מה עדיף

מה עדיף../images/Emo124.gif

מייק-אפ נוזלי או אבקת מייק-אפ?(ולמה..) ועוד משו..זה נכון שהמייק אפ של שיסיידו הכי איכותי?

little bony

New member
ווואט???

אבקת מייק אפ? חחח על זה עוד לא שמעתי שמעתי על פודרה..

little bony

New member
עניתי בערך..

אני לא חושבת שקיים מייק אפ באבקה.. מייק אפ הוא בעיקרון מוצק נוזלי או מוס.. את ה'אבקה' - פודרה שמים על המייק אפ כדי לקבע אותו

אני אשאל את זה אחרת

מה עדיף..מייקאפ נוזלי או לא נוזלי..??????ולמה???????? אני יודעת שפודרה שמים לקבע את המייק אפ,לא נולדתי אתמול! ומה לגבי המייקאפ של שיסיידו-הוא באמת בכי מומלץ?

KerenWelling

New member
לדעתי נוזלי

ניסיתי את שניהם. והמייק אפ המוצק (לא אבקה! האבקה זו פודרה!) פחות טוב כי צריך משקיעים בו יותר זמן בשביל לשים אותו והמייק אפ הנוזלי הוא קל לכיסוי מושלם, לא לוקח הרבה זמן אבל יש כמה דברים שצריך לזכור!! -להשתמש בכמות קטנה של מייק אפ נוזלי. -לשים את הכמות הקטנה על גב כף היד, לקחת את הספוגית, לתפוח בקצת מייק-אפ ואז לטפוח קלות על העור ולשים לב שלא ליצור איזורים שיש בהם יותר מייק-אפ מאיזורים שונים! -לשים לב לא לשים יותר מדי מייק-אפ כי זה נראה כמו מסכה וזה ממש מגעיל! -אפשר אחרי ששמת את המייק אפ על הפנים לטפוח טיפונת על השפתיים- זה מחזיק טוב יותר את השפתון\אודם\ליפגלוס. אפשר גם לתפוח עם הקונסילר... -מעל המייק-אפ לפדר טיפונת את הפרצוף עם פודרה, זה נותן מראה אחיד יותר ונותן מרקם נורא יפה לעור.

מייקאפ נוזלי לא יכול לעשות "פדיחות"

ופשוט ליזול מהפנים או משו כזה? שמעתי על כלה שאיפרו אותה במייקאפ נוזלי,וזה פשוט נזל לה מהפנים והכתים לה תשמלה! ועוד שאלה, ידוע שמייקאפ סותם את נקבוביות העור..אז מה יותר בריא לעור,הנוזלי או המוצק???? תסלחו לי על הבורות לגבי המייקאפ, פשוט אני לא גרופית שלו.

תשובה

המייק אפ הנוזלי לא נוזל מהפנים כנראה הלעו אותך בסיפורי פוגי. בכל מקרה: מייק אפ נוזלי טוב למי שיש לו/ה בעיות עור כגון חטטים או אקנה(לא חצ'קון בודד) או קמטים מכיוון שהוא דק ושקוף מעט ולא מעמיס על הפנים ומדגיש את הבעיתיות אומנם הוא טוב לזמן קצר יחסית של 4-5 שעות הוא אורירי וקליל המייק אפ המוצק עמיד יותר סמיך יותר ומכסה טוב יותר. כך למשל אם יש לך אדמומיות או חצ'קון בודד או צלקת זה טוב יותר מייק אפ מוצק אם שמים אותו כראוי ומפדרים בצורה נכונה יכול להחזיק אפילו 24 שעות(כולל שינה!!!!) לגבי המייק אפ הטוב ביותר- אני לא ממש יודעת כל אחת וההתאמה האישית שלה...

yottami

New member
תראי למייקאפ הנוזלי יש המון יתרונות

אני לרוב משתמש בנוזלי לאיפורי הערב.....אם אני רואה שהעור בעייתי ונוזלי לא מכסה היטב...אז אני משתמש במוצק....לכל אחד יש את היתרונות שלו ולכל אחד יש את הסוג עור שלו הוא מתאים.....לצעירות אני ממליץ מייקאפ נוזלי וגם למבוגרות.....(עם עור סביר כמובן)....

בר ראשון מייקאפ מוצק יותר עמיד ....

ונותן כיסוי מושלם וטוב לפנים. המייקאפ הנוזלי יותר קליל, אבל הוא גם נותן מראה יפה לפנים. גלוס- ממש אבל ממש לא שמים מעל מייקאפ מכל סוג שהו כי זה יוצר בוץ!!! שתשימי גלוס, תנקי עם קיסם טבול בקרם לחות את השפתיים, ולאחר מכן שימי את הגלוס.

למעלה