מה עדיף? PHP,JSP,ASP 3.0,ASP.NET

idoblut

New member
מה עדיף? PHP,JSP,ASP 3.0,ASP.NET

קיבלתי עבודה, לבנות אתר שיקושר לבסיס נתונים סולידי, של כאלף משתמשים. נראה לי שמבחינת פשטות ואמינות, עדיף לי להשתמש ב-ACCESS 2000. השאלה באיזה טכנולוגיה להשתמש לקישור ב-SERVER SIDE? JSP,PHP,ASP 3.0,ASP.NET? דגשים: נוחות פיתוח ותחזוקה, אמינות טכנולוגית. בתודה על העזרה. עידו

gamy

New member
בנאדם איזי

ראיתי את הפוסט הזה שלך כבר בלפחות 2 פורומים אחרים :) בכל מקרה אני הייתי הולך על PHP & MySQL. למה? פשוט כי אני יותר רגיל לזה :) כמובן שמבחינת עלות *מאוד* כדאי לשקול את MySQL כמסד הנתונים, ולא רק בגלל העלות, המנוע שלו מאוד מהיר ויוצאות גירסאות חדשות כל הזמן. בשורה התחתונה - הם כולם אותו דבר. פעם תיכנתתי הרבה בASP, אין הבדל בין ASP ל-PHP - תאמין לי. ההבדלים הם פשוט עניין של העדפה אישית. למען האמת, אני די לא סובל ASP :) אבל זה נושא לט´רד אחר... :)

gamy

New member
כמובן ש

בקשר להעדפה אישית - התייחסתי לתיכנות של הצד-שרת (ASP/PHP/JSP וכו´)

idoblut

New member
אבל...

הפואנטה היא שאני צריך ללמוד את הנושא (במקור אני בכלל מתכנת JAVA), ולכן חשבתי בהתחלה שאולי עדיף ללכת על חיבור של ACCESS ASP כי נראה לי שזו הדרך הנוחה והמהירה ביותר לפיתוח. אבל אם כך, יש לי שתי שאלות נוספות אליך: 1. האם MYSQL הוא חינם? 2. האם זו טכנולוגיה פשוטה יחסית ללמידה (כמו ACCESS)?

Megapuzik

New member
mysql

זה שרת SQL הוא חינמי ואם יודעים SQL, אז מסתדרים איתו בלי בעיה !

למעלה