מה עדיף לקנות ?????

מה עדיף לקנות ?????

IMATE או טריאו 650 מה שאני צריך מהמכשיר לוח שנה יומן פגישות מייל ומפות בארץ

AYELET1

New member
שניהם יענו על צרכיך. השאלה העיקרית עם איזו

מערכת נח וטוב לך יותר. אני למשל, אוהבת יותר את הפאלם כי היא פ]שוט מהירה יותר. יש לא מעט אנשים שמעדיפים פוקט מסיבותיהם שלהם - מולטי טאסקינג (זו לא כזו מציאה ), ממשק חלונאי (המממ... אטפשר ללחיות - ואפילו מצויין - בלי
) וכו'

2cookie

New member
ה-650 לא בהכרח מהיר יותר מה-i-mate

תלוי איזו מערכת הפעלה מותקנת על השני ועד כמה משתמש הטראו בקיא ב-Resco Locker.

2cookie

New member
טראו 650

ה-i-mate גדול ואם הראיה שלך בסדר המסך של הטראו מספיק. לטראו יש מקלדת, מסך הרבה יותר חד, הוא יותר קטן ויותר אמין. מה שאתה מפסיד זה את אפשרות להוסיף GPS ולנווט, תצוגת וידאו טובה יותר, אפשרות להוסיף כרטיס WIFI במחיר זול יחסית ובלי בליטה מטורפת והפעלה של כמה תוכנות בו זמנית. לגבי המפות, בטראו תצטרך לשלם 20 שקל בחודש על תוכנה של מפה. ב-i-mate אתה יכול לקנות תוכנת ניווט (שתעבוד גם בלי GPS) ב-300-500 שקל מיד שניה ולא לשלם יותר אגורה.

תודה עוד שאלה חשובה

האם אפשרי דרך המכשירים לגלוש ולעשות פעולות כמו חיוב של כרטיס אשראי אני פשוט עובד מול חברת פייקארד שנותנת אפשרות לחייב לקוח דרך אנטרנט

AYELET1

New member
תלוי באילו רכיבי תכנות הם משתמשים

קשה לענות סתם כך. הדפדפן המובנה אינו תומך בכל הפיצ'רים ישנם כאלו שמתיימרים לתמוך. מלבד העובדה שהם איטיים מאד בד"כ, הייתי בודקת את זה באופן מעשי

2cookie

New member
אתה חייב לנסות לפני הרכישה

תנסה מגוון של דפדפני אינטרנט ותבדוק אם זה אפשרי. יש סיכויים טובים יותר שהפוקט יכול, בגלל מבחר של 4-5 דפדפנים שונים שכל אחד חזק במשהו קצת אחר. בדרך כלל אופרה מיני 4 עושה כמעט את הכל.

האם יש אפשרות דרך פאלם z22

גם לגלוש ומה צריך לעשות בשביל זה אולי דרך המכשיר אוכל לעשות פעולות רגילות כמו באנינטרט סליחה על כל השאלות .

2cookie

New member
אפשר, עם טלפון אינפרא אדום

תקבל גלישה איטית, מעצבנת ובמסך קטן נורא. מעולם לא השתמשתי בגלישת אינפרא אדום, זה לא נראה לי הגיוני להחזיק את שני המכשירים אחד מול השני.

למעלה