לרחוץ כלים אפילו שאני שונאת והבארבי רווולז ילדים מהשכבה שלי הולכים להופיע שם!!!!!!!!!!!!!!!
C crazy4tc New member 14/9/03 #21 לרחוץ כלים אפילו שאני שונאת והבארבי רווולז ילדים מהשכבה שלי הולכים להופיע שם!!!!!!!!!!!!!!!
פ פשוט מפורסמת New member 15/9/03 #24 זמרת... ת'אמת, מה זה משנה?! העיקר שתהיה להם מוזיקה שאפשר להתחבר אליה.. מה עדיף - נגיד שאתם מאומצים מה עדיף : לדעת או לא? אוהבת -
זמרת... ת'אמת, מה זה משנה?! העיקר שתהיה להם מוזיקה שאפשר להתחבר אליה.. מה עדיף - נגיד שאתם מאומצים מה עדיף : לדעת או לא? אוהבת -
A aYaLoLy New member 15/9/03 #25 לא לדעת...../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif או לדעת מגיל ממש צעיר ככה שיוכלו להתרגל לרעיון... מה עדיף אלכס עם בלונד או טבעי
לא לדעת...../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif או לדעת מגיל ממש צעיר ככה שיוכלו להתרגל לרעיון... מה עדיף אלכס עם בלונד או טבעי
פ פשוט מפורסמת New member 15/9/03 #26 בלונד.. לא יודעת, לא יוצא לי לדמיין אותו בגיל בחום... מה עדיף - פוקס קידס או ערוץ הילדים? אוהבת -
C crazy4tc New member 15/9/03 #28 ערוץ הילדים בגלל הפיג'מות (השיר) מה עדיף? להבליג או להוציא את הכעס החוצה (על הבנאדם שעליו אתם כועסים...) לעדידוש- שאלת בקשר להופעה? גם אם כן וגם אם לא : הם מופיעים מחר וקוראים לזה "המופע של בוטניק" זה כל מה שאני יודעת ספרו לחברים.... אוווווווף בא לי ללכתתתתת
ערוץ הילדים בגלל הפיג'מות (השיר) מה עדיף? להבליג או להוציא את הכעס החוצה (על הבנאדם שעליו אתם כועסים...) לעדידוש- שאלת בקשר להופעה? גם אם כן וגם אם לא : הם מופיעים מחר וקוראים לזה "המופע של בוטניק" זה כל מה שאני יודעת ספרו לחברים.... אוווווווף בא לי ללכתתתתת
A adi u New member 15/9/03 #27 באמת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gifמתי../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gif
באמת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gifמתי../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gif