מה עדיף?מיקרוגל בילט אין או בתוך קלאפה?

murfy

New member
"קינות לא מיננות הן לא מסוכנות כל כך"

קודם כל , מה זה "כל כך"?? את יודעת להגדיר בדיוק עד כמה?
כל מה שאת כותבת כאן לא מבוסס על כלום. אף אחד לא הוכיח שקרינה מייננת היא לא מסוכנת!! (כמו שלא הוכיחו את זה על קרינה סלולרית). נהפוך הוא, המחקרים היום מצביעים כי הקרינה הזו לא רק "מחממת" אלא פוגעת בתאים הבריאים וכו' וכו'. ברור שמדובר ברף/כמויות מסוימות של קרינה. ברור שכל מכשיר חשמלי יוצר שדה אלקטרומגנטי, אבל הכל שאלה של מינון ולא הפחדתי את אף עם נורות חשמל.

פיטנגו4

New member
אני מצטטת תשובה של מישהי מוסמכת:

בתפקידי אני מודדת קרינה בלתי מיינת (עד 2 גיגה הרץ).

חוסר ידע תמיד גורם לפחד.
המונח קרינה נורא מבהיל אבל יש להבדיל בין כל הספקטרום.
קבלו שיעור קצר בפיזיקה: קרינה נמדדת לפי אורך הגל או התדר שלו. זה מה שמעיד על האנרגיה של הקרינה הזו. בתדרים הגבוהים מאד נמצאת קרינה מיינת: קרינת גאמה, רנטגן ועוד שמות לתחומים השונים.
בתדרים האלה ידוע שהגל יכול לחדור לתאי הגוף ולשנות פיזית את מבנה האטומים שבונים את התאים. בכך יש סכנה שיכולה להתבטא גם בסרטן. התחום של התדרים הנמוכים יותר הוא זה שמדובר עליו כאן: קרינת רדיו, סלולר וקרינה מרשת החשמל אם לתת כמה דוגמאות.
בעולם הרפואי של היום ידוע שבתדרים האלה יש סכנה שבחשיפה ארוכה תחול התחממות פנימית של האיברים בצורה שהגוף לא יתמודד איתה. אין שום עדות לסרטן או להשפעה אחרת לטווח רחוק.

פיטנגו4

New member
לא

המסגרת מקובעת כחלק מהארון.
אמנם אני משערת שניתן לפרק אותה במידת הצורך, אבל כמו שאני לא מוציאה את תנור האפיה לניקוי חיצוני, אז אני לא מוציאה גם את המיקרו...
מנקה בפנים בלבד.

למעלה