מה נשמע?

shiran™

New member
מה נשמע?

חחח לא להיבהל.. אני לא פותחת הודעות חדשות סתם! -איך אתם שואלים? מה נשמע\מה המצב\מה ניש\מה קורה? וכו' וכו' וכו'? -ואיך אתם עונים? בסדר\תודה לאל-ברוך ה'\טוב\סבבה\אחלה וכו' וכו' וכו' אפילו אין דבר אחד מוגדר.. מה בד"כ.. -מה בחיים לא תגידו? -מה השאלה\תשובה הכי מקורית ששמעתם? (למשל - מה המצב? - חרא של צב או - מה המצב? סבבה אגוזים.. דברים כאלה מוזרים
) אז איך אתם? אולי נלמד משהו חדש...

LuLiLoPiLaTo1

New member
../images/Emo26.gif

חח רעיון נחמד
אז ככה: תלוי את מי..אבל בדר"כ בטלפון מה שלומך ובאינטרנט מה המצב
אני עונה בטלפון הכל טוב ובאינטרנט סבבה (ולפעמים מוסיפה לאלו גם תודה לאל ) מה אני לא אגיד בחיים? ז'
אממ הכי מקורי- תשובה: הכל דבש
שאלה: אה ענבר? חח (במקום מה קורה) וזה מאותה ילדה ד"א..

../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif

בד"כ אני שואלת: ממצב /מה קורה עונה: הכל טוב/הכל טוסט/חרא/מקסים
/אחלה בחיים אני לא אגיד: "עיניים שילי"
*ואם זה קשור למה שרשום למעלה: בונים בניינים..
ואממ כבר אין דברים מקוריים.. רק פעם אחת שמעתי תשובה מקורית אבל כבר שכחתי...

EcstaZ

New member
WTF איזה עסק?!

ממתי יש פה עסקים? אני צריך לבקש ממך רשות לכתוב משהו? עצה ממני => באמת תיישמי את מה שרשום בחתימה שלך.

mAAyAn 1

New member
../images/Emo13.gif

אני שואלת לרוב- "מה המצב?", "מה קורה?" אני עונה לרוב- "הכל טוב, מה איתך?", "סבבה, מה איתך?", "הכל בסדר, מה איתך?", "בסדר, מה איתך?"[בלי ה"הכל"
) ומשתדלת לצרף חיוך כזה----> :) בחיים אני לא אגיד- "כה", "נה/ע", סבבי, סבביישן
ויש עוד כמה מילים, אבל תלוי בבן אדם שאני מדברת איתו. התשובה הכי מקורית ששמעתי [בעצם הכי מפגרת], הייתה לשאלה מה העניינים, שלא אני שאלתי, כי אני לא שואלת מה העניינים
-
"בונים בניינים ואין קונים". חפרתי!

Tauron

New member
אני:)

איך אתם שואלים? מה נשמע\מה קורה\ מה המצב בד"כ ואיך אתם עונים? ב"ה + הכל טוב\אחלה\סבבה\משהו כזה מה בחיים לא תגידו? כפרות למיניהן, עיניים, אוזניים ודומיהן, ואני לא מקלל. אף פעם מה השאלה\תשובה הכי מקורית ששמעתם? ישתבח שמו לעד, לא שוכח אף אחד <מהמורה שלי לאנגלית>

a 90s Noah

New member
מגניבול ../images/Emo13.gif

איך אתם שואלים: באמת תלוי את מי. רוב הפעמים זה "מה ניש", סבתות וכאלה אני שואל "מה שלומך", חברים זה "מה קורה", "המרגש?" איך אתם עונים: סבבה, אחלה, וואלה הכל טוב, פצצה/ות (לעיתים רחוקות ותלוי למי), בע"ה הכל טוב (רק ללינויה בICQ
) - מה בחיים לא תגידו: "אני בסדר כפרה מה איתך?", "מה שלום הילדים, האישה?" (לפחות לא עד גיל 30), "אח שלוווווו מה המצב??" (בעצם אני אומר את זה הרבה.. בעיקר פה). - מקוריות: לתשובה - "סבבה בתבה", "סבבה בים"

yaelrain

New member
הכל טוב מה איתך? ../images/Emo8.gif

איך אתם שואלים? מה נשמע?, מה קורה?, ממצב? מה קורה איתך? מה ניש? איך המרגש? בדר"כ אני מוסיפה כינוי חיבה כזה בובה\ מותק\ כפרה... ואיך אתם עונים? וואלה+ הכל טוב/ הכל דבש/ הכל מעולה/הכל גוד או הכל סבבה, לא משהו, 'סדר, מעווולההה. זה באמת תלוי במצב רוח מה בד"כ.. מה בחיים לא תגידו? :הכל זורם? הכל טוב בעזרת השם? מה השאלה\תשובה הכי מקורית ששמעתם? לשאלה מה המצב? שמעתי המצב צב ואת השפנפנה אז בואי נזרז את העניינים [כל הזכויות שמורות]

צליל88

New member
../images/Emo179.gif

איך אתם שואלים?
מה קורה?, משלומך?, מה עניינים?. ואיך אתם עונים?
בסדר, ב"ה בסדר, נערף רגיל.. מה בחיים לא תגידו?
סבביישן
, סבבה אגוזים
[זה כזה פלצני.] מה השאלה\תשובה הכי מקורית ששמעתם?
"השבח לא-ל תודה לשואל"
!! ואגב זה קקי של צב
, לא חרא

למעלה