מה עדיף? רחבה או צרה?

סיון 1 23

New member
מה עדיף? רחבה או צרה?

מה עדיף? להיות צרה ושיכאב מאוד בפעמים הראשונות... אבל מאוד להנות מהחיכוך...? או להיות רחבה ושלא יכאב אפילו בהתחלה... האם תהיה פחות הנאה מהחיכוך לרחבות?

מה זה משנה מה עדיף?

זה לא כאילו שתחליטי מה עדיף ואז תערכי בעצמך את השינוי... תהני מזה שאת צרה עכשיו, כי אחרי לידה זה ישתנה בלי שליטה ממילא.

במיניות לא כ"כ חשוב אם איבר המין

רחב או צר. השאלה אמורה להתמקד במוח ולא בואגינה.

artemisia

New member
נראה לי עדיף להיות צרה

אבל זה לא כל כך תלוי בנו
P.S לדעתי אפשר למצוא תנוחות שיגרמו לך להרגיש יותר את החיכוך..צריך רק לנסות ולגוון.

היי סיון ../images/Emo13.gif

למה בעצם את רוצה לדעת? אשמח לשמוע... וזה ישפיע גם על התשובה שלי

ellulli

New member
לא צרה!!!

תאמיני לי שלא צרה.. כאבים ביחסי מין זה דבר נוראי, שאני לא מאחלת לאף אחד. ואצלי זה לא התחיל מפסיכולוגי, תאמינו לי.. זה עניין פיז אצלי, הכל קטן. ואני מתה מכאבים. יש פעמים שאפילו אצבע כואב לי כשמכניסים. בקיצור עדיף רחב, הרי בנים, לפחות רובם וברוב הזמנים, נהנים מכל קיום יחסי מין.. ברור שיותר כיף להם צר, אבל תאמינו לי שלא כיף להם כשכואב לבת הזוג ואי אפשר בכלל לקיים יחסי מין. ובנות, גם אם רחב שם, תמיד אפשר למצוא תנוחות שיגרו. אבל אם זה כואב, אין הרבה דרכים לפתור. תאמינו לי. סליחה על הוצאת התסכול, אבל את שאלת!

סיון 1 23

New member
אני עצמי רחבה... ו..

אני רוצה לדעת אם אני מפסידה בעצם... כי נורא פחדתי מהכאב... ולא היה. אבל עכשיו למשל יותר קשה לי להנות משתי אצבעות... ואפילו מחדירה של זין אני מרגישה קצת פחות... חוץ מבתנוחות מסויימות כן? אבל לא עיניין רציני בעצם... רק סיקרן אותי.

ellulli

New member
כמו שכבר אמרתי

בתקיפות רבה - עדיף רחבה. תאמיני לי. אני לא יודעת איזה תנוחות יותר מהנות למישהי רחבה , אבל נראה לי שמה שאת צריכה זה פשוט לנסות. גם הגיוון יעשה לך טוב, וגם התנוחה החדשה אולי. אז תנסי ותראי!

למעלה