מה סיפר לי הסבא

טל ר

New member
הכתובת על הקיר

"השמאלנים הם ארורים" "הם משתפי פעולה עם הפלשתינאים" "הסוכן הפרובוקטור רונאל0" "טומי מומי לאומן סרבי" בקשה אחת לי אליכם: כשיגיע הרצח הפוליטי הבא, אל תגידו "לא חשבתי שזה יכול להגיע כ"כ רחוק". שזה יכול להגיע כ"כ רחוק אנחנו כבר יודעים, ולצערי נראה שאנחנו עוד מעט חוזרים לשם. טל.

Robert Peterson

New member
רמז לרצח רבין לדמוניזצית ימין

העובדה שיצחק רבין , מנהיג ולוחם למען מדינת ישראל נרצח לא מוכיחה את צדק דרקו הפוליטית ולא מספק הצדקה להפוך את יום מותו ליום הזיכרון הלאומי.האובדה הטרגית זאת גם לא הופכת את מיליוני יהודים בעלי אידיאולוגיה ציונית- לאומית לרוצחים או לפרובוקטורים. גם דוגמת שרון בתור אחד "שראה את האמת" לא אומרת לי כלום כי מאז " הצהרת לטרון וקריאה לסיים כיבוש ולתת לפלסטינים רצף טריטוריאלי הוא כבר לא מייצג אותי- חצה את הקווים וגנב את קולי. נחפש ייצוג אחר. חזק ואמץ!

טל ר

New member
לא אמרתי שזה מוכיח את צדק דרכו

ואף לא דרקו של רבין. מה שאמרתי הוא שהתבטאויות מסוג זה הן הכתובת על הקיר המובילות לשלב הבא, וכשהרצח הפוליטי הבא יגיע, אל תאמר שלא חשבת שזה עלול להגיע לכך. אידאולוגיה ציונית-לאומית-ימנית היא אידאולוגיה לגיטימית לחלוטין, אולם לדעתי עליכם לדעת לגנות התבטאויות מסוג זה. טל.

טל ר

New member
התרכזתי ריכוז רב בהודעתו של ardata

ולא מצאתי שום גינוי לרפואה. טל.

ardata

New member
השמאל מסמן- הערבים יורים

לרצח של הרב כאנה קדם מסע הכפשה ודמוניזציה, לרצח של גנדי קדם רצח אופי ודלגיטימציה. רצח זה רצח ,זה רצח זה רצח. לא שמעתי איזה שמאלני מגנה מעשי רצח אלה. אני לא אשם שקוראים לגרש את יהודי גוש קטיף תוך יום או יומים.אלה הקוראים לגרוש מזורז צריכים לחשוב פעמים. אז אל תיבכו אם דיבריכם מעוררים אסוציות לא נעימות.

טל ר

New member
אם לא שמעת זה בגלל שלא הקשבת

ורק כדי שתשמע: - הריני מגנה בזאת את הרצח הנפשע של הרב כהנא, ואת הרצח הנתעב של בנו ובני משפחתו. - הריני מגנה בזאת את הרצח של השר רחבעם זאבי עליו השלום. - הריני מגנה בזאת את ההתבטאויות שקדמו לרצח רבין, ולמעשה גרמו לאוירה הציבורית שהתירה את דמו, עד שקם אותו בן העוולה ונטל את חייו של רבין. - הריני מגנה בזאת את התבטאויותיך בשרשור זה, והריני מוצא הקבלה מלאה בין התבטאויות אלו להתבטאויות שקדמו לרצח רבין. טל.

טל ר, בלי קשר לשירשור הנוכחי

נראה שיש בעיה מובנית בהבעת העמדות שלך ותקיפתך את חברי הפורום. מאחר ואנשי "המחנה הלאומי" מציבים כאן עמדות "פוזטיביסטיות" משמע אידיאולוגיה ותפישת עולם מסוימת שהם מוכנים להתווכח עליה. כמו כן הם מוכנים לשמוע ביקורות. מצד שני, אתה מגיע הנה על תקן של קטגור שמתקיף בלבד, את אנשי המחנה. ומצד שני לא מציב מולו עמדה "פוזטיביסטית" ותפישת עולם מובנית משלך. זאת חוכמה קטנה מאוד להיות קטגור ולומר "זה לא נאה בעיני" "זה לא תקין". כאשר מאחורייך במיוחד במדיה האינטרנטית אין שום סיכוי לדעת מה עומד מאחורי הביקורת שלך. המלצה לכל באי הפורום- כדי שלא יתנהל כאן ויכוח שמראש הינו בלתי הוגן . אני מציע להתחיל לדרוש מאנשי הביקורת ושאר "חכם מיימון" שחודרים הנה להעמיד את האני מאמין שלהם לא רק לגבי מה לא בסדר. אלא מה כן ובמי הם תומכים. כך יש סיכוי לויכוח הוגן ורציני.

רונאל1

New member
אפרופו ויכוחים הוגנים

אני מציע למתחזי המחנה הלאומי, להביע גם בקורת כלפי אנשים שמביעים דעות הסתה מסוגה של ענבל שפשוט מצטטת משפטים שלמים מהתורה הנאצית ומחליפה רק את המלים "יהודי" ב-"ערבי". כך יש סיכוי לויכוח הוגן ורציני.

אתה חתיכת חוצפן ושקרן

אתה לא מתבייש לקרוא לי נאצית?! מה, אני קראתי לרצח עם? אתה לא מתבייש?!, זו בושה בשבילך, שלא יקראו איזה שטויות אתה כותב... לדעתי אתה פרו ערבי, שמאל קיצוני שדינו מאסר עולם ואף יותר בעוון בגידה. לדעתי אתה מסוכן לציבור בישראל כי אתה תומך באוייבים. לא הייתי מתפלאת אם היית חי בתקופה של הנאצים, שאתה בעצמך היית גרמני מסריח שרצה בהכחדתו של עם ישראל, זאת אני מבינה לפי דבריך הנלוזים....

רונאל1

New member
עינבלי מתוקה גזענית

לא קראתי לך נאצית. קבעתי עובדה פשוטה - את מצטטת מדברי הנאצים נגד היהודים כשאת מחליפה את המילה יהודים בערבים. אין שום הבדל, גם אם אין לך את השכל להבין את זה. את לא ראויה להקרא יהודיה וגם לא ישראלית. אני מודה לך על הקומפלימנטים ומאחל לך שתעזבי את עם ישראל במהרה בימינו ותלכי להתנחל בגרמניה או בפריס במקום.

אני עושה מה שהוצע לי כאן

ע"י אנשי הפורום וזה לא להגיב רועץ לעם ישראל כמוך....

רונאל1

New member
מרוב שהגזענית הקטנה מעליי לא מגיבה

אני ממש מובטל. לא מגיבה, עלק. גזענית מטומטמת שמתחזה ליהודיה.

תגובה

אז מדוע סבא שלך לא הסביר לך, שהיחידים שהצביעו נגד התוכנית של הייטלר, היו הקומוניסטים והסוציאל דמוקרטים - השמאל.

למעלה