מה נשמע?

3yuval3

New member
מה נשמע?../images/Emo129.gif

לפני כמה זמן הייתי באזכרה וכולם הלכו לאוטו ואני רצתי לשתות פתאום אני רואה מן דמות של בן אדם שקוף לידי ואז הוא נעלם.. ראיתי את זה לשניה ולא יודע אבל הייתי בשמש הרבה זמן אז אולי בגלל זה... יש לכם תשובה?

I am a freak

New member
לי איו תשובה, יש לי רק אמונה.

ואני מאמין שיישויות לא אנושיות קיימות. אבל, בקשר לאירוע שלך- אין לי מושג, לא הייתי שם. הפריק.

ת מ ו ז

New member
../images/Emo12.gif תגיד

יש בסיס של מחשבה בדברים שאתה כותב? כי זה פשוט ממש לא נריאה ככה!!! וכדאי מאוד שתחשוב פעם פעמים או עשר אם אתה צריך לפני שאתה כותב משהו ברמה כזאת רדודה וחסרת בסיס , או שתצטרף לחברך "משתשמש בצלילים" מחוץ לפורום וכך, יהיה יותר טוב לכולם. בקשר להודעה: יש לי שני פרשניות למה שאת אמרת: 1)"נבואה שמגשימה את עצמה"- מכירה את הפתגם? ברגע שאת מנבאת משהו, אומרת לעצמך אולי יראה ככה או אולי אני יראה את זה ואת זה, אז זה קורה, בגלל שישיכנעת את עצמך והמוח הוא דבר כל כך מדהים שאת כביכול מסוגלת ליראות דברים שאת ניבאת. 2)כמו שידוע לכולנו בית קברות זה מקום אנרגתי מאוד וישם כוחות הרבה מעבר למה שאנחנו כבני אדם מסוגלים להבין, יכול להיות שאת ניכספת לחלק מהאנרגיות האלה והעיניים שלך תירגמו את זה למה שאמרת. בכל מיקרה, אין לך ממה לפחד, הכל בסדר.

davari

New member
מה רדוד מה הקשר

אני אומר שזה אלוהים כמו שאת מחליטה שזה רוח לשנינו אין הוכחות שנינו באותו פקינג מצב שנינו לא חשבנו שנייה אחת כי אנחנו טיפשים

ת מ ו ז

New member
ממש לא

אתה זורק מילים בלי לחשוב ופשוט כותב אותם ומאחורי מה שנאי כובת יש קצת ידע כללי, קיראה בספרים מאמרים ושיחות אם אנשים שמבינים בנושא הזה. אז תגיד לי חמוד שלי איזה סוג של "מחשבה" היה מאחורי מה שזרקת או מאחורי כל מה שאתה זורק בעצם?!

ת מ ו ז

New member
אם יש לך משהו אישי להגיד לי

אז למסרים בבקשה אני לא מעונינית ליראות תגובות אישיות אלי על גבי הפורום.

davari

New member
פששש שמתם לב שכולם פה נהיו קת יותר

ראלסיטים לדוגמא שהיא אומרת שהיא מדמניית

חיימוo

New member
../images/Emo6.gif זה מסביר את הכל ../images/Emo70.gif

כאן את מסבירה את משמעותו של הפתגם (שאגב לקוח מהספרות הפסיכולוגית בהקשר של השפעת הסביבה על האישיות) -- 1)"נבואה שמגשימה את עצמה"- מכירה את הפתגם? ברגע שאת מנבאת משהו, אומרת לעצמך אולי יראה ככה או אולי אני יראה את זה ואת זה, אז זה קורה, בגלל שישיכנעת את עצמך והמוח הוא דבר כל כך מדהים שאת כביכול מסוגלת ליראות דברים שאת ניבאת. וכאן את נותנת דוגמא חיה כיצד "נבואה שמגשימה את עצמה" פועלת -- 2)כמו שידוע לכולנו בית קברות זה מקום אנרגתי מאוד וישם כוחות הרבה מעבר למה שאנחנו כבני אדם מסוגלים להבין, יכול להיות שאת ניכספת לחלק מהאנרגיות האלה והעיניים שלך תירגמו את זה למה שאמרת.

ת מ ו ז

New member
אם היית באמת קורה את מה שכתבתי

ולא מחפש איפה טעיתיבכל תשובה שלי, אז היית אולי מבין, אין לי רצון להסביר את דברי לאנשים שכל כך מתעקשים להוכיח שנאי טועה.

.m

New member
"נבואה שמגשימה את עצמה"

היא דרכה של הספרות הפסיכולוגית ("המדעית") לומר אנו יוצרים את הציאות שלנו...
אז למה לא ליצור מציאות טובה יותר
mai

פריק תשובתך אינה רלוונטית../images/Emo31.gif

1. אם היית שם ספק אם היית רואה את אשר ראתה. 2. אם אתה היית רואה זאת, מה היית חושב? 3. אני יודע שיש לך מושג, אז תגיב נכון. 4. אם אני הייתי רואה זאת. הייתי חושב שהיה לי מפגש מהסוג השלישי. בכבוד רב מיקי.

אני לא מאמין עליך פריק יקר.

1. אם אתה לא ראית, זה לא אומר שאף אחד לא ראה. 2. אם תמשיך להאמין שאתה לא רואה ולא תיראה, אתה לא תחווה את החויה הזאת אף פעם. 3. המגבלות שאתה מקים הם המגבלות שלך. אני מכיר אנשים שראו ועדיין רואים. 4. אם אתה יכול לראות הילות, אתה יכול לראות גם רוחות. אתה רק צריך להבין את מה שאתה רואה.
מיקי

I am a freak

New member
על מה אתה לא מאמין../images/Emo35.gif

1. מה
אתה לא קשור להודעה בכלל. 2. אני מרגיש וחווה, רק לא רואה. כי אני לא מסוגל, כבן אדם, לראות גושי אנרגיה בעזרת העיניים המוחשיות שלי. 3. המגבלות שאני מקים הם מגבלות הבריאה- ועל כן, לא אני הקמתי אותן. 4. אני לא רואה הילות, אני חש בהן בדיוק כמו שאני חש ביישויות מסויימות. פער אמונות, הפריק.

davari

New member
נראה לי שאף ממכם לא רואה כלום

אתם מתווכחים מי מדמיין פחות?התחלתם להיות ראליסטים קצת אה?

.m

New member
סיפור מסופ"ש האחרון...

המקום: דירה שכורה במרכז ת"א. הזמן: ליל שישי, איפשהו בין חצות ל-2 לפנות בוקר. מעבירה ערב מהנה עם 2 אנשים מופלאים - א' שלומד לראות, ו-ד' שרואה אך מפחד להודות - והכלב (הערה לאור: "הוא לא כלב, הוא פמיליאר"
). הכלב ואני מביטים שוב ושוב לאותו מקום. ד' מגניב מבטים לכיוון. בסוף הוא לא מתאפק ושואל "מה את רואה שם?" -"בדיוק את מה שאתה רואה!" אחרי דיון קצר בשאלה 'איך נדע שאנחנו אכן רואים את אותם הדברים' הוחלט שאני אכתוב על דף , וכשאסיים ד' יספר לנו מה הוא רואה... ראינו את אותם הדברים בדיוק: אותו מספר (2), באותו צבע (אדום), באותו מקום (ליד התנור במטבח). א' ו-ד' נותרו פעורי פה. הכלב ואני חייכנו בסיפוק. והמסקנה: have a little faith. תסמוך על עצמך, ועל העיניים שלך, כי (גם) דרכן אפשר לראות - צבעים, צורות, דמויות ממשיות...
mai

ת מ ו ז

New member
כמו תמיד מרתק לקרוא את דבריך

הייתי שמחה אם היית מפרט יותר, למשל מה המסר בזה שראית מספר וצבע, ומה הכוונה.
תמוז.

.m

New member
../images/Emo51.gif

המסר לא היה בצבע או במספר, רק במסקנה הסופית - אנחנו רואים הרבה דברים, אך רוב הזמן לא מתייחסים אליהם כי "מה יגידו". כל הרעיון מאחורי ה"ניסוי" הקטן שלנו היה להראות ל-ד' שהוא רואה כל מה שאני יכולה לראות... איזה פרטים את רוצה?
mai (חובבת חיבוקים)

למעלה