מה "סודות היופי" שלכן?

shelycat

New member
מה "סודות היופי" שלכן?

מהם הפטנטים/מרקחות/"תרופות סבתא" המיוחדות שעוזרות לכן לשמור על מראה מטופח, עור נקי, שיער יפה וגמיש, מסכות שיער/פנים מיוחדות ושאר שכאלה? אני למשל גיליתי שתוספת של כל מיני סוגי "עשבים" טריים(נענע, לואיזה, מנטה) מהגינה לתה שלי עוזרים לי להשאר רגועה ונינוחה יותר מה שתורם לתחושה הפיזית? וכדי להרגיע גירויים כתוצעה מעקיצות וגם החשה של הריפוי אני משתמשת בשמן לבנדר.

אתי@

New member
הלוואי שהיו לי דברים כאלה

אבל אני אשמח לשמוע עצות שלכן
אבל בכל זאת בונוס: עצה ששמעתי אבל אני לא מיישמת
שתית מים מאוד מועילה לעור הפנים ושומרת עליו

הילית*

New member
נכון מאוד !

כנ"ל לגבי שינה טובה אני מקפידה ללכת לקוסמטיקאית הנפלאה שלי אחת לחצי שנה. כמו כן משתמשת החומרים לפנים ללא שומן - מי פנים מאצות ים וכד´. משתדלת לא לאכול אוכל שומני לנקות את הפנים לפחות פעמיים ביום ומדי פעם לעשות מסיכות לפנים שלא תחשבו שתמיד אני מקפידה אבל בשאיפה אני משתדלת !

שמופית

New member
אמנם זה לא סוד יופי, אבל

יש לי שמן שנקרא "שמן עץ התה", וכל פעם שיוצא לי חצ´קון קטן, אני מורחת עליו את השמן ולמחרת (גג מחרתיים) הוא עובר ! "מכרתי" את הסוד לאחיו החייל של תמיר, ומאז הוא לא זז בלי השמן הזה !!

שמופית

New member
ויש לו את אותן השפעות ?

למה את משתמשת איתו ? אמרו לי גם שאפשר לצחצח איתו שיניים והוא מלבין ושכשמצוננים והאף סתום, אפשר לשים כמה טיפות מתחת לאף והשאיפה פותחת אותו...

Aאלינור

New member
אהממ

חביבה.. נראה לי. האמת, החומר עצמו קצת שומני, לכן התפלאתי לשמוע שהוא יכול לשמש גם נגד פצעים.

kisses

New member
גם לי יש אותו וגם את סבון הפנים

של אותה חברה, ואני דואגת לשטוף את הפנים כל יום.

nikit1

New member
אצלי...

אני מקפידה על מסכת בוץ פעם בשבוע וזה עושה נפלאות לעור הפנים שלי וגם מדי פעם אמבטיה עם מלח ארומטי- מאד מרגיע ומשאיר את העור רך ונעים...

למעלה