מה עדיף: DELL או ASUS?

HelloweeN

New member
מה עדיף: DELL או ASUS?

אני מתחבט על מה כדא ללכת יותר, ואני מתלבט בין דל לאסוס. בשניהם האחריות מעולה והמפרט הטכני די דומה. מנסיונכם, לפטופ בסביבות ה-$1000 (אני גר בארה"ב) - מה יותר כדאי? עם איזה חברה היה לכם ניסיון יותר טוב. בנתיים אני מתלבט בין ASUS F9E-A1 לבין DELL LATITUDE D420 אשמח לעצות!

RoyBO

New member
יש הרבה מחשבים יותר חדשים וטובים במחיר כזה

כנס לאתר של דל ותקנה VOSTRO או משהו, יש גם מלא אתרים שמחלקים קופוני הנחה.

HelloweeN

New member
אולי שכחתי לציין כמה פרטים טכניים שאני מחפש:

לא רוצה ויסטה - אלא XP. (עוד עוד כמה שנים וכמה SPים טובים נחשוב על ויסטה) מסך 12" ויותר קטן זיכרון 1 ג'יגה וצפונה - לשימוש ביתי ותוכנות מוזיקה כל השאר ממש לא חשוב לי. אני צריך מחשב נייד וקטן לשימוש מאוד רגיל כמו אינטרנט, עבודות אקדמאיות שונות וזהו בעיקרון. אני לא צריך סוס עבודה, אלא לפטופ אמין, ויציב.

RoyBO

New member
SALE על X61 באתר לנובו

תהנה http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=D670E9977F234D8197E1A6952DF8E9DF

RoyBO

New member
אני מציע לחפש אתרים שמוציאים קופונים

זה יוזיל לך עוד את העלות אם אתה לוקח את X61 שים לב מגיע ללא כונן DVD, אז שקול תחנת עגינה או כונן חיצוני USB שדרג לXP PRO זיכרון 2GB דיסק קשיח 160GB ומעלה 5400RPM כרטיס רשת אלחוטי שתומך בתקן N סוללה חזקה יותר אם צריך לדעתי שווה להוסיף 200 דולר זה יוצא משתלם

kobi 23

New member
מצטרף להמלצה של רועי

בארה"ב המחירים של הטינקפאד הרבה יותר הגיוניים מבארץ והוא טוב יותר משתי המחשבים שהצגת. בכל מקרה , ב61 יש לך אפשרות בחירה בין XP או ויסטה ביזנס שמאפשרת לך שדרוג לXP.

HelloweeN

New member
ההצעה ניראית סבירה למדי אכן!

מאיזה בחינה הלנובו יותר טוב מאסוס למשל ומדל? אגב, נושא האחריות של לנובו לא מזהיר מדי: כולה שנה, שאצל דל יש 3 שנים ואצל אסוס יש שנתיים ועושה שנה של אחריות להתרשלות (ACCIDENTAL DAMAGE WARRANTY) ככה שיוצא שגם זה שיקול. ועל איזה קופונים מדובר? יש מיליוני אתרים, אין לי מושג איפה לחפש את הקופונים.

למעלה