"מה סינְיָה נהיה דוס???"

BaaMan

New member
"מה סינְיָה נהיה דוס???"

בס"ד ראשית קוראים לי סיני'ה(אני יודע שם מוזר...
) הסבר לשם: המקור של השם ברוסית השם המלא ברוסית של אותו שם זה סמיון וסמיון ביוונית= שמעון בקיצור אני שמעון...אבל התרגלתי כבר שבכל מקום קוראים לי סיני'ה...אז זה היה סתם הסבר קצר לגבי שמי המוזר בתכלית המוזרות... ועכשיו ניגש לעיקר ההודעה... אתמול נסעתי לחתונה איפה שהייתי גר לפני כ3 שנים אז הייתי בוא נגיד... שומר אבל...לא יודע בדיוק איך להגדיר...פשוט לא כמו היום שאני יותר מתמקד במצוות אולי גם אז התמקדתי אבל היום יותר(במילה אחת... התחזקתי) אז נכנסתי לאיפה שכל האנשים מקובצים(חדר אוכל) והיה שם מלא נשים, אז אני הלכתי לי עם הראש עמוק באדמה(סתם רציתי להגיד את זה...זה לא עד כדי כך, סה"כ עם ראש מושפל לא יותר מזה) כאשר מדי פעם הייתי מרים את ראשי, אותם יהודים יקרים שהיו רגילים לראות אותי בתור ילד קטן שהדת אצלו זה משהו שולי פתאום ראו מישהו שהולך עם ציציות כפולות ממה שהיו לו פעם ועם ראש מושפל וזה הביא לשאלה: "מה?? סיניה נהיה דוס??" אמא שלי אמרה לי את זה, ובהתחלה קצת הופתעתי אבל אז שמחתי.(את הסיבות למה שמחתי תנסו להשיג לבד, זה לא כל כך קשה) מצטער על האריכות ו...פשוט הייתי חייב לספר את זה למישהו... נ.ב אין לי מושג למה אני כותב כל הזמן שלוש נקודות...(עוד פעם זה קורה לי...
) אתם יכולים להתייחס אל זה כאל פסיק או נקודה לפי הצורך

BaaMan

New member
תודה שימחת אותי!

בס"ד אגב, אם תוכל לרדת קצת למטה תראה את השאלה שלי האחרונה שלי שנכתבה בשעה 2 בלילה בערך ועם הכותרת: לגמרי בלבלתם אותי(או נוסח אחר אבל פחות או יותר בנוסח הנ"ל)

למה בילבלנו אותך?

הבאנו לפניך את כל המידע. אתה יכול להחליט לבד. יש כאלה שהולכים עם תכלת, ויש כאלה שלא. ואתה יכול לבחור. רק אל תחשוב שמי שחסיד ברסלב חייב ללכת עם תכלת כי זה לא נכון. העיקר שנלך עם ציציות כשרות וחוץ מקיום מצות הבורא, נזכה גם לסגולות הנפלאות שלהן.

למעלה