מה עדיף / יותר מועיל

• פותח הנושא LeB
  • פורסם בתאריך

LeB

New member
מה עדיף / יותר מועיל

ללמוד לפסיכומטרי במשך 4-5 שעות ביום במשך חודש (לחרוש
) או ללמוד שעה-שעתיים ביום במשך 3 חודשים?

asi man

New member
ולמה שפשוט...

לא תלמד בסביבות ה-3-4 שעות במשך השלושה חודשים? הסיכוי לציון גבוה רק יגבר

BanjoKazooie

New member
למה לא ללמוד 3-4 שעות

כי מצד שני צריך גם לחיות אנשים עושים מהפסיכומטרי כאילו צריך לחרוש מהבוקר עד לילה ולא לישון.. איזה הגזמות... שעה וחצי שעתיים ביום מקסימום אני לומד, ומספיק את כל השיעורים שנותנים בקורס. ראיתי פה אנשים שלומדים 5 שעות עושים 50 עמודים ביום נכון, אני מרגיש רע עם עצמי שאני לא לומד ככה, אבל מצד שני אני מספיק לעשות דברים שאני _רוצה_ ולא רק ללמוד לפסיכומטרי כמו פסיכופט.

להיות פסיכופט למשך שלושה חודשים

זה לא כזה הפסד לעומת מה שתרוויח אחר-כך.

asi man

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק! אי נעימות זמנית מכל העניין רק תשתלם אחר כך ככל שההשקעה תעלה

LeBronze

New member
השאלה שלי לא מה עדיף

כי עדיף 10 שעות ביום במשך שנתיים... השאלה שלי מה יותר יעיל שעה-שעתיים ב3 חודשים או לחרוש במשך חודש?

asi man

New member
תגיד את מקשיב לעצמך בכלל?

תקרא את ההודעות שרשמת..לפני שאתה מתרגל משפטים במילולי כדאי שתבין לבד משפטים באופן כללי

LeBronze

New member
מה אתה רוצה?

שאלתי שאלה דו ברירתית. או א' או ב'. ARE YOU SOME KIND OF SMARTMOUTH!?!

symptoms

New member
../images/Emo15.gifלדעתי../images/Emo18.gif../images/Emo59.gif

עדיף שעה שעתיים למשך זמן ארוך מאשר חרישה אינטנסיבית, כי החומר נקלט יותר טוב לאורך זמן. רעות

Mapisto

New member
אני מסכים

למרות שאני עושה הפסקה עכשיו (זה לא ממולץ) ל3 ימים בכינרת ו8 ימים בברצלונה. אבל ת'כלס זה חברים שנה אחרונה, ומצד שני פסיכומטרי. ההספק שלי אמנם יחסית טוב (התחלתי יום שבת מבחנים, ויש לי הרבה מבחנים) והשקעתי ביום שעה-שעתיים לפי 3 חודשים בערך
נקווה לטוב .

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif לדעתי עדיף ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לחרוש חודש ולגמור עם זה. לעשות את הלמידה אינטנסיבית כמה שניתן, לשבת שעות על גבי שעות, להיכנס לזה חזק, ולגמור עם זה מהר. הקטע שזה לא מתאים לכל אחד... יש אנשים שלא מסוגלים לזה, זה מחרפן אותם ומשגע אותם, ויכול גם לפגוע בהם אח"כ, בשביל כאלה עדיף למרוח את הלמידה ליותר זמן, וגשת למבחן רגועים יותר, במצב נפשי טוב יותר, כשלוקחים את המבחן ביותר קלות...

BanjoKazooie

New member
חרישה כזאת לא עוזרת

זה כמו שתנסי ללמוד לבגרות בהיסטוריה כ.ה, אם תלמדי במהלך השנה ולא רק חודש לפני ברור שתצליחי יותר מלבד זאת לזכור מילים בכל כך מעט זמן ממש לא עוזר המוח פשוט לא יכול לעמוד בעומס.

מאיפה אתה יודע?

כל אחד ילמד איך שנוח לו..לך נוח יותר ואפקטיבי יותר ללמוד כמה שאתה לומד ביום סבבה..את התוצאות אתה תראה חודש אחרי הפסיכומטרי,לטובה או לרעה..

למעלה