מה סיפר לי הסבא

ardata

New member
מה סיפר לי הסבא

לאור הצעקות ההיסטריות של אמנים ושדרנים:לצאת ' לצאת, לצאת מחר ניזכרתי בסיפור מהשואה אותו סיפר לי סבי : זה היה ב1943 בארץ מזרח ארופית אותה כבשו הגרמנים. יהודי עיר הבירה קיבלו צו פינוי אל ערי השדה. הכוונה היתה שנגירוש לערי השדה ישמש שלב ביניים לגירוש הסופי למחנות ההשמדה. . צוי הפינוי היו לשלשה ימים. היהודים ניצטוו לקחת רק חפצים נחוצים ביותר ואת הבתים שלהם לנעול ואת המפתחות למסור לשילטונות. הפאשיסטים נתנו ליהודים שלשה ימים. השמאלנים הארורים נותנים למפונים מגוש קטיף יום אחד בלבד.

רונאל1

New member
חארדטה הפאשיסט

מספר לנו מבדיות ליבו שהרי אם היה קשר בין סבא שלו לשואה, לא היה מעז לכנות שמאלנים בתואר "ארורים" ולהשוות אותם לנאצים ובטח לא להתבטא כמו גזען קטן בדומה לכמה גרמנים שהיו מתבטאים כך כלפי יהודים פעם.

רונאל1

New member
אכן אויבנו מבית מהסוג שלך

הם הגרועים ביותר. מי שמסוגל להיות גזען מסריח שמדבר כמו שאת מדברת על עם שלם, אין מקומו בעם היהודי.

תוכיח לי שיש

ערבים טובים!! תוכניתם היא רק לשבת בשקט ולהתרבות, ואז מה שיקרה זה שהם ישתלטו עלינו בהמוניהם (יחד עם הפלסטינאים) ויחסלו אותנו!!! צריך למהר ולעשות משהו לפני שיהיה מאוחר מידי, ת ת ע ו ר ר ו !!!

רונאל1

New member
אני לא צריך להתאמץ להפריך ת'גזענות

המסריחה שלך. רק לדמיין מה מטומטמת כמוך הייתה אומרת אם מישהו בצרפת היה אומר היום "תוכיח לי שיש יהודים טובים" ואם איזה גרמני היה אומר ש- "צריך למהר ולעשות משהו לפני שיהיה מאוחר מידי, ת ת ע ו ר ר ו!!" ואם איזה ניאו-נאצי שלישי היה אומר ש- "תוכניתם היא רק לשבת בשקט ולהתרבות, ואז מה שיקרה זה שהם ישתלטו עלינו בהמוניהם". את פשוט לא יותר טובה מהם, אז במקום להתפקד לליכוד, תתפקדי למפלגה שיותר תהלום את דעותייך באירופה. ויש לך את החוצפה להתחנן למנהל הפורום שימחוק הודעות שלי, גזענית פרימיטיבית מסריחה.

אני אומרת זאת

מתוך פחד שמא זה באמת יקרה. ותשים לב, זה עומד לקרות. אל תשכח שאנחנו במצב של מיעוט. יכול להיות שיש ערבים טובים אבל הם מיוצגים ע"י אנשים מתועבים כמו בשארה (החרא) ובראכה. ואני לא אומרת שיהודים צריכים להיות במדינות אחרות. מובן ומקובל שהם לא ירצו אותנו אצלהם, לכן עדיף היה אם היהודים מחו"ל היו חוזרים לארץ. וחוץ מיזה, זה מה שהערבים אומרים, שלמרות ההיתנתקות הם ימשיכו לרדוף אותנו, חתיכת יפה נפש שכמוך, עיוור. אני לא שואלת אותך לאיזו מפלגה להתפקד, זו לא הבעיה שלך, חתיכת אש"פיסט. לך תנשק לעראפת הנבלה את הזיפים... ואם לא שמת לב, זהו פורום של מפלגה ימנית- הליכוד, לא לשמאלנים קיצוניים כמוך, אז תעוף מפה, כי אתה לא רצוי כאן, אם לא שמת לב.

רונאל1

New member
מי שואל אותך, מסכנה ? ../images/Emo13.gif

נכון שפספסת את המפלגה הנאצית באיזה 50 שנה, אבל את עדיין יכולה להצטרף לכמה ארגונים נאציים באירופה ולגרש משם יהודים כמו שאת חושבת שצריך לעשות. לאור הדעות המסוכנות שלך את תתקבלי שם בברכה ותשתלבי מצוין.

כרגיל, אתה יורד מהפסים בקלות

למחוק או לא למחוק? כנראה שלא. בפעם הבאה שאיזה שמאלן יזעק כאן כקוזק הנגזל על משהו שכתבו נגדו, יהיה לי קישור להפנות אליו.

רונאל1

New member
כרגיל, מנהל פורום שכינה חייל - בוגד

רק כי העז להביע תמיכה בהתנתקות, והמנהל לא טרח להתנצל על זה, מטיף לי הלכות מוסר. כרגיל, מנהל פורום שמסוגל להתעלם מהסתה חמורה של כותבת נגד ערבים, עם משפםטים שפשוט נאמרו אחד לאחד ע"י נאצים נגד יהודים, מטיף לי הלכות מוסר. משתין עליך, בקשת!

כרגיל, אתה נותן לי מחמאות

כשבהפגנות באיראן צועקים "מוות לישראל", יש כאלה שמתרגזים. אני דווקא חושב שזו מחמאה לישראל. באותו אופן, לקבל ברכה כמו "משתין עליך בקשת" מאדם כמוך, זו בהחלט מחמאה אדירה בשבילי. אז תודה.

נ.ב. דווקא כן התנצלתי

אבל מי שהתנצל קודם (או חזר בו) למיטב זכרוני זה הוא, וזה מראה מי צדק בעצם בכל הויכוח.

roniway1

New member
עינבלי - את גדולה!!!!!!!!!

לדעתי ,לא צריך לטרוח להגיב לתומכי השמאל פה! כל תגובה שלנו רק מעניקה להם תשומת לב !! אנחנו , תומכי הליכוד והימין צריכים להתווכח ביננו.

תודה, גם אתה נחמד...

אי אפשר לדבר על דברים רציניים בתוך הליכוד, שמא תומכי השמאל ישמחו לאיד....

Robert Peterson

New member
ההבדל - אלה דוברי ערבית ואלה עברית

בזמן מלחמת לבנון , לאחר שהיעהשם בתור חייל מילוים , יצאתי לחופשה לארצות הברית לבקר אצל הקרובים.קרוביי וידידיי שאלו אותי שאלות לגבי האירועים ותיארתי להם את מה שהיה מתרחש מניקודת מבט יהודי בעל דעות ציוניות לאומניות , כי כפי שכבר הבנתם לא דואג ל" עם הפלשטיני המזוייף " שקיים רק אצל אויבנו ובדמיון חןלני של כמה ריאליסטים מקומיים שעזרו למכור את הסחורה הרקובה הזאת גם לרבים אחרים. אם זה ככה " שאלו אותי אז למה בעיתונכם "מאשווים את חיילי צה''ל לנצים ומציירים אותם עם צלבי קרס , ומאשווים מלחמת שלום הגליל לפלישה סובייטית באפגניסטן.לא השוותי את השמאל לנצים כי אסור ליהודי לקרא בשם הזה ליהודי אחר. תבוסתנות שמאלנית היא תופעה מסוג אחר . זה אובדן כבוד לאומי ודאגה לעתיד העם וגם אובדן ערכים וגוואה לאומית ויש לעם שלנו במה להתגאות.זאת גם חזיבה טוטליטרים ואנטי דמוקרטית של הקומיסרים מהשמאל ששוללים את זכותם של אחרים לחשוב אחרת .על פי ה" דמוקרטים האלה , כולנו חייבים לקום כאחד ובשירת " תנו לשמש לעלות" לברוח מכאן ולפנות מקום לערבים "המסכנים" ששלטים בשטחים ריקים שבהם אפשר לאכלס מיליארדי אנשים ומסרבים להעניק לאחיהם " הפלסטינים" כמה אחוזים משטח סמוך לשטח רש''ף ולעזוב אותנו לנפשנו כי על השטח הנוכחי לא ניתן להקים 2 מדינות ברי קיימא. זה מה שממשלתנו צריכה לבקש ממוברק ומלך עבדלא ולא סייוע במסירת שטחים לערפאת. ממש חבורת מפגרים!

../images/Emo41.gifואתה דובר עברית? ../images/Emo6.gif

בשירותי הצבאי נתקלתי כבר במבוקשי חמאס שדיברו עברית יותר טובה ממך.... :) "חייל מילוים"? (באמת לא חשבתי שאתה עושה מילואים) "לאומנים" (דווקא לא טעות אבל בתך התכוונת לפטריוט ולא לנציונליסט) "מאשווים"? (ומה עם ה"את" לפני המילה "מלחמת") "נצים?" (למה להשוות את האוייב לעופות?) "גוואה לאומית"? "חזיבה טוטליטרים"? "סייוע"? ובסוף אתה קורא לאחרים "חבורת מפגרים"?

Robert Peterson

New member
תיקון שגיאות

1 .מלואים 2.אין לי בעיה עם " לאומנות" אם היא לא פלסטינית כמו אצל אנשי שמאל 3.משווה 4.את מלחמת.. 5.נצים ויונים לעומת הנאצים. 6.גאווה 7.חשיבה 8.סיוע ובכל זאת הם חבורת מפגרים- חולי פאלסטין. כאשר נגמרים נימוקים ורעיונות מתחילים ללמד כללי כתיב!

ardata

New member
אם לרבי מותר

אם לשר בממשלה ידידנו הותיק טומי-מומי מותר להשוות את צהל לצבא הנאצי למה לי אסור להשוות את השמאלנים הארורים לפאשיסטים באירופה שעסקו בפינוי יהדים. השמאלנים הם ארורים כי הם משתפי פעולה עם הפלשתינאים שמכינים לנו שואה חדשה. לחבורה זאת נימנה הסוכן-פרובוקטור רונאל0 דרך אגב רבים כעסו כאשר כיניתי את טומי-מומי לאומן סרבי. השבוע הסרבים עצמם מודים ש ביצעו רצח עם בבוסניה.

למעלה