מה עדיף? עט עבה [0.7 או 1] או עט דק [0.4]? ותמשיכו אותי
D Drorrrrrr New member 13/9/03 #1 מה עדיף? ../images/Emo12.gif עט עבה [0.7 או 1] או עט דק [0.4]? ותמשיכו אותי
A adi u New member 13/9/03 #2 במקרה הזה העובי לא קובע...../images/Emo3.gif אני באופן אישי מעדיפה 0.5...הכי נוח
A aYaLoLy New member 13/9/03 #3 ../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif אני אישית מעדיפה את 0.7 גם כעפרון מכני וגם כעט
../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif אני אישית מעדיפה את 0.7 גם כעפרון מכני וגם כעט
C crazy4tc New member 14/9/03 #6 ../images/Emo46.gif האם שאלה זו נועדה להכעיס אותי בשעה מאוחרת זו עדיף לא ללמוד מתמטיקה !| מה עדיף נעלי ד"ר מארטינס או אולסטאר (תחי השיטחיות! )
../images/Emo46.gif האם שאלה זו נועדה להכעיס אותי בשעה מאוחרת זו עדיף לא ללמוד מתמטיקה !| מה עדיף נעלי ד"ר מארטינס או אולסטאר (תחי השיטחיות! )
A aYaLoLy New member 14/9/03 #7 אולסטאר../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif מה עדיף לתלות את בני גורן על עץ גבוה או להושיב אותו בכיסא חשמלי *המוח הזדוני של יולי פועל שעות נוספות*
אולסטאר../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif מה עדיף לתלות את בני גורן על עץ גבוה או להושיב אותו בכיסא חשמלי *המוח הזדוני של יולי פועל שעות נוספות*
G GaLgOl New member 14/9/03 #8 כיסא חשמלי!!!!!! מה עדיף ללמוד כל יום מ8 עד 1 או ללמוד רגיל בלי יום ראשון?
פ פשוט מפורסמת New member 14/9/03 #10 מוסיקה קלאסית.. מה עדיף - יואב או גדי (מ"קחי אותי שרון") אוהבת -
C crazy4tc New member 14/9/03 #11 יואב נראה לי שאפשר לסחוט ממנו יותר בגירושין מה עדיף מדעי החברה (פסיכולוגיה וסוציולוגיה) או מדעי המחשב
יואב נראה לי שאפשר לסחוט ממנו יותר בגירושין מה עדיף מדעי החברה (פסיכולוגיה וסוציולוגיה) או מדעי המחשב
פ פשוט מפורסמת New member 14/9/03 #13 אני אקח את.. מתמטיקה, כי אין לי מושג מה זה פיזיקה.. :/ מה עדיף - שנות ה-70, או חברים? אוהבת -
C crazy4tc New member 14/9/03 #14 עדיף פיזיקה תאמיני לי.... למרות שגם פיזיקה זה קשה בטירוף... אני בוחרת שנות ה70 כי חברים הדרדרו יותר מדיי... מה עדיף? כלב או חתול?
עדיף פיזיקה תאמיני לי.... למרות שגם פיזיקה זה קשה בטירוף... אני בוחרת שנות ה70 כי חברים הדרדרו יותר מדיי... מה עדיף? כלב או חתול?
פ פשוט מפורסמת New member 14/9/03 #15 כלבבב אני פשוט אוהבת יותר כלבים מחתולים..!! מה עדיף - לשמוע את מריה קארי, או לשמוע את בריטני ספירס? אוהבת -
כלבבב אני פשוט אוהבת יותר כלבים מחתולים..!! מה עדיף - לשמוע את מריה קארי, או לשמוע את בריטני ספירס? אוהבת -
C crazy4tc New member 14/9/03 #17 שיראו עלייך את העצבות מה עדיף? לצרוב דיסקים או לבזבז את כל החסכונות שלך ולקנות?
A adi u New member 14/9/03 #18 לצרוב../images/Emo70.gifרולז../images/Emo70.gif מה עדיף הופעה חיה או דיסק