מה עדיף א' או ב'?

ענתי 10

New member
מה עדיף א' או ב'?

אופציה ראשונה: - מיזוג ומיתון - שש הגביעים - שמונה החרבות אופציה שניה: - נער המטבעות - מוות - השמש עיצה - נער הגביעים לי נראה ש-ב' האופציה הראשונה למרות שאיך שהוא מנסים לתמרן נראה שהיא כובלת את השואל או בסופו של דבר תכבול את השואל. האופציה השניה למרות שזה משהו מאוד ראשוני ההתפתחות תהיה מאוד חיובית. היא תפתח שלב חדש ואופטימי בחייו של השואל. מה זה נער גביעים בתור עצה? בדר"כ זה בלבול. אז אולי ללכת בעקבות הלב? עם הרגש?

מה השאלה/אופציה?

כעיקרון אם זה רק עפ"י איזה קלפים יותר "חזקים/טובים" אז אופציה ב'.

chulila

New member
ברור שב'...

וכמובן שתלוי מהי השאלה שעומדת על הפרק. אבל לגבי נער הגביעים - הרי הוא כולו גילוי, התלהבות ילדית, התחדשות ואכן - הליכה אחרי הלב. ומכאן - שה"מיתון", הוא האנרגיה ההפוכה בתכלית. לא נדבר על שמונה החרבות, שהוא קלף אפל ואבוד למדי, מבולבל משהו... שוב - אני לא יודעת מהי השאלה, אבל - זה שלי (וגם להילה שענתה לך) נראה ברור לגמרי שאופציה ב' טובה יותר, ולך נראה ברור שאופציה א' טובה יותר, זהו לדעתי השיעור שלך בשאלה הזו - לוותר אולי על הבטוח והמאוזן יותר, ולהעז מעט. נראה שהסיום של מה שזה לא יהיה, יכול לגרום לך להרבה טוב. בעיני. בהצלחה בכל מקרה....

שתיהם חלשות

אישית לא מייעץ ללכת לכיוון קלף המוות, כיוון מוגבל למדי. כבר עדיפה החוויה הרוחנית יותר של אופציה א'.

מסכימה. אני דווקא אוהבת את קלף המוות

אחריו באים דברים טובים בד"כ. הוא מלמד אותנו לא להאחז. הכל חולף. הכל מתחדש.

למעלה