מה עדיף מסך GLOSSY או MATTE?

cube0

New member
מה עדיף מסך GLOSSY או MATTE?

האם יש הבדל בין שני סוגי המסכים אם אני משתמש במחשב בתוך מקום סוגר (לא בשמש)? תודה

bar666xp

New member
בוודאי שבטח...

ההמלצה הכי טובה/נכונה... גש לראות בתצוגה במקומות כמו BIGBOX וכדומה... אין כמו לראות בעין. אישית לדוגמה המסכים המבריקים גורמים לי לכאבי ראש ולעניים דומעות... לכן גם אם לכאורה הצבעים בהם יותר חיים/חדים וכו' לי זה לא שווה אגורה אם אני לא יכול לעבוד על זה. אדם אחר מסתקל במסך מט והכל ניראה לו מתושתש וכדומה והוא ממש מתקשה לקרוא/לראות בו. זה מעוד אינדבידואלי וזה הרבה יותר מהשתקפויות יותר או פחות.

cube0

New member
תודה על התשובה

הערה קטנה, מסתכל זה עם כ' ומאוד זה עם א'. לא מתכוון להיות מר קור אבל... ( : תודה בכל אופן

bar666xp

New member
ככתוב בחתימה למטה..

אתה מוזמן לכתוב לאלוהים חחח יש לך את הכתובת חחח

יאיר B

New member
אתה מזכיר לי שפעם היה סרט על אחד שהחליט

לתבוע את אלוהים (הוא איבד את כל משפחתו בתאונה). אבל זה קשה לתבוע את אלוהים אז הוא תבע את הכנסייה שהיא השליחה של אלוהים על האדמה. לכנסייה הייתה בעיה קשה: אם הם יסכימו לקבל את התביעה - אז כל העולם יתבע אותם על כל העוולות שלו ואם הם יטענו שזה שטויות כי אלוהים לא קיים - הם מאבדים את כל מה שהם מטיפים לו. לצערי אני לא יודע איך הסרט נגמר
. מישהו ראה ויודע לספר? (זה מסקרן אותי כבר הרבה זמן....).

eliel11

New member
חחח, זה סרט אוסטרלי משובך ביותר

מציע לך לראות שוב ולגלות את הסוף. פשוט גאוני http://www.imdb.com/title/tt0268437/

bar666xp

New member
הקדימו אותי חח

The Man Who Sued God בהחלט סרט ענק מבין הקומדיות הטובות ביותר שיצאו בשנים האחרונות.

cube0

New member
גם אלו שמתו ב-CUBE

יכולים לשלוח מכתב לאלוהים השאלה אם זה יעזור, במיוחד לאור העובדה שב-CUBE 0 חלקם התכחשו לאלוהים :)

bar666xp

New member
ברוך השם אני נושם ../images/Emo8.gif

שמע איך אומרים... אם לא יועיל בטוח גם יזיק

למעלה