שלווולוווםםם לכולם מה המצב מתוקייםם
A alona angel New member 3/8/03 #1 שלווולוווםםם לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה המצב מתוקייםם
S shakiiii New member 4/8/03 #3 מה נשמע? הייי כולם!!!! אני מור כמו שכבר אמרתי, ואני נורא רוצה להכיר את כולכם, תספרו לי קצת על עצמכם
S Shakira paradise New member 4/8/03 #6 ../images/Emo2.gif חדשותתתת../images/Emo25.gifתתת../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif שלוםםםםם מורררר ואלונהההה וולקום 2 דה פורוםםםם אוף זמרת מספר 1 - שאק נא לא ללכלף ת'ריצפההה כי מהר מאוד תגלו שהפורום הוא כמו הבית רק שלא צריך לזרוק זבל ביייידיוקק כשרואים תוכנית מעניינת השתלבותתתת נעימהההה אני אלה בת כמעטטטטטט 15 [בעזרת השםם מהרצליה אני ילדה מחוננת ומתורבתת
../images/Emo2.gif חדשותתתת../images/Emo25.gifתתת../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif שלוםםםםם מורררר ואלונהההה וולקום 2 דה פורוםםםם אוף זמרת מספר 1 - שאק נא לא ללכלף ת'ריצפההה כי מהר מאוד תגלו שהפורום הוא כמו הבית רק שלא צריך לזרוק זבל ביייידיוקק כשרואים תוכנית מעניינת השתלבותתתת נעימהההה אני אלה בת כמעטטטטטט 15 [בעזרת השםם מהרצליה אני ילדה מחוננת ומתורבתת