מה עדיף trek or cannondale

ybello

New member
מה עדיף trek or cannondale

אני מיתייסר בשאלה מה עדיף בין cannondale r600 לבין trek במחיר דומה? למישהוא יש רעיון או ניסיון בנושא?

cobra_1

New member
יש לי יש לי יש לי..רעיון

תתחיל לחשוב על כך שזה לא זה וגם לא זה ותתחיל ללמוד ולבדוק את האופניים האיטלקיות.. בארץ אגב, נציגות הממלכה כרגע הן: ביאנקי , פינרלו וקולנגו בהצלחה

ybello

New member
chip italian

יש בכלל איטלקיות בסביבות 5500 ש"ח ? ואם כן כל הבול שיט של caad 4 לא עולה כל האלומיניום הרגיל של האיטלקיות?

cobra_1

New member
ITALY../images/Emo47.gif

יקירי , לא דיברנו עוד על : גיאומטריה!!!, גובה ציר מרכזי!!! ומסורת, כן מסורת של יצרני אופניים שלא נפסקת ושהדוד סם יכול רק לחקות בתקווה שהמדבקות והצביעה האמריקנים לא יקלקלו את השמחה

אף אחד לא מזלזל אבל...

שוק האופניים מאוד מחזורי. האמריקאים הוציאו את האיטלקים (בעצם את כל העולם) מהשמרנות שלוותה אותם שנים רבות. האלומיניום במידת היתר היה פריצת דרך של קנונדייל וקליין לפני יותר משני עשורים והאיטלקים לא הצטרפו לשיטה, מחוסר אמונה, עד לעשור הקודם. אך מאז שהאיטלקים העניין הניסיון שלהם עושה נפלאות לאופניים. עכשין יצטרכו האמריקאים לתקוף מכיוון שונה, למעשה האמריקאים יותר שמרנים בשנים האחרונות.

ybello

New member
היד העליונה?

אז ידו של מי העליונה בייצור שלדות ? אני פשוט לא קונה אופניים בגלל חוסר הידע מי עדיף? אם לאמר שהאופניים המתאימות לי הם הנוחות לי ביותר אז... אנו יודעים כי שום מוכר אופניים לא יתן לי את האופניים לרכיבה של 100km לבדוק אם זה נח ?!! עזרה בבקשה ממי שאפשר ויודע על הנושא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש.

cobra_1

New member
הפתעה../images/Emo28.gif

בארץ זבת יש דווקא עוף מוזר שכן יאפשר לך רכיבת מבחן ושמו ארז לוין צור אתו קשר ותבדוק מה יש לו להציע לך בפינרלו

ybello

New member
אין השוואה../images/Emo88.gif

בכול זאת לא תיהיה השוואה לאופניים אחרות המילים אחרות איזה שלדה מבחינה טכנולוגית עדיף ?

Gla

New member
ה"מאפיה" האיטלקית

מנסיון אישי - ההצעות של Cobra הן כאלה שקשה לסרב להן...

ybello

New member
הטוב ביותר ?

אז ידו של מי העליונה בייצור שלדות ? אני פשוט לא קונה אופניים בגלל חוסר הידע מי עדיף? אם לאמר שהאופניים המתאימות לי הם הנוחות לי ביותר אז... אנו יודעים כי שום מוכר אופניים לא יתן לי את האופניים לרכיבה של 100km לבדוק אם זה נח ?!! עזרה בבקשה ממי שאפשר ויודע על הנושא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה מראש.

ybello

New member
איפה קונים איטלקיות בארץ????

איפה ניתן לרכוש שלדות איטלקיות בארץ?

cobra_1

New member
יש במחיר שהזכרת !

רשום: ביאנקי-אצל רוני אופניים ברעננה פינרלו אצל ארז לוין אופניים א עד ת קולנגו אצל מצמן דרך פ"ת תל אביב[לא במחירים שהזכרת]

ybello

New member
ארז אופניים ?

איפה נימצא "ארז לוין אופניים" ? ותודה על התשובות

למעלה