מה עדיף גניקולוג או גניקולוגית?

אסנתF

New member

פּוֹנְג

New member
אני מעדיפה להיבדק על ידי אישה

מהניסיון שלי הן הרבה יותר עדינות ומבינות אבל אני יודעת שאני בדעת מיעוט. מה גם שבאופן פראדוקסלי, יש הרבה יותר גברים בתחום מאשר נשים, כך שאם את מהמתביישות מגברים - יהיה לך קשה מאד בזמן ההריון...

יעלה לי

New member
גם אני הרגשתי הרבה יותר נוח

עם גניקולוגית מאשר עם גניקולוג (אפילו בחרתי תמיד נשים בעקביות), אבל עם הזמן, כשהייתי צריכה לעבור אצל כל מיני רופאים שהיו צריכים לבדוק אותי, וגם שני ניתוחים בדרך,למדתי להבחין, בלי קשר למין של הגניקולוג אם זה רופא שימצא חן בעיני בעדינותו כלפי או לא. וכמובן שיש כאן השיקול המקצועי שהולך יותר ויותר ותופס משקל. אני חושבת שהייתי בוחרת היום בגניקולוג עם המלצה מקצועית ואישיותית, ללא קשר למינו.

m i c h a l y

New member
גמני חושבת כך -

לי זה לא משנה גיניקולוג או גית, משנה המיקצועיות, והאדם עצמו. לי יש רופא - אליו אני הולכת מהיום הראשון שהייתי צריכה (כנערה מתבגרת) מאז ועד היום אני חושבת שהוא אדם מקסים, סבלני, מקצועי ואני פשוט סומכת עליו...

bonbon27

New member
תגובה...גבר או אישה?../images/Emo80.gif

לי אישית יש גניקולוג...וזה מזכיר לי שיחה שהייתה במציאות בין כמה נשים הודות היות רופא הנשים שלהם גבר ממין זכר...אחת הנשים טענה כי גבר אשר בוחר את רפואת הנשים כהתמחות הינו בעל סטייה מינית כולשהיא כי אחרי הכל יש כל כך הרבה התמחויות שרופא יכול לבחור בהן מלבד להיות רופא נשים...אותה אישה טענה כי היא בוחרת ללכת לרופאת נשים וכאשר ציינה את שמה עדכנו אותה חברותיה על היות הרופאה לסבית...אז...לא משנה מי אתה ומה אתה חשוב שאת כאישה תסמכי על בעל או בעלת המקצוע שעומדים מולך. בהצלחה.

פּוֹנְג

New member
גבר שבוחר את ההתמחות הזו

יכול לעשות זאת גם ממניעים כלכליים, כי הרי יש לא מעט כסף בגניקולוגיה... בקיצור, אני מקווה שאמרתן לאישה ההיא שזה שטויות במיץ גזר מה שהיא אמרה.

רנה10

New member
הולכת רק לגניקולוגית אבל.....

הי אני אישית הולכת רק לגניקולוגית ולא מסוגלת לחשוב על גבר שיבדוק אותי, אבל נתקלתי כבר ברופאות מאד לא עדינות שאפילו כעסו עלי
כשניסו לבדוק אותי ללא הצלחה למרות שהייתי מתריאה מראש שיש לי בעיה עם הבדיקה (הייתי מתכווצת לחלוטין) מיותר לציין כמה אני חוששת שבהריון לא תהיה לי ברירה ומתי שהוא אני אצטרך להבדק ע"י גבר
אז כנראה שזה יותר עניין של אישיות מכל דבר אחר. רנה ששמחה (עדיין) להיות שייכת למועדון.

mishi1

New member
נקודה למחשבה../images/Emo62.gif

אני אישית לא אלך לגניקולוג. אבל הרופאה הראשונה שנתקלתי בה הייתה ממש ג'יפית. אני דווקא מחפשת רופאה אחרת לעבור אליה אבל הטובות עמוסות ואין לי כוח לזה מישהי פעם אמרה לי שהרופאים הגברים יותר נחמדים כי הם "מרחמים" עלינו. הם לא עברו כאבי מחזור, הריון, צירים ולידה ולכן הם עדינים כלפינו. ואילו רופאה עברה את זה בעצמה אז יש לה את הזלזול של "מה את מתבכיינת גם אני כבר עברתי את זה"... ותחשבו על זה...

פוקית27

New member
אני בתחילת דרכי אצל רופאי הנשים,

הייתי אצל רופאים,ומכיוון שהיתי מקיבוץ הלכתי לרופא שטיפל בקיבוץ ולא היו לי יותר מדי אפשרויות. בעיר הייתי אצל אחד שאמרו שהוא טוב ורק לאחר שהתאכזבתי ממנו הלכתי לאישה. בחרתי בה כי אמרו שהיא טובה ויצא טוב,היא עדינה ומקסימה,ואני מאמינה שזה שהיא אישה קשור. (אני לא אומרת שכל הרופאות ככה)

toshtosh

New member
שלום, חדשה פה../images/Emo140.gif

אני בת 23 נשואה כבר חצי שנה, והחלטנו לא לחכות, אני יודעת עוד מגיל צעיר שייש לי את הבעיה של "שחלות עצלניות" ככה הרופא קרא לזה בעבר. ואני חייבת להתייחס לנושא של רופא/ה בפעם הראשונה הייתי אצל רופאה שנתנה לי להרגיש הכי גרוע בעולם והיתה נורא אגרסיבית, ומאוד לא נעימה ומאז החלטתי שלרופאה אני לא הולכת
יש לי רופא נשים מקסים כל כך עדין יש לו סבלנות של מליון שנה לפניו אני כל כך מרוצה ממנו אני בספק אם קיימים עוד רופאים כמוהו. שיהיה המשך יום נעים

btal

New member
מוסיפה תגובה

בצבא המליצו לי על רופאה מסויימת ואכן איתה התחלתי את כל העניין של גלולות ובדיקות תקופתיות והיא פשוט מדהימה . היה חשוב לי שהיא תשרה אווירה נוחה ושתהיה עדינה ונחמדה ואכן לאחר שהשתחררתי עברתי קופת חולים בשביל להמשיך להגיע אליה. הפואנטה היא שגבר או אישה זה לא כל כך חשוב מה שחשוב הוא ההרגשה שלכן בזמן בדיקות וטיפולים ... יום טוב לכולנו

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

nirits

New member
בדיוק חשבתי על זה אתמול...

בימי חיי הקצרים הספקתי להחליף כבר 3 רופאים (עכשיו הרביעי)... אחת מהן היתה אישה. היא קצת כעסה עלי שישבתי מתחת למזגן וקצת רעדתי לה (היה לי קר...). הרופא הנוכחי שלי לא נחמד מי יודע מה, אבל מאוד מקצועי. לי אישית עדיף רופא מקצועי וקורקטי. אני מרגישה שאני בידיים טובות וגם ה"מרחק" הזה מחזק את יחס "רופא- חולה" ומקל עלי בזמן הבדיקה. חוץ מזה, אין לו את כסא האימים....

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

יונית4

New member
עדיף רופאה

גם אני חושבת שעדיף רופאה. בסה"כ מדובר בסיטואציה מביכה שצריך לשבת על הכיסא הגניקולוגי עירומות בחלק התחתון, ולפתוח רגליים לרופא גבר זה ממש לא נעים ואז מה, אם הוא ראה כבר הרבה בנות בסיטואציה הזו.

אני מעדיפה אשה!

האצבעות שלה דקות יותר....
חוץ מזה גבר לא יבין דברים שאשה אחרת תבין בשניה.

28קטנה

New member
ממש לא משנה לי ../images/Emo132.gif

מה שחשוב זה שהרופא-רופאה יהיה בן אדם .נקודה. ממש לא משנה לי מה יש לרופא בין הרגליים... חוץ מזה בזמן בדיקה לא נעימה- כל בדיקה לא נעימה אני לא שם אני על אי טרופי מקשיבה לציפורים ולוגמת מיץ קוקוס...

איושי

New member
מעדיפה אישה

יש לי גניקולוגית מדהימה והיא ממש 10 לפני כן היה לי גבר והוא יצא לפנסיה, אישית מעדיפה אישה, לא יודעת כנראה מתביישת מגבר

יעלה לי

New member
היי בנות...

אני עוברת על ההודעות וקוראת, ושמה לב שרובן מעדיפות רופאות נשים, וגם חלק לא מבוטל מכן טוענות שהרופא/ה שלה ממש מקסים. אז אולי כדאי להתחיל למלא יותר את רשימת ההמלצות לרופאים????? אני דווקא הייתי שמחה לקבל המלצה שתחליף את רופאת הנשים שלי....

פּוֹנְג

New member
../images/Emo36.gif מחזקת את דבריך ../images/Emo26.gif

וחוזרת על הבקשה להוסיף את ההמלצות גם ללוחות הפורום. תודה

למעלה