מה עדיף? JSP,PHP,ASP 3.0,ASP.NET

idoblut

New member
מה עדיף? JSP,PHP,ASP 3.0,ASP.NET

קיבלתי עבודה, לבנות אתר שיקושר לבסיס נתונים סולידי, של כאלף משתמשים. נראה לי שמבחינת פשטות ואמינות, עדיף לי להשתמש ב-ACCESS 2000. השאלה באיזה טכנולוגיה להשתמש לקישור ב-SERVER SIDE? JSP,PHP,ASP 3.0,ASP.NET? דגשים: נוחות פיתוח ותחזוקה, אמינות טכנולוגית. בתודה על העזרה. עידו

אם אתה מכיר את הNET מספיק טוב...

לדעתי זאת תהיה שפת התכנות שתוביל בתחום בשנים הקרובות, הן מבחינת תאימות לעבודה באינטרנט, והן מבחינת עבודה ברשת מקומית. שפה בעלת גמישות טובה, ולכן אני ממליץ עליה.

meorero

New member
../images/Emo163.gif תלוי מאוד באירגון

PHP עובדת בכל הפלטפורמות... ניתן להתקין PHP על כל מיני סוגי שרתים לאינטרנט, גם windows (גם PWS), גם Unix/Linux, גם APACHE , ולעבוד מול כל מיני מסדי נתונים (MySQL, Oracle ואפילו SQL server או Access). ככלל - נראה לי שזה תלוי מאוד באירגון, בתקציביו ובעיקר במשאבים האנושיים. אם הארגון/חברה מורכבת מאנשים שבויי מייקרוסופט - הם בטח מכירים Visual Basic וילכו על מה שעובד אצל מר גייטס - ASP.NET למשל. אם זה אנשי Java - אז זה יהיה JSP. אם זה אנשים שעבדו עם Perl אז הם ילכו ל- PHP.

הייתי נזהר מהמלצה כזו.

אני לא חושב ש-net. כבר נחשבת כשפת פיתוח בשלה ואמינה דיה. אז יופי מה שהמצגות של מקרוסופט אומרות, אבל לצרכים עכשוויים, צריך עדיין להיות ספקן לגביה. אנחנו יודעים טוב מאוד, שכדאי לתת למוצרים של מקרוסופט להתבשל מעט, לפני שמשתמשים בהם. בכלל ומניסיון, אצלנו מפתחים מאוד חזק ב-net. ובהחלט אוכלים מרורים. אגב, המטרה של אותו בחור היא להקים מערכת ולא ללמוד טכנולוגיה. לכן, עליו לעשות שימוש בטכנולוגיות המוכרות לו, על מנת שיוכל לפתח במהירות ובאמינות גבוהה יותר (=מחיר נמוך יותר).

למעלה