מה נשמע?

wizardry

New member
מה נשמע?

היי מה קורה נכנסתי לפורום סתם כדי לראות מה איתם היהודים בחו"ל ומה אתם חושבים וכו',האמת שלא הופתעתי לגלות שהרבה מכם מתגעגעים לארץ ישראל היפה. אז רציתי לדעת למה אתם לא חוזרים? כן כן אפילו לבד! מזה משנה רק תעלו ארצה במיוחד בימים קשים אלה,הארץ זקוקה לכם. הנוער זה העתיד. הצבא מחכה לכם ואני מקווה שכולכם מתכוונים לעשות צבא,כי זה נורא חשוב וכל יהודי צריך לעשות את זה..ולתרום שנתיים למדינה המדהימה שבה הוא נולד!!! ורציתי לשמוע קצת ממכם על המדינה שלכם. נכון שהיא בתכלס לא משתווה לישראל מבחינה היופי,האנשים,המקומות,הפתיחות,החום?? אני בטוח שאין מקום כמו ישראל בדברים הללו הייתי בלונדון חודש שלם אצל משפחה והאנשים שם פשוט אנטיפטיים וסגורים כאלה,ובכלל הכל נגמר שם ב8 בערב חחח ואני עוד חשבתי וואו לונדון אבל ת"א לא רואה את לונדון ממטר מבחינת בילוים וכל זה!!!!!! טוב אז סתם רציתי להגיד שאחרי הכל מדינת ישראל היא מדינת היהודים היחידה והיא המדינה הכי יפה בעולם ואין על זה עוררין בקיצור תבואו לישראל!!!! עדיף.. יומטוב

Emc2

New member
כל יהודי?

זאת מדינת ישראל, לא מדינת היהודים. למה לעזעזל שיהודי שחי באנגליה למעלה מעשרה דורות אחורה ישרת בצהל? מתי נתחיל להפריד בין דת ללאום כמו כל מדינה מתוקנת? הידעת? המילה "לאום" היא המצאה עברית/ארצישראלית הנועדה להפריד בין יהודים תושבי ישראל ו"גויים" תושבי ישראל תורת הגזע מהודרת 2006 והגישה שלך משעשעת משהו אך מטרידה הרבה יותר באטימות שלה. נו ניחא, נכאים וכסילים לא מתים, הם רק משאירים הודעות אחת לחודש פה

I3lackM

New member
כי...

יש פה הרבה אנשים שפשוט טוב להם בחו"ל ולא מרגישים צורך לשרת בצבא. כל אחד והדיעה שלו, בואו לא הנפוך את זה לעוד שרשור של בעד\נגד.

B a Z u K a

New member
../images/Emo4.gif

מה גורם לך לחשוב שאני אחזור בימים האלה לארץ?! כאילו שאם אני יחזור פתאום יהיה שלום וכולם יואהבו אחד את השני
ומה לעזזל אני לא עתיד של אף אחד..לא יודעת מה הקטע של המשפט "ילדים זה העתיד"...כאילו שישנה לכם אם אני יהיה הבנאדם הכי עשיר בעולם או שאני אשן ברחובות..צאו מזה אה כן לא- אני לא חוזרת לישראל כדי לעשות צבא!! בשביל מה לעשות את כל הדרך לישראל אם אני יכולה פשוט לירות לעצמי בראש פה וזהו

סימן שלא הגעת למקומות הנכונים

בלונדון. אני אענה לך בכלליות, בשביל כולם. א. מתגעגעים לארץ, כן. בכל זאת הבית שלנו, המשפחה והחברים. ב. למה אנחנו לא חוזרים? אולי כי פה יש לנו יותר אפשרויות...? רמת חיים אחרת, איכות חיים אחרת... ואולי פשוט טוב לנו פה? ג. בקשר לצבא - אף אחד פה לא חייב. ד. אוקיי אז המדינה שלי.... סקוטלנד, בריטניה: מדהימה ביופיה ובנופיה המהממים (הרבה יותר מישראל), האנשים פה חמים ומצחיקים ומאוד מנומסים ומתורבתים בהשוואה לישראלים. שוב אני אומר שוודאי לא הגעת למקומות הנכונים בלונדון. כי היא נחשבת ל'הדבר'. ישראל היא מדינה לא רק של יהודים. יש עוררין. ונבוא כשנרצה. יום טוב גם לך. ואני לא מאמינה שבאמת הגבתי להודעה הזו. כנראה באמת משעמם לי.

faland

New member
ואמממ

כן אל תעלבי יותר מידיי פשוט פעם בחודש בא אלינו מישהו ומתחיל לומר לנו כמה רע איפה שאנחנו חיים ושאנחנו חייבים לחזור לארץ ולעשות צבא או שישראל תיפול ואנחנו נישרף באש הגיהנום.. נימאס כזה... ודרך אגב... אני לא מחשיב את עצמי יהודי <ממש במיקרה גרתי בישראל מלכתחילה> לא נולדתי בישראל, יש הרבה מקומות הרבה יותר טובים מישראל ולונדון משגעת. וכן אני מטורונטו קנדה ולא כ"כ רע פה...

אז מה אתה מחשיב את עצמך?

איזה שטויות. אם אתה יהודי אתה יהודי.. אין דבר כזה "לא מחשיב את עצמי יהודי" מילא-"לא מחשיב את עצמי ישראלי" אבל יהודי? כל עוד נולדת לאמא יהודיה אתה יהודי חבר

ציקהלה

New member
וואלה היית בשיעורי תנ"ך

והוא החליט בכל מיקרה שהוא שם זין על כל מה שכתוב שם והוא לא יהודי... כשיתחשק לי אני יהיה בודיסטי

faland

New member
אמא שלי לא יהודיה....

וגם אבא שלי לא... אבל סבא שלי כן

אהבתי.... 'זכות השיבה'

על חשבון הסבא וכאלה... שמעתי יותר מידיי סיפורים כאלה. *פיהוק*

lol lypop

New member
סילחי לי

איפה את גרה? בפעם האחורנה שבדקתי זכותו של אדם לבחור את הדת של עצמו...אז מה אם בן אדם נולד לאמא יהודיה? אולי מבחינת היהדות הוא יחשב יהודי אבל הוא עצמו יכול להחשיב את עצמו מה שהוא רוצה... ד"א, מישהו יודע אם בת"ד בישראל יש אופציה לאטאיזם?

ממתי כותבים דת בת"ז?

פעם היו מציינים לאום, בעיקר בשביל להבדיל בין יהודים וערבים היום בכל ת"ז כתוב לאום: ****

למעלה