מה עדיף להיות ראשון או שני?

../images/Emo26.gif

אני לא יודעת מה עדיף באופן כללי. אני יודעת שאני העדפתי להיות שניה.. ככה אני יכולה לראות קודם את הבוחן, לראות על מה הוא מעיר הרבה, מה חשוב לו וכו'.. לדעתי עדיף להיות שניה.. קל יותר לראות קצת עם מי את נוהגת מאשר לקבל פתאום בוחן ולהתחיל לנהוג..לדעתי זה גם קצת מרגיע לשבת מאחורה ולראות מי הבוחן שלך ואיך הוא מתנהג..אבל כל אחד וההעדפות שלו.

יתרונות וחסרונות

כמובן כל מה שנאמר על להיות שני הוא נכון. יש לשקול גם את התחושה העצמית. תמיד בכל מבחן כאשר יש שורה של נבחנים וקוראים להם אחד אחרי השני שווה להיות ראשון לפחות מהסיבה של הלחץ המצטבר לאחר שיושבים וממתינים שכל האחרים יבחנו. נקודה נוספת היא התחושה האישית של הפחד. אין אדם שלא מפחד אולם יש מי שמפחד מעצם הפחד. ז"א היתרון להיות ראשונים הוא קודם כל ענין של התחושה האישית, התחושה הטובה שמקבלים כאשר יודעים שלמרות הפחד אנחנו מספיק אמיצים כדי להתמודד. לשבת מאחור ולראות מי הבוחן יכול להיות מרגיע אם הבוחן אכן בן אדם נחמד אבל אם הוא חרא עצבני ומפחיד אז בשביל מה לגלות את זה רבע שעה לפני המבחן. עדיף לעבור חצי מבחן עד שמבינים שהבוחן מפחיד.

BrakesLess

New member
בולשיט אחד גדול..

אלה שעברו טסט שהם היו ראשונים יגידו לך שעדיף לך להיות ראשונה אלה שעברו טסט שהם היו שניים יגידו לך שעדיף לך להיות שנייה אם ככה אז שמעי ממני עדיף לך להיות ראשונה

dFence

New member
שני.

השיעור שלפני הטסט היה הגרוע ביותר בחיי (נכבה המנוע כמה וכמה פעמים, וזינוק בעלייה מגעיל ביותר). הייתי כולי לחוץ. ביקשתי להיות שני כדי להרגע. אכן נרגעתי, ועברתי. טסט ראשון.

למעלה