מה נשתנה

אבזץ

New member
מבין את הצורך הזה להיות אמיתי

הייתי במצב הזה. מצד שני, היום אני מספיק מנוסה ביחסי יוצאים-הורים, כדי לומר לך בוודאות ובהחלטיות, אל תגידי להם שום דבר! לב הורים ממוצע מבין ויודע היטב את נפש ילדיו, והשכנים הרכלנים עוזרים לא מעט.... אבל הם צריכים את ההדחקה, שיוכלו לחיות טוב יותר עם עצמם ועם אמונתם - אל תהרסי להם את החג... התעלי מעל מידת האמת ומעל הרצון הטבעי כ"כ להיות ולחיות עם הורים שאפשר לדבר איתם על הכל ושהם מקסימים, חזקים ויפים... רמז: זה לא יקרה! תתנחמי בכך שאת בחברה טובה, בחברת המין האנושי... כמעט לכל אדם ישנה ביקורת כזו או אחרת על הוריו. אין דבר כזה ילדות אוטופית. טוב, רק בסרטים. חג שמח שיהיה.

אבזץ

New member
טוב, אחרי שקראתי את שאר התגובות

והבנתי שאת הולכת עם חצאיות קצרות בלי תחתונים - אין לי מה לומר... מה עדיין לא אמרת להם? שאת אוכלת חזיר שלא נשחט ושלא נימול?! הם נותנים לך לחיות איך שבא לך. מה "בוער" לך לעדכן אותם? במחשבה שניה - בחברה הדתית, ולא החרדית, ייתכן וסביר להניח שימצאו הורים פתוחים יותר, שיחיו בשלום עם עובדת היותך אוכלת חזירין - את הרי מסתובבת להם בבית בלי תחתונים...

yatusha

New member
תחתונים

דווקא מסתובבת עם תחתונים ואף פעם לא אכלתי חיה לא כשרה ככה שהתגובה שלך די טיפשית- ממתי מי שמתלבשת בחצאיות קצרות (בנים להפסיק לדמין מיני) ומכנסים אומר שהיא הולכת בלי תחתונים?!? וממתי זה אומר שהיא לא מקפידה בשאר הדברים? תקופה מאוד ארוכה הייתי מתפללת כל בוקר, שומרת כשרות מלאה, שבת וכו` למרות הלבוש, בציבור הדתי לאומי יש זרם שלם שחי כך בשלום עם אלוהיו האם זה הופך את זה יותר קל להורים? כן, כי בתת מודע יש מושג כלשהו אבל בין זה להכרה עובר מרחק לא קטן (את הקיטורים האישים אני ישלח במסר)

uri80

New member
עזבי, זה אבזץ, אין צורך להתרגש.

ככה התרגלנו אליו. בקשר למשפחה, םשוט אין צורך לעשות את זה במשך החג. החיים לא יברחו לשום מקום אח"כ. בהצלחה.

אבזץ

New member
עזבי, זה יורי. סמל לחוש הומור קלוקל

כמה אירוני שהיא דווקא הבינה היטב כי אני צוחק. י'מעצבן, לך דחוף חרוסת. דחוף!

למעלה