המכשיר בחו"ל תקבל אותו SIM FREE ותיהיה לך תמיכה הן של אורנג' והן של סלקום - בכל מקרה תוכל לחבר את המכשיר לחברות הסלולאריות בלי הרבה בעיות. בקשר ליתרונות של הXDA 2 - בגדול המעבד שלו עושה את ההבדל, הIPAQ מבחינת המעבד הוא חלש יותר (לא יצא לי לשחק בIPAQ לכן אני לא בטוח שההבדל יהיה כל כך מהותי, אבל ממה שהבנתי ישנו הבדל), לעומת זאת היתרון הגדול של הIPAQ הוא השילוב של סלולארי+BT+WIFI (השילוש המקודש
) לכן אם WIFI חשוב לך לך על הIPAQ, עוד יתרון לIPAQ הוא הביטוח הבינלאומי של מכשירי הIPAQ. תוכל להוסיף תמיכה בWIFI לXDA ע"י כרטיס SD-WIFI. עברית - בדוק באתרי החברות : PDAC - בכתובת - www.wince.co.il איירון - בכתובת - www.pocketpc.co.il בקשר לאוזניות אין לי כל כך מושג, אבל מומלץ שתקרא סיקורים עליהם באינטרנט.

tzafrirs

New member
../images/Emo26.gif

אז..... לפי מה שאתה אומר ה- xda 2 יותר טוב... (אין לי צורך (בינתיים) ב- wi fi!). ולמה אתה מתכוון שהמעבד יותר חזק: יותר מהיר? מה הכוונה? אני מופתע מהמחיר לעברית - 470 ש'ח, זה הרבה מאוד!!! יחסית לעברית ל- zire 71! ובקשר לשרשור, תחבר אותם ביחד אם אתה יכול! אני אדע לפעם הבאה!

castroman

New member
לדעתי לפחות הXDA 2 טוב יותר...

למרות שאני חושב שהבטריה של הIPAQ טובה וחזקה יותר. בכל מקרה אם אתה לא צריך WIFI כרגע אז הXDA2 עדין מומלץ מבחינתי, בהחלט מכשיר מצוין שיצא לי לעבוד איתו קצת ונהנתי מכל רגע. בקשר למעבד, אכן הוא חזק יותר. בקשר לעברית זה המחיר, אני חושב שתוכל למצוא אותה בחנויות מסוימות במחירים טובים יותר, אני לא ממש זוכר חנויות כאלה כרגע אבל תעשה חיפוש בפורום ואולי תמצא לינקים. תהנה

tzafrirs

New member
טוב, תודה! אני מקווה שיש את שני....

המכשירים האלה ב- טלקופ 2004, כי אני מתכוון ללכת לשם מוחרותיים!

AYELET1

New member
למיטב ידיעתי ה-XDA II משווק ע"י O2

ונעול לסימים שלהם תמיכה רשמית אין לא ע"י סלקום ולא ע"י אורנג' (אגב, ה-iMate המשווק ע"י אורנג' זהה לחלוטין ל-XDA II מלבד הנעילה של ה-SIM) איך הגעת ל-470 ש"ח עברית?
ה-XDA II הוא מכשיר מדהים אבל לא בטוח שבעוד זמן קצר לא תצטער על החוסר ב-WI FI , כשעוד ועוד נקודות של HOT SPOTS נפתחות. אבל , וזה ה-אבל - בתור טלפון הוא שביר בטירוף!!! או שתשתמש תמידדדדד באוזניה או שמהר מאד לא ישאר לך טלפון...

tzafrirs

New member
טוב.....

מה זה "hot spots" ? ואני שאלתי בטלפון את מרכז המכירות של סלקום והם אמרו לי שהם מוכרים את ה- imate! אז......... אני קונה אותו מחו"ל ב- 750$ כשהוא לא נעול לסים כלשהו! או את ה- ipaq הדומה ב- 700$ גם הוא לא נעול! אני מעדיף את ה- Imate משום שקיימת לו "כנראה" תמיכה בסלקום, משום שהם מוכרים אותו! אני מתכוון גם לקנות לו אזנייה על BT, אבל למה את מתכוונת שביר....? ה- ipaq לא שביר כמוהו ?

tzafrirs

New member
להגיב לפה בבקשה......

פשוט שכחתי לסמן אפשרות מסויימת!

למעלה