חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נ ניקול (גין גריי) New member 20/4/04 #105 הוא קורא לי לבוא ולהתכרבל במפשעתו. "בואי ניקול, יש מספיק מקום בשבילך"
W WallFlower New member 19/4/04 #35 הוא כמוני! מצייר רק עין אחת! חחחחח יש לי בעיה עם סימטריה ואני אפעם לא מצליחה לצייר שתי עיניים...
נ ניקול (גין גריי) New member 19/4/04 #37 חחח לא רק לך אני עוד מותחת קווים בכוונה שזה איכשהו יראה סימטרי ואז מוחקת. בפורטרט השני שלו כהודיני הוא אבל צייר שנייים אה איך אני מתה על המראה הזה שלו הומלס קטן ושקסי
חחח לא רק לך אני עוד מותחת קווים בכוונה שזה איכשהו יראה סימטרי ואז מוחקת. בפורטרט השני שלו כהודיני הוא אבל צייר שנייים אה איך אני מתה על המראה הזה שלו הומלס קטן ושקסי
J Johnnit New member 19/4/04 #38 ממממ לא ידעתי שהוא מצייר.... מעניין מאוד! עוד נושא לדבר איתו עליו אם ניפגש. (פחחחחחחחחח ממש)
נ ניקול (גין גריי) New member 19/4/04 #39 מצייר בטח ובטח גם את כל הקעקועים שהוא עשה לעצמו הוא תכנן וצייר. הנה עוד ציור
V Vivi Sparrow New member 19/4/04 #48 ניקול קבלי תמונה מ 95' (יש לו שיער ארוך!!!) אני וחברה שלי חושבות שג'וני טיפה דומה לחבר של בלן מ'קטנטנות' בעונות הישנות
ניקול קבלי תמונה מ 95' (יש לו שיער ארוך!!!) אני וחברה שלי חושבות שג'וני טיפה דומה לחבר של בלן מ'קטנטנות' בעונות הישנות
נ ניקול (גין גריי) New member 19/4/04 #53 אהה כן אני אוהבת את המראה הזה ששקסי ביאטץ' לא ראיתי קטנטנות אימא לשי כן :| אז אין לי מושג על מי את מדברת אבל חחחחחח אוקי מפחיד אבל...
אהה כן אני אוהבת את המראה הזה ששקסי ביאטץ' לא ראיתי קטנטנות אימא לשי כן :| אז אין לי מושג על מי את מדברת אבל חחחחחח אוקי מפחיד אבל...
V Vivi Sparrow New member 19/4/04 #55 כן כן כן כן כן חחחחח חחחחחח אמא שלך ראתה??! וואו שיגעון... הממ... אני אנסה למצוא תמונה של אותו בנאדם.... הממפ... וכן זה טיפה מפחיד...
כן כן כן כן כן חחחחח חחחחחח אמא שלך ראתה??! וואו שיגעון... הממ... אני אנסה למצוא תמונה של אותו בנאדם.... הממפ... וכן זה טיפה מפחיד...
V Vivi Sparrow New member 19/4/04 #56 עזבי... אני עכשיו מה זה מפחדתתתתתת... אהההה.... הוא ממש, אבל ממש , לא דומה לו, החברה שלי סתם שיגעה לי את השכל וכל כך הרבה זמן עבר שחשבתי משהו אחר... עזבי. תמונה של ג'ונייי משמאללל!!!!
עזבי... אני עכשיו מה זה מפחדתתתתתת... אהההה.... הוא ממש, אבל ממש , לא דומה לו, החברה שלי סתם שיגעה לי את השכל וכל כך הרבה זמן עבר שחשבתי משהו אחר... עזבי. תמונה של ג'ונייי משמאללל!!!!
נ ניקול (גין גריי) New member 19/4/04 #59 חחחח אוקי... אני בדר"כ משתדלת שלא לראות טלנובלות החיים שלי חשובים לי מדיי
V Vivi Sparrow New member 19/4/04 #62 גם אני לא רואה טלנובלות ../images/Emo3.gif זאת הייתה תקופה ישנה בהחלט. :| עיסוי בשמאל. :|
W WallFlower New member 19/4/04 #61 חחחח הוא דווקא די דומה בתמונה שהבאת מקודם...חחחחחחחחחחחחחחחחח ברבע שנייה שיצא לי לראות קטנטנות ראיתי אותו ואני חושבת שמה שדומה זה הזקנשפם שלהם חחחחח
חחחח הוא דווקא די דומה בתמונה שהבאת מקודם...חחחחחחחחחחחחחחחחח ברבע שנייה שיצא לי לראות קטנטנות ראיתי אותו ואני חושבת שמה שדומה זה הזקנשפם שלהם חחחחח
נ ניקול (גין גריי) New member 19/4/04 #65 אם הייתי יודעת על מי אתן דוברות הייתי בטח עוד יותר מפחדת ממה שאני עכשיו חחחחחחח