מה סדר הקריאה?

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
מה סדר הקריאה?

אני מובל אחר כבוד אל חבל התלייה*ניתנת לי בקשה אחרונה*אני רוצה להסביר למה התכוונתי בשאלתי*התליין חושב*לבסוף הוא אומר נעשה הצבעה*10 נגד... 11.בעד.. ואני מסביר:האם מישהו יודע את סדר הקריאה של כל מאה ומשהו הספרים באנגלית אם כן- אני מקבל עלי את גזר הדין אם לא-אני דורש חנינה!

midnight dragon

New member
אני חושבת שזה יהיה יותר משהו כמו

29 בעד 0 נגד 2 נמנעים.. חחחחח אין לכל המאה ומשהו ספרים סדר קריאה כי אחרי הכל אנשים שונים כתבו אותם פשוט עם אותו העולם של קרין ואותם מאורעות. לפעמים הרחיבו על מאורע זה (למשל מלחמות הומא) ולפעמים על משהו אחר (למשל החורבן הגדול)... זה לפחות מה שאני חושבת...

python 4

New member
נאג' יקיר,

בפעם השנייה מזה חצי שעה אני מסכים עם מידנוש. יש לך את ה- 15 ומשהו ספרים שמהווים את חוט השדרה הראשי של הסיפור (ספרים מדרגה ראשונה?): רשומות, אגדות, [second generation], דל"ק, [dragons of a new age], נשמות, [minotaur wars]. בסוגריים - ספרים שלא תורגמו (עדיין). מעבר לזה, העובדה שקרין הוא עולם משותף (shared world) מאפשרת לך להפליג לאן שדמיונך חפץ בו (סליחה על הפיוטיות). רוצה לקרוא על העבר של הגיבורים? קח את meetings ו- preludes. רוצה היסטוריה עתיקה של קרין? קח את dwarven nations, elven nations ואת lost histories. רוצה לקרוא על קוסמים? defenders of magic. מעניינת אותך אימפריית איסטר? kingpriest היא הטרילוגיה בשבילך. סיפורים קצרים? יש משהו כמו 15 אנתולוגיות. בקיצור, אין כאן סדר קריאה, אם כי בתוך כל טרילוגיה יש להקפיד על הסדר למעט בשישיות וחמישיות למיניהם שם כל ספר עומד בפני עצמו. ועכשיו - לגרדום!

למעלה