מה עדיף?

Ben kun

New member
מה עדיף?../images/Emo58.gif../images/Emo69.gif

אם סיימתם לקרוא את הספר השביעי - או שקראתם ספויילרים, או שאין לכם בעייה לקרוא ספויילרים על סוף הספר, אז רדו למטה. אם יש לכם בעייה עם ספויילרים, צאו מכאן D: מה עדיף שיקרה? רולינג תוציא המשך להארי פוטר? [הארי פוטר 8]
או שרולינג תעשה ספין-אוף לאחת הדמויות בספר [בין אם זה הרמיוני גריינג'ר, רון וויזלי, ואפילו לונה
ובין אם זה הילדים של הארי וג'יני, הידועים יותר כאלבוס, ג'יימס, ולילי.]
מוזמנים להגיב בכיף D:

The Walrus

New member
לא זה ולא זה

אני לא רוצה שיהיה איזשהו המשך לאיזשהי דמות מסדרת הארי פוטר, ואפילו לא דמויות חדשות שמגיעות להוגוורטס. אני לא חושב שאפשר לשחזר את מה שהיא עשתה, וכל ניסיון לעשות את זה רק יוריד מערכה של סדרת הספרים...

Dana Argamen

New member
לדעתי עדיף את האפשרות השנייה :]

ספר שמיני נשמע לי כמו משהו שיכול די להרוס את הסדרה המדהימה הזאת

Dana Argamen

New member
למרות שהאמת..

אני הכי מעדיפה את האינציקלופדיה הזאת שאמרו שיכול להיות שתצא.. זאת עם ההסברים על הרבה דברים בהוגוורטס.. זה נשמע הכי טוב

Dana Argamen

New member
הלוואי ../images/Emo99.gif וקצת ../images/Emo58.gif

זה יכול להיות מזה לעניין ! שהיא תוציא ספר שמיני שבו יסופר מה העתיד של כל הדמויות (קצת הרבה יותר ממה שהיה כתוב באפילוג) ושיהיה אינציקלופדיה :] קיצר מין ספר בונוסים שיהיה בו את כל מה שאנחנו רוצים לראוות
^זה ספר החלומות

Mikey Weiss

New member
אז כנראה שכן תהיה עדיין עוד סיבה אחת למחר

למרות שאלוהים יודע מתי היא תהיה. רולינג התראיינה לNBC: In her first tell-all interview since the release of “Harry Potter and the Deathly Hallows,” J.K. Rowling told TODAY’s Meredith Vieira she “probably will” publish a Potter encyclopedia, promising many more details about her beloved characters and the fate of the wizarding world beyond the few clues provided in the seventh book’s epilogue. “I suppose I have [started] because the raw material is all in my notes,” Rowling said. זה ישודר מחר ומחרתיים בארה"ב, אז אני מניחה שמהר מאד זה ישודר גם בארץ...

LiRs Lullaby

New member
מה, למה? ../images/Emo58.gif

אני ממש לא רוצה שהיא תוציא ספר שמיני, זה יהיה סתם, ממש סתם. שתוציא רק את האנציקלופדיה ואללה יוסטור, שלום על ישראל.

Ben kun

New member
טוב, כן, אפשרות שלישית:../images/Emo69.gif

לא עוד ספרים! תם ונשלם הקונדס.

gurke

New member
לא ולא.

מקסימוםםםםם אינציקלופדיה, אבל שתעזוב את הסיפור הארי פוטר, אסור להמשיך אותו.. שתעבור לסיפורים אחרים
אני בטוח שהיא תהיה מעולה.

undergraduate

New member
אסור לעשות המשך להארי פוטר, זה לא היה מתוכנן

ולכן זה גם ייצא לא טוב. לא חסרות תוכניות, סדרות טלויזיה, וסדרות ספרים אחרות שהרצון להמשיך עם הגל הובילו להשארות עליו עם השברותו (איזה מטאפורה!!!!)

גליגל202

New member
../images/Emo221.gif דבר צדק בפיך!! חחח

את כל הספרים ג'ואן (השם האמיתי שלה) תיכננה מראש ביגלל זה הכל יצא מושלם, חוץ מכמה פלינטים....אני לא רואה איך יצליחו לחבר עוד ספר עם כל הדברים והסיפורים שבטח ניסגרו בסוף הספר השביעי (לצערי אני עדיין לא ממש טובה באנגלית אז לא יצא לי ליקרוא...כל מה שאני יודעת זה שאין מי שיביא להארי דואר וגם על הקטע שהם הולכים למכתש גרודיק- אבל לא נורא, יצא בעיברית בסביבות דצמבר ישר ליומהולדת שלי ואני אזמין מראש) יש איזה מין ספר שמסביר על היצורים הקסומים וכל אלה אבל הוא לא ממש מעודכן....הוא יצא בסביבות שלושת הראשונים...

ובכן,

כרך שמיני: נגד. כי עד כמה שאני אוהבת את הספרים- צריך לדעת מתי להפסיק. ספר נוסף רק יגרע מסדרת הספרים הנפלאה הזו. ספין אוף: הייתי מעדיפה שגם את זה לא יוציאו, אבל *אם כבר* אז ספר על הקונדסאים- ג'יימס, סיריוס, לופין ופטיגרו. מהם אף פעם אין יותר מדי. אבל באופן כללי, אני מעדיפה שלא ייצא אף אחד מהם ושסדרת ספרי 'הארי פוטר' תשאר נהדרת בלי שום המשכים מיותרים. מיה.

LoLo16

New member
אני הייתי מאוד רוצה לראות ספר על ג'יימס,

לופין, סיריוס ו-וורמטייל (ששכחתי את השם שלו...
), הקונדסאים/קונדסונים (לא זוכרת גם איך תרגמו את זה...
... הזיכרון שלי לא יותר מדיי טוב...
).

למעלה